06 / 05 / 2024

fatsa Estetik Şehir Projesi

fatsa Estetik Şehir Projesi

Başkan Hüseyin Anlayan, “Hükümet Konağı’nın olduğu yerden başlayarak Bolaman Irmağı’na kadar ‘Estetik Şehir Projesi’ne girecek olan 170 tane bina var. Bu binalara bir renk cümbüşü görünümünde estetik bir görünüm kazandıracağız” dedi.

Fatsa Karadeniz'e model olacak!

Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan, Fatsa ilçesine ait projeleri Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz ve ekibine bir sunum ile anlattı.

Yatay mimariyi estetik anlayışıyla şekillendireceğiz!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, yaptığı açıklamada, "Kent hayatının her alanına olumlu etki yapacak çalışmalar, medeniyet tasavvurumuzun estetik mimarisinden alacağımız referanslarla yatay mimari anlayışımızı şekillendireceğiz" dedi.

Fatsa Meydanı'nın inşaatı başladı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Ordu Büyükşehir Belediyesi, Fatsa Meydanı'nın inşaatına başladı.

Ordu Büyükşehir 24 iş yerini kiraya verecek! İhalesi 23 Ocak'ta!

Mülkiyeti Ordu Büyükşehir Belediyesine ait,  Altınordu, Fatsa, Ünye ve Gölköy ilçelerinde bulunan iş yerlerinin kiralama ihalesi 23 Ocak'ta yapılacak....

Fatsa Cumhuriyet Meydanı'nda çalışmalar hızlandı!

Yatırımlarına son sürat sürdüren Ordu Büyükşehir Belediyesi birinci bölümünde beton döküm çalışmalarının tamamlandığı “Fatsa Cumhuriyet Meydanı Projesi’nin inşaatına aralıksız devam ediyor.

Fatsa Bisiklet Yolu projesinin yüzde 60'ı tamamlandı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Ordu Büyükşehir Belediyesi, Fatsa Bisiklet Yolu projesinin yüzde 60'ını tamamladı.

Ordu Büyükşehir'den Fatsa OSB'ye ücretsiz arsa tahsisi!

Kendi mülkiyetindeki binlerce metrekarelik arsayı Fatsa Organize Sanayi Bölgesi’ne devreden Ordu Büyükşehir Belediyesi istihdam ve ekonomiye katkı sağlamaya devam ediyor.

Fatsa Huzurevi tamamlandı!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Engin Tekintaş, Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından inşaatı tamamlanarak Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığına devredilen Fatsa Huzurevini ziyaret etti. 

Fatsa Meydanı'ndaki son bina da yıkılıyor!

Ordu Büyükşehir Belediyesince projelendirilen ve çalışmaları süren “Fatsa Cumhuriyet Meydanı Projesi”nde uzun süredir sorun teşkil eden son binanın da yıkımına başlandı.

Fatsa Meydanı'ndaki bina yıkılacak!

Kentteki çalışmalarına son sürat devam eden Ordu Büyükşehir Belediyesi, Fatsa Meydanı'ndaki binayı yıkacak.

Fatsa Şehirlerarası Otobüs Terminali'ndeki 26 iş yeri kiralanıyor!

Mülkiyeti Ordu Büyükşehir Belediyesi'ne ait Fatsa Şehirlerarası Otobüs Terminali'nde yer alan 26 adet iş yeri açık teklif usulü ile kiraya verilmek üzere ihaleye çıkartıldı...

Fatsa'da mega dönüşüm!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Fatsa’da yapımı tamamlanan ve süren yatırımları inceledi.

Fatsa Bolaman Kalesi çevresindeki binalar yenilenecek!

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından Fatsa Bolaman Kalesi çevresindeki binalarda cephe ve zemin iyileştirme çalışması yapılacak. Bölgede 25 bina yenilenecek.

Fatsa Yayalaştırma projesinde sona gelindi!

Kentteki çalışmalarına hız kesmeden devam eden Ordu Büyükşehir Belediyesi, Fatsa Yayalaştırma projesinde sona geldi.

fatsa Estetik Şehir Projesi Haberi

fatsa Estetik Şehir Projesi

Ordu’nun Fatsa İlçe Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan, yeni dönemde en önemli projelerden bir tanesinin Estetik Şehir Projesi olduğunu belirterek, “Hükümet Konağı’nın olduğu yerden başlayarak Bolaman Irmağı’na kadar ‘Estetik Şehir Projesi’ne girecek olan 170 tane bina var. Bu binalara bir renk cümbüşü görünümünde estetik bir görünüm kazandıracağız” dedi.

Bu dönemin en önemli projelerinden birinin de Estetik Şehir Projesi olduğunu belirten Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan, “Estetik Şehir Projesi demek; mevcut yapılaşma var yıkamıyoruz ama görsel kirlilik arz ediyor, onu iyileştirmek görsel kirliliği ortadan kaldırmak yani bir nevi makyaj. Buna da sahilden başlayacağız demiştik. Estetik Şehir Projesi’ne belki başka sokak araları dahil edilecek ama önceliğimiz herkesin gördüğü nokta olan sahil olacak. Sahilde Estetik Şehir Projesi’ne dahil olacak 170 tane bina var. Hükümet...