14 / 05 / 2024

Fatsa OSB çalışmaları

Fatsa OSB çalışmaları

Ordu’nun Fatsa İlçe Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan, Organize Sanayi Bölgesi’nin(OSB) büyümesi için su kuyularının başka bir yere nakli konusunda artık bir engel kalmadığını ve Büyükşehir Belediyesi’nin de bu anlamda 500 bin lira destek verdiğini açıklad

Osmaniye'nin 2'inci OSB'sinde çalışmalar hız kesmiyor!

Osmaniye Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı (OTSO) Devrim Murat Aksoy, Osmaniye Organize Sanayi Bölgesi'nin (OSB) yüzde 100 doluluğa ulaşması sebebiyle başlatılan 2'nci OSB'de çalışmaların devam ettiğini belirtti.

Midyat OSB için çalışmalar tamamlandı!

Midyat Organize Sanayi Bölgesini hayata geçirmek üzere çalışmalar tamamlandı. OSB, 2021 yılında Türkiye'de kurulacak ilk OSB olacak.

Gebze Darıca metro hattında çalışmalar hızlandı!

Gebze- Darıca metro hattının 3 istasyon ve depo sahası için çalışmalara hızla devam ediliyor. metro inşaatının Adliye, Mutlukent ve Gebze Kent Meydanı istasyonlarıyla OSB bölgesindeki depo sahasında kazı çalışmalarına devam ediliyor.

Mersin OSB'de 3'üncü etap çalışmaları başladı!

Mersin-Tarsus Organize Sanayi Bölgesi'nin 3. etabının yapımı için çalışmalar yapılıyor. Proje kapsamında 3'ün Organize Sanayi Bölgesi Ham Yol İnşaatı'nın temeli atıldı.

Şanlıurfa ilçelerinde OSB kurma çalışmaları TBMM gündeminde!

Şanlıurfa Organize Sanayi Bölgesi'nin elektrik sorununun çözümüne, yatırımcıların desteklenmesine ve ilçelerde ticaret odası ve OSB kurma çalışmaları TBMM gündemine taşındı. MHP'li Özyavuz, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Fatsa Cumhuriyet Meydanı'nda çalışmalar hızlandı!

Yatırımlarına son sürat sürdüren Ordu Büyükşehir Belediyesi birinci bölümünde beton döküm çalışmalarının tamamlandığı “Fatsa Cumhuriyet Meydanı Projesi’nin inşaatına aralıksız devam ediyor.

Ordu Çambaşı Yaylası'nda cephe iyileştirme çalışmaları başlıyor!

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından Altınordu, Ünye ve Fatsa ilçelerinde yapılan Cephe İyileştirme çalışmaları, Çambaşı Yaylası'nda da yapılacak.

Balıkesir Dursunbey OSB'de hafriyat çalışmaları başladı!

Balıkesir Dursunbey’in kaderini değiştirecek olan Organize Sanayi Bölgesi'nde yol açma ve hafriyat çalışmaları başladı.

Fatsa Bisiklet Yolu projesinde çalışmalar başladı!

Ordu'nun Fatsa ilçesinde hayata geçirilen bisiklet yolu projesi için çalışmalar başladı.

Fatsa'da cephe iyileştirme çalışmaları başlıyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Ordu Büyükşehir Belediyesi Fatsa'da cephe iyileştirme çalışmalarına başlıyor.

Ödemiş OSB'de alt yapı çalışmaları tamamlanıyor!

Ödemiş ve bölge ekonomisine büyük katkı sağlayacak olan Organize Sanayi Bölgesinin alt yapı çalışmaları tamamlanıyor.

Ordu Fatsa OSB'de kamulaştırmalar başlıyor!

Fatsa Organize Sanayi Bölgesi (OSB) ikinci etapta kamulaştırma çalışmaları başladı. FATSO Başkanı Tayfun Karataş : "İkinci etap OSB'yi bölgemize kazandırmak için elimizden geleni yapıyoruz. " dedi.

Fatsa OSB'de kamulaştırma çalışmaları başlıyor!

Fatsa OSB 2. etap için kamulaştırma çalışmalarının başladığını ifade eden FATSO Başkanı Karataş, "İkinci etap OSB’yi bölgemize kazandırmak için elimizden geleni yapıyoruz. Bunun için çalışmaları hızlandırdık" dedi.

Fatsa OSB çalışmaları Haberi

Fatsa OSB çalışmaları

Başkanlık makamında Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Yardımcısı Av. Ahmet Çoruh ile birlikte bir basın açıklaması yapan Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan, “Mevcut Organize Sanayi Bölgesi’nin büyütülmesi kararını daha önce almıştık. Organize Sanayi Bölgemizin büyüyeceğini ifade etmiştik ama resmi prosedürler çerçevesinde üzerindeki su kuyularından dolayı gecikmesi olduğunu kamuoyumuza paylaşmıştık. Bugün bir müjdeyi vermek için huzurlarınızdayız. Daha önce mevcut Organize Sanayimizin bin dönüm büyütülmesi kararı alınmış ve Sanayi Bakanlığı’nca onaylanmış, -DSİ hariç- bütün ilgili kurumlardan onayı almıştık. Fatsa Organize Sanayi Bölgesi yönetimi olarak sadece oradaki Fatsa’nın içme suyunu karşılayan kuyular olduğu için uygun görüş alamamıştık. Büyükşehir Belediyemizle yapmış olduğumuz görüşmeler ve çalışmalar neticesinde mevcut oradaki su kuyularımızın başka bir yere taşınarak suyu karşılayacak yeni kuyular açılması gündeme gelmişti. Fatsa Organize Sanayi...