23 / 07 / 2024

Fatsa İskelesi yenilendi mi

Fatsa İskelesi yenilendi mi

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından bir süre önce yapımına başlanılan Fatsa iskelesi geri saha düzenleme işinde sona gelindi. İskele, güvenli ve modern görünümüyle hizmet vermeye başladı.

Fatsa İskelesi yeni görünümüne kavuşuyor!

Hasar görmüş, yıllardır yenilenmeyen Fatsa iskelesini sağlıklı ve işlevsel bir görünüme kavuşturacak projenin çalışmalarına başlayan Ordu Büyükşehir Belediyesi, iskeleyle birlikte alanın giriş kısmına yapılan saha düzenleme çalışmalarını tamamlayarak iskeleyi yeni çehresine kavuşturuyor.

Fatsa'da 51 binanın dış cephesi yenilendi!

Ordu Büyükşehir Belediyesi'nin, Fatsa'daki cephe iyileştirme çalışmaları hız kesmeden devam ediyor.

Kırkağaç Terminali yenilendi!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Kırkağaç Şehirlerarası Otobüs Terminalinde yenileme çalışması gerçekleştirdi. Terminalin bozulan zemininin yenilendiği çalışmalarda ayrıca terminal binasının iç ve dış cephe boyaması yapıldı.

Ordu Fatsa Devlet Hastanesi Ocak'ta açılacak!

Ordu Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Murat Küçükoğlu, 300 yataklı Fatsa Devlet Hastanesinin ocak ayının sonunda hizmete açılmasının planlandığını bildirdi. Küçükoğlu, hastanende çalışmaların aralıksız sürdüğünü söyledi.

Batman İl Özel İdaresi’nin hizmet binası yenilendi!

1998 Yılından bu yana hizmet veren İl Özel İdaresi’nin hizmet binası yenilendi. Karadağ Grup tarafından mantolama ve led ışıklarıyla bina modern bir görünüme kavuştu.

Ordu Fatsa'da kentsel dönüşüm başlıyor!

Fatsa’da, Kentsel Dönüşüm çalışmaları kapsamında şahsi mülk ve arsalarda kamulaştırma çalışmaları yapılarak, ilk kazma vurulacak. Abdullah Uçar, “Kentsel dönüşüm ivedilikle hem bölgemiz hem Ordu hem de Fatsa için kazandırılacaktır” dedi.

Samsun Çocuk İzlem Merkezi yenilendi!

Samsun’da çocuklara yönelik cinsel istismar ve şiddet vakalarında çocukların kendilerini güvende hissedebileceği Çocuk İzlem Merkezi yenilendi.

Ordu Evkaf'ın altyapısı yenilendi!

OSKİ Genel Müdürlüğü, yıllarca çözüm bekleyen Evkaf Mahallesi'nin alt yapı sorunlarını gidermeye devam ediyor, yapılan çalışmalarla Fatsa ilçesi Evkaf Mahallesi, OSKİ tarafından sürdürülen çalışmalarla sağlıklı bir alt yapıya kavuşturuldu

Fatsa Bolaman Irmağı çalışması tamamlandı!

Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan, Bolaman Irmağı Kıyı Düzenleme Projesi’nde inşaat çalışmalarının tamamlandığını belirterek, “Alanda yapılan inşaat çalışmaları bitince güzel görüntüler ortaya çıktı.

Ordu Fatsa'da emlak vergilerinin son ödeme tarihi açıklandı!

Ordu’nun Fatsa İlçe Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan, 2015 yılı çevre temizlik, emlak, ilan reklam ve yol katılım payı 2. taksitinin son ödeme tarihinin 30 Kasım olduğunu açıkladı.

Fatsa Belediyesi'nden emlak vergisi 2. taksit uyarısı!

Ordu’nun Fatsa İlçe Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan, 2015 yılı çevre temizlik, emlak, ilan reklam ve yol katılım payı 2. taksitinin son ödeme tarihinin 30 Kasım olduğunu açıkladı.

Ordu Fatsa'da 5 milyon TL'ye satılık arsa!

Fatsa Sulh Mahkemesi tarafından Ordu İli Fatsa İlçesi'nde üzerinde ev bulunan arsa açık artırma usulü ile ihale edilecek. Arsanın satış bedeli 5 milyon 21 bin TL olarak belirlendi.

Fatsa OSB 2. Etap için imzalar atıldı!

Ordu'daki Fatsa Organize Sanayi Bölgesi’nin yanındaki arazide bulunan OSKİ’ye ait keson kuyuların kaldırılması ve başka bir tarafta açılması ile ilgili iki kurum arasında protokol imzalandı.

Ordu Fatsa OSB'nin büyütülmesi için imzalar atıldı!

Ordu’nun Fatsa ilçesindeki Organize Sanayi Bölgesi’nin(OSB) bin dönüm büyütülmesiyle ilgili protokol imzalandı.

Fatsa İskelesi yenilendi mi Haberi

Fatsa İskelesi yenilendi mi


Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından bir süre önce yapımına başlanılan Fatsa iskelesi geri saha düzenleme işinde sona gelindi. İskele, güvenli ve modern görünümüyle hizmet vermeye başladı.

İSKELE ARTIK DAHA GÜVENLİ
 

Çalışmalar kapsamında iskelenin giriş kısmına liman işletme binası inşa edildi ve 60 metrekare büyüklüğünde ofis, kantar, güvenlik, wc ve duş bölmelerinden oluşan tek katlı personel binası yapıldı. Vinç park alanının da oluşturulduğu proje kapsamında, 2000 m2lik otoparkın saha betonu dökülerek çevre düzenlemesi yapıldı. Limanda bulunan araçların kullanacağı kantarın yapım işi tamamlandı. İskeleye doğru olan 65 m’lik kısma vatandaşın can güvenliğinin sağlanması için yapılan ferforje korkuluk boyandı ve saha etrafına tel çit örüldü. Son olarak saha girişinde bulunan mevcut kapının otomatik kayar kapıyla değiştirilmesiyle iskele sağlıklı ve işlevsel görünümüne kavuştu.



Ordu Büyükşehir...