17 / 05 / 2024

Fatsa İlçe Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan

Fatsa İlçe Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan

Ordu’nun Fatsa İlçe Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan, Fatsa Limanı’nın kapatılacağı yönünde kamuoyunda muhalefet tarafından ifade edilen haberin tamamen asılsız olduğunu belirterek, “Fatsa Limanı kapatılmıyor, kapatılmayacak” dedi.

Fatsa'da Estetik Şehir Projesi başlıyor!

Başkan Hüseyin Anlayan, “Hükümet Konağı’nın olduğu yerden başlayarak Bolaman Irmağı’na kadar ‘Estetik Şehir Projesi’ne girecek olan 170 tane bina var. Bu binalara bir renk cümbüşü görünümünde estetik bir görünüm kazandıracağız” dedi.

Ergün Turan: Fatih'te kentsel tasarım ölçeğinde yeni işler planlıyoruz!

Fatih Belediye Başkanı Ergün Turan yaptığı açıklamada, Fatih'te kentsel tasarım ölçeğinde yeni işler planladıklarını söyledi.

e-Belediye projesi ile 2 milyar liranın üstünde tasarruf sağlanacak!

Yeni e-Belediye sistemini duyuran İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, proje ile ilgili “2020 yılı sonuna kadar da tüm belediyelerimizin sisteme dahil olmasını planlıyoruz. Toplam 2 milyar liranın üzerinde tasarruf sağlanacak" dedi…

İnegöl'de e-belediye uygulaması ile emlak beyanı yapılabilecek!

İnegöl Belediyesi, e-belediye uygulaması ile vatandaşların kolay bir şekilde emlâk beyanında bulunmalarını sağlayacak. 

Şehitkâmil Belediye Başkanlığı'ndan satılık 3 arsa! 6,7 milyon TL'ye!

Gaziantep Şehitkâmil İlçe Belediye Başkanlığı Gaziantep Beylerbeyi ve Güvenevler'deki 3 arsa nitelikli taşınmazı ihale usulü ile satışa çıkarıyor. Gayrimenkullerin muhammen bedeli 6 milyon 745 bin 605 TL olarak belirlendi. 

Görükle Gençlik Merkezi Eylül'e yetişecek!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, büyükşehir tarafından Görükle’ye kazandırılan ‘Gençlik Merkezi’ projesinin Eylül'e yetişeceğini söyledi.

Akdeniz Belediyesi'nde e-belediye dönemi!

Akdeniz Belediyesi, sunduğu ‘e-belediye’ hizmetleri ile vatandaşlara birçok kolaylık sağlıyor.

Çukurova Belediyesi'nden 5.5 milyon TL'ye satılık arsa!

Çukurova İlçe Belediye Başkanlığı, Adana Çukurova'daki konut alanı imarlı arsayı satıyor. İhale bedeli 5 milyon 572 bin 665 TL olarak belirlendi.

Cazibe Merkezleri Bingöl'e yatırım için yeni fırsat!

Vali Yavuz Selim Köşger, 24 Ocak 201 7 tarihinde Başbakan Binali Yıldırım başkanlığında, Çankaya Köşkü'nde düzenlenen Cazibe Merkezleri Programı Başlangıç Toplantısına katıldı. Köşger yaptığı yazılı açıklamada," Cazibe Merkezleri Bingöl'e yatırım için yeni fırsattır" dedi.

Konya Beyşehir'de 2017 proje yılı olacak!

Konya Beyşehir İlçe Belediye Başkanı Murat Özaltun, gazetecilere yaptığı açıklamada, 2017'de de yeni projelerin olacağını söyledi. Özaltun, ''Projelerin yatırım bedeli 15-20 milyon lirayı buluyor" diye konuştu.

Ordu Fatsa'da 1 yılda 13 bin 923 tapu işlemi yapıldı!

Ordu’nun Fatsa İlçe Tapu Müdürü Erdoğan Atik, “2016 yılında toplamda dairemizde 13 bin 923 işlem yapıldı. " dedi.

Çukurova Kurttepe'te 5 milyon 572 bin TL'ye satılık arsa!

Mülkiyeti Çukurova İlçe Belediye Başkanlığı'na ait olan, ayrık yapı nizamlı 2,00 yoğunluklu konut alanlı arsa 5 milyon 572 bin TL bedelle satışa çıkıyor. Satışa konu taşınmazın ihalesi 4 Ocak'ta yapılacak.

Erzurum Yakutiye'de 24.8 milyon TL'ye satılık 36 konut ve 7 işyeri!

Erzurum Yakutiye İlçe Belediye Başkanlığı, Rabiaana Mahallesi'nde bulunan 36 daireyi ve 7 işyerini satışa çıkardı. İhaleleri 6 Ocak'ta yapılacak gayrimenkullerin toplam bedeli 24 milyon 867 bin 850 TL olarak belirlendi.

Palandöken'de satılık 3 arsa ihalesi 27 Aralık'a ertelendi!

Palandöken İlçe Belediye Başkanlığı Emlak ve İstimlak Müdürlüğü, Palandöken Osman Gazi'de bulunan 3 arsayı satışa çıkardı. İhaleleri 27 Aralık'a ertelenen gayrimenkullerin toplam bedeli 9 milyon 329 bin 164 TL olarak belirlendi.

Fatsa İlçe Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan Haberi

Fatsa İlçe Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan

Geçen günlerde Fatsa Limanı’nın kapatılması ile alakalı Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz’ın ağzından yanlış bir haberin gazetelerde haber olması üzerine bir açıklama yapma gereği hissettiğini belirten Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan, “Bu haberler üzerine vatandaşlarımız endişeye mahal verdiler. Ben kesinlikle böyle bir endişelerin yersiz olduğunu ifade ederek bunu kamuoyu ile paylaşıyorum, kaldı ki Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Enver Yılmaz Bey de aynı şekilde bu haberle ilgili bir açıklama yaptılar yani Fatsa Limanı’nın kapatılması kesinlikle söz konusu olmadı. Fatsa Limanı’nın işletmeciliğe devam edeceğini kendileri de ifade ettiler. Ben bunun üzerine bir defa daha Sayın Enver Yılmaz beyin açıklamaları ile beraber bir defa daha ifade ediyorum ve tekrar ediyorum Fatsa Limanı kapatılmıyor, kapatılmayacak” diye...