28 / 04 / 2024

Midyat Millet Bahçesi açıldı!

Midyat Millet Bahçesi açıldı!

Mardin'in Midyat ilçesinde hayata geçirile Binbaşı Abdurrahman Efendi Millet Bahçesi hizmete açıldı.



 

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, Mardin'in Midyat ilçesinde inşa edilen Binbaşı Abdurrahman Efendi Millet Bahçesi hizmete açıldı.

Midyat Belediye Başkanı Şehmus Nasıroğlu, açılışta gerçekleştirdiği konuşmada, 60 dönümlük alanda 5 milyon liraya mal olan millet bahçesine Binbaşı Abdurrahman Efendi ismini verdiklerini belirtti.

Bahçede 10 bin çam ağacı, süs havuzları, yürüyüş yolları, çocuk oyun grupları, kafeterya, futbol, basketbol ve voleybol sahaları ile tenis kortunun yer aldığını söyleyen Nasıroğlu, "Bu vatana sahip çıkmak, Atatürk'ün bize gösterdiği yolda hareket etmek, Misakımilli sınırlarımızı korumak hepimizin görevidir. Bu ülke hepimizindir." diye konuştu.

Millet bahçesine dinlenmek için geldiklerini söyleyen Fatma ve Ahmet Velit Peksel çifti projenin gerçekleştirilmesinden duydukları memnuniyeti dile getirdi.

Celal Bayar da ailesiyle geldiğini ve güzel vakit geçirdiğini belirterek "Millet bahçesine kavuştuğumuz için sevgili Cumhurbaşkanımıza teşekkürlerimizi sunuyoruz." diye konuştu.


Geri Dön