04 / 05 / 2024

Midyat OSB için çalışmalar tamamlandı!

Midyat OSB için çalışmalar tamamlandı!

Midyat Organize Sanayi Bölgesini hayata geçirmek üzere çalışmalar tamamlandı. OSB, 2021 yılında Türkiye'de kurulacak ilk OSB olacak.



Tarihte Süryanice "Matiate" (mağaralar kenti) adıyla bilinen, dinlerin ve dillerin buluştuğu Midyat, binlerce yıllık taş evleri, hanları, camileri, kiliseleri ve manastırları ile ziyaretçilerle büyülü bir atmosfer sunuyor.

Para'da yer alan habere göre, Midyat Organize Sanayi Bölgesi, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Sayın Mustafa Varank tarafından imzalanarak, onaylandı.

Midyat OSB için çalışmalar tamamlandı!

Midyat projeleri ile ilgili önemli açıklamalar yapan Midyat Belediye Başkanı Veysi Şahin, göreve başladıkları günden itibaren Midyat ilçesini daha cazip hale getirmek için gayretle çalıştıklarını söyledi.

Şahin sözlerini şu şekilde tamamladı: "Midyat'a yatırım yapmak isteyen sanayicilerimizin uygun altyapıya sahip bir bölgede yatırım yapabilmesini sağlayan teknik ve sosyal altyapıya sahip Midyat Organize Sanayi Bölgesini hayata geçirmek üzere çalışmalar tamamlandı. 2021 yılında Türkiye'de kurulacak ilk OSB olacak" 

Midyat Millet Bahçesi açıldı!


Geri Dön