16 / 05 / 2024

Fatsa Mezbahası ihale

Fatsa Mezbahası ihale

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Fatsa ilçesine yaklaşık 55 dönüm alan üzerine yapılacak olan modern mezbaha binasının önümüzdeki günlerde ihale edileceğini söyledi.

Fatsa Belediyesi'nden 10.4 milyon TL'ye satılık 8 ofis!

Fatsa Belediyesi, M.K.P. Mahallesi Hamamarkası Mevkii adresinde yer alan 8 ofisi ihale ile satıyor. İhale 11 Ekim'de yapılacak...

Fatsa Belediyesi'nden 15 milyon TL'ye satılık 12 gayrimenkul!

Fatsa Belediyesi, yeni belediye hizmet binasında yer alan 4 bağımsız bölüm, 7 bağımsız ofis ve 5 bin 612,83 metrekare yüzölçümlü taşınmaz arsa ihale ile satılıyor..

Fatsa'da 7.9 milyon TL'ye satılık arsa ve 12 ofis!

Fatsa Belediyesi, Dolunay (Yapraklı) Mahallesi'ndeki arsa ile M.K.P. Mahallesi'ndeki 12 ofisi ihale ile satıyor..

Fatsa'da 26.2 milyon TL'ye satılık 13 arsa!

Fatsa Belediyesi Başkanlığı tarafından Dolunay Mahallesi Serin Sokak adresinde bulunan 13 arsa ihale usulü ile satışa sunuluyor..

Fatsa Belediye Binası'ndaki dükkanların ihalesi 19 Ekim'de!

Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan, yeni belediye binasındaki dükkanların satışı için ikinci ihale tarihini açıkladı. 

Fatsa Mezbahası ihaleye çıkıyor!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Fatsa ilçesine yaklaşık 55 dönüm alan üzerine yapılacak olan modern mezbaha binasının önümüzdeki günlerde ihale edileceğini söyledi.

Ordu Fatsa'da 5 milyon TL'ye satılık arsa!

Fatsa Sulh Mahkemesi tarafından Ordu İli Fatsa İlçesi'nde üzerinde ev bulunan arsa açık artırma usulü ile ihale edilecek. Arsanın satış bedeli 5 milyon 21 bin TL olarak belirlendi.

Ordu Fatsa'da 5 milyon TL'ye satılık arsa!

Ordu Fatsa'da bulunan 3.580 metrekare yüzölçümüne sahip arsa, Fatsa Satış Memurluğu tarafından 1 Temmuz 2015 günü saat 10:00 ile 10:10 arası ihale ediliyor.

Fatsa Belediyesi'nden 1.4 milyon TL'ye satılık 2 arsa ve 25 işyeri!

Fatsa Belediyesi tarafından, 2 adet arsa ve 25 adet iş yeri toplam 1 milyon 488 bin TL bedelle ihale ediliyor. Gayrimenkullerin ihalesi 9-10 ve 11 Aralık 2014 tarihlerinde gerçekleştiriliyor...

Fatsa Malmüdürlüğü 2 adet arsa satıyor: 2 milyon 33 bin TL!

Fatsa İli Konakbaşa Mahallesi'nde yer alan 2 adet arsa Fatsa Malmüdürlüğü tarafından 11 Kasım 2014 günü saat 10:00 ile 10:30 arasında ihale ediliyor.

Fatsa Belediyesi 3 adet arsa ve 16 dükkanı satışa çıkarıyor!

Ordu Fatsa'da yer alan 3 adet arsa ve Mustafa Kemal Paşa Mahallesi'ndeki 16 adet dükkan ilçe belediyesi tarafından ihale usulüyle satışa çıkarılıyor. İhale ilanı bugün Resmi Gazete'de yayımlandı...

Fatsa Belediyesi'nden 3.2 milyon TL'ye 17 adet ofis!

Fatsa Belediyesi, Mustafa Kemal Paşa Mahallesi'nde yer alan 5 katlı iş yerindeki 17 adet ofisi toplam 3 milyon 223 bin TL tahmini bedelle ihale ediyor...

Fatsa Belediyesi'nden satılık 31 işyeri ihalesi 15 Eylül'de!

Ordu İli Fatsa ilçesinde yer alan mülkiyeti Fatsa Belediyesi'ne bağlı olan 5 katlı alandaki 31 işyeri kapalı zarf teklif usulü ihale ile 15 Eylül ve 22 Eylül tarihleri arasında satılacak.

Fatsa Mezbahası ihale Haberi

Fatsa Mezbahası ihale


Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Fatsa ilçesine yaklaşık 55 dönüm alan üzerine yapılacak olan modern mezbaha binası ve hayvan pazarının önümüzdeki günlerde ihale edileceğini söyledi.

Bir zamanlar Tokat ve Sivas illerini de içine alacak şekilde bölgenin büyükbaş ve küçükbaş hayvan ticareti merkezi konumunda olan Fatsa ilçesine modern bir mezbaha yapılması için çalışmalar devam ediyor.

TÜM BÖLGEYE HİTAP EDECEK

Hayvancılık ticaretini canlandıracak ve bölgenin ihtiyaçlarını karşılayacak şekilde hazırlanan projeyle ilgili tüm hazırlıkların tamamlandığını ve projenin ihale aşamasına geldiğini söyleyen Başkan Yılmaz, Şubat ayının ilk haftasında modern mezbaha binası ve hayvan pazarı projesini ihale edeceklerini ifade etti.

2018 YILINDA HİZMETE GİRECEK

Başkan Enver Yılmaz, planlanan mezbahanın yapısal ve teknik özellikleriyle Ordu’da bir ilk olacağının altını çizerek, “Önümüzdeki günlerde Fatsa ilçemize bölgemizde olmayan bir mezbaha yapacağız....