15 / 05 / 2024

Fatsa Meydanı bina yıkımları

Fatsa Meydanı bina yıkımları

Ordu Büyükşehir Belediyesince projelendirilen ve çalışmaları süren “Fatsa Cumhuriyet Meydanı Projesi”nde uzun süredir sorun teşkil eden son binanın da yıkımına başlandı.

Deprem yönetmeliğine meydan okuyan o bina hayrete düşürdü!

Son zamanlarda bina inşaatları sık sık gündem oluyor. Depreme dayanıklı binaların inşa edilmesi gerekirken, yönetmeliğe meydan okuyan bir bina görenleri hayrete düşürdü. Akademisyen İnşaat Mühendisi Mayk İnşaat, X sosyal medya hesabından bir bina inşaatını paylaştı. İşte o paylaşım ve gelen yorumlar

Dünyanın sıfır noktasındaki tarihi bina 120 milyon TL'ye satılıyor!

İstanbul’un kalbi konumunda bulunan ve dünyanın en önemli tarihi simgelerinden olan Sultanahmet Meydanı’nda bulunan Nuri Kenan Paşa'ya ait 200 yıllık bina 120 milyon TL'ye satılıyor....

Bursa Altınova'daki 2 katlı bina yıkıldı!

Çalışmalarına devam eden Osmangazi Belediyesi, şehre nefes aldıracak park, meydan ve yeşil alan kazandırmak için kamulaştırılan 2 katlı bina, belediye ekipleri tarafından yıkıldı. 

Fatsa Meydanı'nın inşaatı başladı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Ordu Büyükşehir Belediyesi, Fatsa Meydanı'nın inşaatına başladı.

Ordu'da 10 katlı bina tahliye edildi!

Ordu'nun Fatsa ilçesindeki 10 katlı bir bina duvarlarında ve kolonları çatlaklar nedeniyle tahliye edildi. AFAD ve Emniyet Müdürlüğü ekipleri bölgeye gelip inceleme başlattı.

Fatsa Cumhuriyet Meydanı'nda çalışmalar hızlandı!

Yatırımlarına son sürat sürdüren Ordu Büyükşehir Belediyesi birinci bölümünde beton döküm çalışmalarının tamamlandığı “Fatsa Cumhuriyet Meydanı Projesi’nin inşaatına aralıksız devam ediyor.

Bursa Osmangazi Meydanı için 145 milyon TL'lik kamulaştırma!

Bursa Osmangazi Belediyesi tarafından 40 bin metrekare alanda hayata geçirilecek Osmangazi Meydanı projesi kapsamında 84 bina kamulaştırılarak yıkıldı. Kamulaştırmalar için hak sahiplerine toplam 145 milyon TL ödeme yapıldı.

Fatsa Meydanı'ndaki son bina da yıkılıyor!

Ordu Büyükşehir Belediyesince projelendirilen ve çalışmaları süren “Fatsa Cumhuriyet Meydanı Projesi”nde uzun süredir sorun teşkil eden son binanın da yıkımına başlandı.

Fatsa Meydanı'ndaki bina yıkılacak!

Kentteki çalışmalarına son sürat devam eden Ordu Büyükşehir Belediyesi, Fatsa Meydanı'ndaki binayı yıkacak.

Fatsa Bolaman Kalesi çevresindeki binalar yenilenecek!

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından Fatsa Bolaman Kalesi çevresindeki binalarda cephe ve zemin iyileştirme çalışması yapılacak. Bölgede 25 bina yenilenecek.

Fatsa Meydanı'ndaki kamulaştırmaların yüzde 95'i tamam!

Fatsa’nın prestij projesi olarak tanımlanan meydan projesiyle ilgili açıklamalar yapan Başkan Vekili Çoruh kamulaştırma çalışmalarının yüzde 95'inin tamamlandığını söyledi.

Fatsa Cumhuriyet Meydanı için yer teslimi yapılıyor!

2018 yılı sonuna kadar Fatsa Cumhuriyet Meydanı Peyzaj Düzenleme ve Kapalı Otopark Projesi’ni hayata geçireceklerini söyleyen Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, önümüzdeki hafta ihaleyi alan firmaya yer tesliminin yapılacağını belirtti.

Fatsa Meydan'daki 4. bina da yıkılıyor!

30 milyon TL yatırım bedeliyle hayata geçirilecek olan Fatsa Cumhuriyet Meydanı için çalışmalar devam ediyor.

Fatsa Meydanı bina yıkımları Haberi

Fatsa Meydanı bina yıkımları

Ordu Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, Başkan Engin Tekintaş, “Fatsa’nın en önemli projesinde tüm engeller ortadan kalktı. Hukuki süreci tamamlanan son binanın da yıkım işlemine başlandı. Yapılan çalışma ile Fatsa ilçemize yakışır modern bir meydanı hizmete sunmuş olacağız” şeklinde konuştu.

BAŞKAN TEKİNTAŞ, “FATSA’DA YENİ BİR YAŞAM ALANI İNŞA EDİYORUZ” 

Fatsa’nın sabırla beklediği meydan projesinde yapılan çalışmaları yerinde denetleyen Başkan Tekintaş, “Cumhuriyet Meydanı Projesi” Fatsa ilçesinin prestij projesi olduğunu söyleyerek, proje kapsamında engel teşkil eden son binanın hukuki sürecinin tamamlandığını ve ekiplerin yıkım işlemine başladığını belirtti. Başkan Engin Tekintaş açıklamasında, “Proje hem yeraltı otoparkı hem de üstyapı düzenlemeleriyle Fatsa’ya özel bir çalışma olacak. İnşallah yılbaşına kadar buranın zemin betonunu atıp, çevresindeki paravanları kaldırarak meydanı ortaya çıkaracağız. Ekipler yoğun bir gayret göstererek...