07 / 05 / 2024

fatsa mezbahanesi nereye yapılacak

fatsa mezbahanesi nereye yapılacak

ORDU Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Fatsa İlçesi'ne 10 milyon TL değerinde büyük bir mezbahane yapılacağını söyledi. Yılmaz, mezbahanenin 1 yılda tamamlanarak hizmete açılmasının da planlandığını belirtti.

Fatsa ve Ünye'nin Adliye Sarayı nereye yapılacak?

Fatsa ve Ünye ilçelerine hizmet verecek olan ortak bir adliye binasının yapılmasının planlandığı bildirilirken yer konusunda mutabakata varılamaması en büyük sorun olarak görülüyor. Adliye Sarayı’nın Fatsa ve Ünye ilçelerine hizmet vereceği öğrenildi.

Fatsa'ya katlı otopark geliyor!

Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan, Ordu Büyükşehir Belediyesinin Fatsa’da 500 araçlık katlı otopark yapacağını söyledi. Anlayan katlı otoparkın zemin katında haftanın bir günü köylü pazarı kurulacağını anlattı.

Fatsa Çerkezler Tepesi'ne mesire alanı yapılacak!

Ordu’nun Fatsa İlçe Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan, Dolunay Kavşağı mevkisinde bulunan Çerkezler Tepesi’ne Büyükşehir Belediyesi desteğiyle mesire alanı yapılacağını açıkladı.

Albaraka Türk Ordu Fatsa'da ilk şubesini açtı!

Dünyanın en iyi katılım bankası" olma vizyonu ile hareket eden Albaraka Türk'de şubeleşme çalışmaları devam ediyor. Fatsa Şube Müdürü Bedreddin Şimşek "Albaraka Türk, yatırımlar merkezi Fatsa'ya büyük katkı sağlayacak"

İmar planına itiraz nereye yapılır?

Hazırlanan imar planları, belirlenen yerlerde 1 aylık süre ile askıya çıkıyor. İmar planlarını askı süresince öğrenen veya imar durumunu inşaat izni sebebiyle öğrenen kişiler plana itiraz edebiliyor. Peki, imar planına itiraz nereye yapılır?

Fatsa Cumhuriyet Meydanı projesi hayata geçiyor!

Ordu Büyükşehir Belediyesi ile Fatsa Belediyesinin projelerinden olan Fatsa Yeni Cumhuriyet Meydanı Projesinin kısa zaman içerisinde hayata geçirilmesi planlanıyor.

Fek yazısı nereye verilir?

Konut kredisi kullanılarak alınan bir evin borcunun ödenmesi halinde fek yazısı alınıyor. Bu fek yazısı, ipoteğin kaldırılması için gerekli oluyor. Peki, fek yazısı nereye verilir? İşte yanıtı...

Yıllık gelir vergisi nereye ödenir?

Gelir Vergisi Kanunu gereğince, gerçek kişiler elde ettiği gelir unsurlarına ilişkin kazanç ve iratlar için, vergi ödemek ile mükellef oluyor. Peki, senede 2 taksitte verilebilen yıllık gelir vergisi nereye ödenir?

Kentsel dönüşüm kira yardımı için nereye başvurulur?

Kentsel dönüşüm kapsamında riskli evini tahliye eden hak sahiplerine devlt bazı finansal desteklerde bulunuyor. Bu desteklerin başında kira yardımı geliyor. Peki, kentsel dönüşüm kira yardımı için nereye başvurulur?

Değer artış kazancı vergisi nereye ödenir?

Gayrimenkullerin elden çıkarılması halinde doğan vergisel yükümlülükler arasında değer artış kazancı vergisi de bulunuyor. Değer artış kazancı vergisi nedir? Değer artış kazancı vergisi nereye ödenir?

Ev beyannamesi nereye verilir?

2014 yılı içerisinde evini kiraya vererek istisna bedelinden yüksek kira geliri elde eden kimseler 2015 yılında kira gelir vergisi mükellefi oluyor. Peki vergi için ev beyannamesi nereye verilir?

TOKİ Kayabaşı 19.Bölge nereye yapılacak?

TOKİ Kayabaşı 19.Bölge için başvurular 23 Mart - 30 Nisan 2015 tarihleri arasında yapılıyor. Fiyatların 107 bin 800 TL'den başladığı TOKİ Kayabaşı 19. Bölge nereye yapılacak?

TOKİ Kayabaşı 18.Bölge 1. ve 2.etap nereye yapılacak?

TOKİ, Kayabaşı 18. Bölge 2. etap ve 2. etap başvuruları 23 Mart 2015 Pazartesi günü başlıyor. TOKİ Kayabaşı 18.Bölge 1. ve 2.etap nereye yapılacak?

fatsa mezbahanesi nereye yapılacak Haberi

fatsa mezbahanesi nereye yapılacak

ORDU Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Fatsa İlçesi'ne 10 milyon TL değerinde büyük bir mezbahane yapılacağını söyledi.  


Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Fatsa İlçesi'nde yapımı planlanan mezbahanenin yapısal ve teknik özellikleri ile Ordu’da bir ilk olacağını vurguladı. 200 adet büyük baş, 500 adet küçükbaş hayvan kesim kapasitesine sahip olacak olan mezbahanenin 10 milyon TL'ye mal olacağını da belirten Başkan Enver Yılmaz, "Ordu’nun coğrafi yapısı dikkate alındığında standartlara uygun bir mezbaha yapmamız lazım. O yüzden planlanan ve projelendirilen bu mezbahayı 2017 yılına kadar başlayıp bitirmemiz lazım. Bu konuda Bakanlık bizi sürekli uyarıyor. Tesis 200 adet büyük baş, 500 adet küçükbaş hayvan günlük kesim kapasitesine sahip olacak ve aynı zamanda yanında geniş bir hayvan pazarı da olacak.  İstihdam sağlayacak bir...