29 / 04 / 2024

fatsa da inşaat sektörü yükselişte mi

fatsa da inşaat sektörü yükselişte mi

Fatsa Emlakçılar Derneği Başkanı Mehmet Onmuş, yaz ayının gelmesi ile birlikte emlak sektöründe gözle görülür bir hareketliliğin olduğunu belirterek, "Genel olarak dairelerde 20-30 bin TL arasında rakam yukarılara çıktı. " dedi.

Bauhause’da inşaat malzemeleri ne kadar? İzocam çatı şiltesi 265 TL! İşte 21 Ocak 2023 fiyat listesi…

Bauhause’da inşaat malzemeleri ne kadar? İzocam çatı şiltesi 265 TL’den satışa sunuluyor. İşte 21 Ocak 2023 fiyat listesi…

Avcılar'da inşaat alanında göçük meydana geldi!

İstanbul Avcılar'da inşaat alanında göçük meydana geldi. Yaşanan olayda işçilerden biri göçük altından çıkarılırken, diğer işçiyi kurtarma çalışmaları sürüyor.

Washington'da inşaat halindeki bina çöktü!

ABD Washington'da inşaat halindeki bina çöktü. Binanın çökme nedeninin henüz bilinmediği belirtildi...

Ankara'da inşaat iskelesi çöktü: 2 işçi yaşamını yitirdi!

Başkent Ankara Altındağ'da inşaat iskelesinin çökmesi sonucunda 2 işçi yaşamını yitirdi.

Kocaeli Darıca'da inşaat kazası: 1 yaralı!

Kocaeli'ye bağlı Darıca'da inşaatın iskelesi çökmesi sonucunda bir işçi yaralandı. 

Rusya’da inşaat sektörüne yeni kolaylıklar geliyor!

Rusya'da inşaat sürecindeki zorunlu prosedürlerin yarı yarıya azaltılması talep edildi. Prosedür sayısının 3 bin 800’e düşürülmesine ilişkin tavsiye, Rusya İnşaat Bakanlığı tarafından hükümete sunuldu.

2019 yılında İstanbul'da inşaat sektörünün GSYH'de aldığı pay yüzde 35,6 oldu!

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), 2019 yılına ilişkin "İl Bazında Gayrisafi Yurt İçi Hasıla" verilerini açıkladı. Buna göre 2019 yılında İstanbul'da inşaat sektörünün GSYH'de aldığı pay yüzde 35,6 olarak gerçekleşti. 

Tahran'da inşaat sektöründe çalışan 70 bin kişi işsiz kaldı!

İran'ın başkenti Tahran'da inşaat sektöründe çalışan yaklaşık 70 bin kişi, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını sebebiyle işsiz kaldı. 

Türk firmaları Ukrayna'da inşaat sektöründe aktif!

Ukrayna Ekonomi Bakan Yardımcısı ve Ticaret Temsilcisi Taras Kaçka yaptığı açıklamada, "Türk firmaları Ukrayna'da inşaat sektöründe aktif, ayrıca kamu sağlığı ve ulaşım alanında da Türkiye'nin tecrübesiyle ilgileniyoruz." dedi.

Adana'da inşaat kazası: 1 yaralı!

Adana Seyhan'da, inşaat halindeki binanın boşluğuna bir kadın düştü. 4 metre derinliğe düşen kadın yaralandı.

Moskova'da inşaat sektörü zirveden düşüyor mu?

Moskova’da inşaat sektöründe satış hacmi Ocak-Ekim 2020 döneminde, geçen senenin ilk 10 ayına göre yüzde 16,8 arttı ve 540 milyar rubleye (7 milyar dolar) ulaştı. Başkentte 2020’nin ilk 10 ayında 40 bin 194 konut satıldı. Bu rakam geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 0,2 fazla. 

Manisa'da inşaat işçisiydi! Hibe desteğiyle patron oldu

Manisa'da inşaat işçisi olarak çalışan Abdullah Ecevet, "Besi Sığırcılığı Projesi" kapsamında devletten hibe desteği alarak, kendi işinin patronu oldu.

Malezya'da inşaat sektörü yüzde 44,5 daraldı!

Tüm dünyayı etkisi altına alan yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınından etkilenen Malezya'da inşaat sektörü yüzde 44,5 daraldı...

fatsa da inşaat sektörü yükselişte mi Haberi

fatsa da inşaat sektörü yükselişte mi

Fatsa Emlakçılar Derneği Başkanı Mehmet Onmuş, "Arz ve talebe göre inşaatlar bölgenin her yerinde devam ediyor. Buna bağlı olarak ta daire ve arsa fiyatlarında gözle görülür bir yükselme olduğunu görebiliyoruz" dedi. 


Yaz ayının gelmesi ile birlikte emlak sektöründe gözle görülür bir hareketliliğin olduğunu belirten Fatsa Emlakçılar Derneği Başkanı Mehmet Onmuş, "Emlak ile ilgili piyasada hareketlilik Ordu ve bölgesinde hareketlilik yaşanıyor. Genel olarak dairelerde 20-30 bin TL arasında rakam yukarılara çıktı. Bunu nedeni Fatsa ilçesi önemli derecede göç alıyor. Daireler yapılıyor ve anında satılıyor. Bir emlak piyasası oluştu ve binalar deyim yerindeyse yetişmiyor. Talep fazla olunca da fiyatlarda buna bağlı olarak yükselişe geçiyor. Alım hareketi ciddi derecede bölgede yaşanıyor. İnşaat sektörü Fatsa'da tavan yapmaya hazırlanıyor" diye konuştu.


Ordu Olay...