06 / 05 / 2024

fatsa mezbahane projesi

fatsa mezbahane projesi

ORDU Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Fatsa İlçesi'ne 10 milyon TL değerinde büyük bir mezbahane yapılacağını söyledi. Yılmaz, mezbahanenin 1 yılda tamamlanarak hizmete açılmasının da planlandığını belirtti.

TOKİ Ordu Fatsa 2022 projesi 10 soruda tüm detaylarıyla!

10 soruda TOKİ Ordu Fatsa sosyal konut projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Ordu Fatsa’da kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Ordu Fatsa’da inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm detayları 10 soruda TOKİ Ordu Fatsa sosyal konut projesi

Fatsa Cumhuriyet Meydanı'nda çalışmalar hızlandı!

Yatırımlarına son sürat sürdüren Ordu Büyükşehir Belediyesi birinci bölümünde beton döküm çalışmalarının tamamlandığı “Fatsa Cumhuriyet Meydanı Projesi’nin inşaatına aralıksız devam ediyor.

Fatsa Meydanı'ndaki son bina da yıkılıyor!

Ordu Büyükşehir Belediyesince projelendirilen ve çalışmaları süren “Fatsa Cumhuriyet Meydanı Projesi”nde uzun süredir sorun teşkil eden son binanın da yıkımına başlandı.

Fatsa Bisiklet Yolu projesinde çalışmalar başladı!

Ordu'nun Fatsa ilçesinde hayata geçirilen bisiklet yolu projesi için çalışmalar başladı.

Fatsa Meydanı'ndaki kamulaştırmaların yüzde 95'i tamam!

Fatsa’nın prestij projesi olarak tanımlanan meydan projesiyle ilgili açıklamalar yapan Başkan Vekili Çoruh kamulaştırma çalışmalarının yüzde 95'inin tamamlandığını söyledi.

Fatsa Cumhuriyet Meydanı için yer teslimi yapılıyor!

2018 yılı sonuna kadar Fatsa Cumhuriyet Meydanı Peyzaj Düzenleme ve Kapalı Otopark Projesi’ni hayata geçireceklerini söyleyen Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, önümüzdeki hafta ihaleyi alan firmaya yer tesliminin yapılacağını belirtti.

Fatsa Cumhuriyet Meydan Projesi için binalar yıkılıyor!

Ordu’nun Fatsa ilçesinin en önemli projelerinden bir tanesi olan Fatsa Cumhuriyet Meydanı Projesi’nde binaların yıkım işlemleri devam ediyor.

Fatsa Huzurevi'nin ihalesi yapıldı!

Yatırımlara son sürat devam ettiklerini belirten Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz Fatsa Huzurevi Projesi’nin ihalesinin yapıldığını söyledi.

Ordu Fatsa'ya Hayvan Hastanesi ve Hayvan Oteli geliyor!

Ordu Büyükşehir Belediyesi, 'Kent Hayvanları Rehabilitasyon Merkezi, Geçici Bakımevi ve Doğal Yaşam Alanları Projesi' için kolları sıvadı. Fatsa için hazırlanan proje hayata geçtiğinde, sokak hayvanlarının bir evi ve tedavi olabileceği bir hastanesi olacak.

Fatsa Cumhuriyet Meydanı projesinde son durum!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Fatsa'nın vizyon projeleri hakkında bilgi verdi. Başkan Yılmaz, "Fatsa'ya yapacağımız Cumhuriyet Meydanı Projesi ve Atatürk Parkı projelerimizde son aşamalardayız." dedi.

Ordu Fatsa'ya 10 milyonluk mezbahane yapılacak!

ORDU Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Fatsa İlçesi'ne 10 milyon TL değerinde büyük bir mezbahane yapılacağını söyledi. Yılmaz, mezbahanenin 1 yılda tamamlanarak hizmete açılmasının da planlandığını belirtti.

Ordu Fatsa'daki maden projesi sit alanında mı kalıyor?

Fatsa'da Bahçeler Mahallesi sınırları içindeki altın madenciliğiyle ilgili bilirkişi raporunda, maden firmasının ruhsatlarından birinin sit alanında kaldığını, bu şekilde faaliyete devam edilmesinin koruma politikaları ile uyuşmayacağı belirtildi.

Fatsa Bolaman Irmağı çalışması tamamlandı!

Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan, Bolaman Irmağı Kıyı Düzenleme Projesi’nde inşaat çalışmalarının tamamlandığını belirterek, “Alanda yapılan inşaat çalışmaları bitince güzel görüntüler ortaya çıktı.

fatsa mezbahane projesi Haberi

fatsa mezbahane projesi

ORDU Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Fatsa İlçesi'ne 10 milyon TL değerinde büyük bir mezbahane yapılacağını söyledi.  


Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Fatsa İlçesi'nde yapımı planlanan mezbahanenin yapısal ve teknik özellikleri ile Ordu’da bir ilk olacağını vurguladı. 200 adet büyük baş, 500 adet küçükbaş hayvan kesim kapasitesine sahip olacak olan mezbahanenin 10 milyon TL'ye mal olacağını da belirten Başkan Enver Yılmaz, "Ordu’nun coğrafi yapısı dikkate alındığında standartlara uygun bir mezbaha yapmamız lazım. O yüzden planlanan ve projelendirilen bu mezbahayı 2017 yılına kadar başlayıp bitirmemiz lazım. Bu konuda Bakanlık bizi sürekli uyarıyor. Tesis 200 adet büyük baş, 500 adet küçükbaş hayvan günlük kesim kapasitesine sahip olacak ve aynı zamanda yanında geniş bir hayvan pazarı da olacak.  İstihdam sağlayacak bir...