30 / 04 / 2024

Fatsa Huzurevi açılış tarihi

Fatsa Huzurevi açılış tarihi

Ordu’nun Fatsa İlçe Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan, Fatsa Huzurevi inşaatında incelemelerde bulundu. Peki Ordu Fatsa Huzurevi inşaatı ne zaman bitecek?

İzmir'de huzurevi açma projesi meclis gündeminde!

İzmir'de Bakanlığa bağlı huzurevi açma projesi olup olmadığı meclis gündemine taşındı. CHP'li Serter, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

İzmir'de Bakanlığa bağlı huzurevi açma projesi mecliste!

İzmir'de Bakanlığa bağlı huzurevi açma projesi olup olmadığı meclis gündemine taşındı. CHP'li Serter, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Fatsa Huzurevi'nin yüzde 99'u tamamlandı!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, yaptığı açıklamada Fatsa Huzurevi'nin yüzde 99'unun tamamlandığını söyledi.

Bursa İzzet Şadi Sayarel Huzurevi açılış için gün sayıyor!

Bursa Nilüfer Belediyesi tarafından Çamlıca Mahallesi'nde inşa edilen İzzet Şadi Sayarel Huzurevi'nin inşaatında sona gelindi. Bölgede yapılan ikinci huzurevi açılış için gün sayıyor.

İnegöl Fatma Göztepe Huzurevi açıldı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından İnegöl'de inşa edilen Fatma Göztepe Huzurevi ve Aş Evi açıldı. Açılışa, İçişleri eski Bakanı ve AK Parti Bursa Milletvekili Efkan Ala katıldı.

Ordu Eczacı İlhan Hazinedar Ortaokulu Salı günü açılıyor!

Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar’ın annesi merhume Eczacı İlhan Hazinedar adına Ordu’nun Fatsa ilçesinde eğitime kazandırdığı ortaokul Salı günü açılıyor.

Burdur'a Huzurevi, Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi müjdesi!

TBMM Anayasa Komisyonu Başkanvekili Reşat Petek, Burdur Huzurevi, Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’nin proje ihalesinin müjdesini verdi. Petek proje ihalesi için 250 bin TL, inşaatın yapımı için 13 milyon TL ödenek ayrıldığını söyledi.

Ordu Fatsa KETEM açıldı!

Dumlupınar Mahallesi Reşadiye Caddesi Aydemirler İş Hanı’nda bulunan Fatsa Toplum Sağlığı Merkezi KETEM Birimi açıldı.

Ordu Fatsa Huzurevi inşaatı ne zaman bitecek?

Ordu’nun Fatsa İlçe Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan, Fatsa Huzurevi inşaatında incelemelerde bulundu. Peki Ordu Fatsa Huzurevi inşaatı ne zaman bitecek?

Tosya Huzurevi açılışa gün sayıyor!

Kastamonu'nun Tosya ilkesinde yapımı tamamlanan Huzurevi son kontrollerden sonra hizmete açılmayı bekliyor. Tosya Huzurevi Yaptırma ve Yaşatma Demeği Başkanı Fazıl Ateş binada inceleme yaptı.

Fatsa Huzurevi inşaatı sürüyor!

Ordu’nun Fatsa İlçe Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan, kaba inşaatı biten Fatsa Huzurevi inşaatını inceledi. Huzurevi için Büyükşehir Belediyesinden 1 milyon TL kaynak aktarımı kararı çıkmıştı

Kastamonu Tosya Huzurevi açılışa gün sayıyor!

Kastamonu’nun Tosya ilçesine yapımı tamamlanan Huzurevi son konrollerden sonra hizmete açılmayı bekliyor. İç donanımı tamamlanan Tosya Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi açılışa için gün sayıyor.

Fatsa Huzurevi’nin inşaat çalışmaları devam ediyor!

Ordu’nun Fatsa İlçe Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan, huzurevi inşaatında incelemelerde bulundu. Anlayan, Fatsa Huzurevi’nin kalan kısmının tamamlanıp hayata geçeceğini belirtti.

Fatsa Huzurevi açılış tarihi Haberi

Fatsa Huzurevi açılış tarihi

Ordu’nun Fatsa İlçe Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan, Fatsa Huzurevi inşaatında incelemelerde bulundu.

Fatsa Huzurevi inşaatında müteahhit firma yetkililerinden bilgi aldıktan sonra bir açıklama yapan Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan, Fatsa Huzurevi’nin kaba inşaatını bitirdiklerini belirterek, “Daha önce çalışmasına başladığımız ihtiyaç olduğunu görerek de Sosyal Hizmetler Genel Müdürlüğü ve Bakanlığımızla yaptığımız protokol ile Fatsa’da inşaatına başladığımız Fatsa Huzurevi’nin kaba inşaatının bitirdiğimizi söylemiştik. Tabi gecen süreçte işin devamında bir aksama olmuştu, şimdi bu dönemde de kaldığımız yerden huzurevi inşaatımıza devam ediyoruz. Kaba inşaatı bitmişti, şimdi iç tefrişatı ve dış cephesine başlıyoruz. Bu süreçte Ordu Büyükşehir Belediyemiz ile birlikte bir anlaşma yaptık. İnşaatın kalan kısmını Ordu Büyükşehir Belediyesi üstlenmişti. Biz Sosyal Hizmetler Müdürlüğü’ne işletmeciliğini devredeceğiz ama yaptığımız teknik çalışma neticesinde de daha öncesinde...