08 / 05 / 2024

Fatsa Huzurevi projesi son durum

Fatsa Huzurevi projesi son durum

Fatsa Belediyesinin yapımına başladığı ve yüzde altmışı tamamlanan huzurevi binası, Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından tamamlanacak.

TOKİ Ordu Fatsa 2022 projesi 10 soruda tüm detaylarıyla!

10 soruda TOKİ Ordu Fatsa sosyal konut projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Ordu Fatsa’da kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Ordu Fatsa’da inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm detayları 10 soruda TOKİ Ordu Fatsa sosyal konut projesi

Gebze Huzurevi Projesi'nin akıbeti meclis gündeminde!

Gebze Huzurevi Projesinin akıbeti meclis gündemine taşındı. CHP'li Tarhan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

İzmir'de huzurevi açma projesi meclis gündeminde!

İzmir'de Bakanlığa bağlı huzurevi açma projesi olup olmadığı meclis gündemine taşındı. CHP'li Serter, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

İzmir'de Bakanlığa bağlı huzurevi açma projesi mecliste!

İzmir'de Bakanlığa bağlı huzurevi açma projesi olup olmadığı meclis gündemine taşındı. CHP'li Serter, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Fatsa Cumhuriyet Meydanı'nda çalışmalar hızlandı!

Yatırımlarına son sürat sürdüren Ordu Büyükşehir Belediyesi birinci bölümünde beton döküm çalışmalarının tamamlandığı “Fatsa Cumhuriyet Meydanı Projesi’nin inşaatına aralıksız devam ediyor.

Fatsa Huzurevi tamamlandı!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Engin Tekintaş, Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından inşaatı tamamlanarak Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığına devredilen Fatsa Huzurevini ziyaret etti. 

Fatsa Meydanı'ndaki son bina da yıkılıyor!

Ordu Büyükşehir Belediyesince projelendirilen ve çalışmaları süren “Fatsa Cumhuriyet Meydanı Projesi”nde uzun süredir sorun teşkil eden son binanın da yıkımına başlandı.

Fatsa Bisiklet Yolu projesinde çalışmalar başladı!

Ordu'nun Fatsa ilçesinde hayata geçirilen bisiklet yolu projesi için çalışmalar başladı.

Fatsa Meydanı'ndaki kamulaştırmaların yüzde 95'i tamam!

Fatsa’nın prestij projesi olarak tanımlanan meydan projesiyle ilgili açıklamalar yapan Başkan Vekili Çoruh kamulaştırma çalışmalarının yüzde 95'inin tamamlandığını söyledi.

Ordu Huzurevi projesi tamamlanıyor!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Ordu projelerini denetleyerek, yetkililerden bilgi aldı.

Fatsa Huzurevi'nin yüzde 99'u tamamlandı!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, yaptığı açıklamada Fatsa Huzurevi'nin yüzde 99'unun tamamlandığını söyledi.

Fatsa Cumhuriyet Meydanı için yer teslimi yapılıyor!

2018 yılı sonuna kadar Fatsa Cumhuriyet Meydanı Peyzaj Düzenleme ve Kapalı Otopark Projesi’ni hayata geçireceklerini söyleyen Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, önümüzdeki hafta ihaleyi alan firmaya yer tesliminin yapılacağını belirtti.

Fatsa Cumhuriyet Meydan Projesi için binalar yıkılıyor!

Ordu’nun Fatsa ilçesinin en önemli projelerinden bir tanesi olan Fatsa Cumhuriyet Meydanı Projesi’nde binaların yıkım işlemleri devam ediyor.

Fatsa Huzurevi projesi son durum Haberi

Fatsa Huzurevi projesi son durum


Fatsa Belediyesinin yapımına başladığı ve yüzde altmışı tamamlanan huzurevi binası, Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından tamamlanacak. Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Fatsa Belediyesinin talebi üzerine devraldıkları huzurevi binasını öngörülen zaman içerisinde bitireceklerini söyledi.

Başkan Enver Yılmaz, yapımına Fatsa Belediyesi tarafından başlanan huzurevi binası inşaatında incelemelerde bulunarak Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan’dan projenin detayları ve son durumu hakkında bilgi aldı.

PROJENİN % 60’I  TAMAM
 

3 senedir yapımı devam eden huzurevi binasında yaptığı incelemelerin ardından basın mensuplarına açıklamada bulunan Başkan Yılmaz, “Sosyal belediyecilikte örnek çalışmaları olan Fatsa Belediyemiz gayet olumlu ve iyi niyetli bir düşünce ile 3 yıl önce huzurevi projesinin inşaatına başladı,  ancak büyükşehir sürecinden sonra maddi anlamda bir takım zorluklarla karşılaşmaları nedeniyle geriye kalan kısmın yapımını bizim üstlenmemizi talep ettiler. Bizde bunu...