02 / 05 / 2024

Fatsa Özel Sanayi Sitesi Kooperatifi Başkanı Yusuf Kaynar

Fatsa Özel Sanayi Sitesi Kooperatifi Başkanı Yusuf Kaynar

Fatsa Özel Sanayi Sitesi Kooperatifi Başkanı Yusuf Kaynar yaptığı açıklamada, "Cami yaptırma derneğimizi kurduk ve çalışmalara başladık. Sanayi sitemizin adına yakışır bir camiyi yakın bir zamanda hizmete açacağız" dedi.

Ergin Özel İnşaat Ve Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ergin Özel İnşaat Ve Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Ergin Özel tarafından kuruldu.

Tuğba Özl Gayrimenkul Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tuğba Özl Gayrimenkul Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Tuğba Özel tarafından kuruldu.

Emg Ticaret İnşaat Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Emg Ticaret İnşaat Sanayi Anonim Şirketi bugün Maltepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Salih Güzel tarafından kuruldu.

Zel Konut İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zel Konut İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Ersin Sunar tarafından kuruldu.

Ck Form Dizayn Yapı Ve İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ck Form Dizayn Yapı Ve İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 2 milyon TL sermaye bedeli ile Uğur Tüzel Özdemir tarafından kuruldu.

Meyk Yapı İnşaat Ve Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Meyk Yapı İnşaat Ve Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 250 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed Esat Güzel ve Yusuf Korkmaz ortaklığında kuruldu.

Bayramoğlu Tekstil Otomotiv Gıda İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bayramoğlu Tekstil Otomotiv Gıda İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 2 milyon TL sermaye bedeli ile Volkan Adıgüzel tarafından kuruldu.

Vega Konut İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vega Konut İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Zeynep Güzel tarafından kuruldu.

Bakan Varank’tan özel sektöre müjde! Destek 10 milyar TL’yi geçecek!

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, özel sektöre yönelik asgari ücret desteğinin 2023 yılında arttırılacağını duyurdu.  Özel sektöre asgari ücret desteği 2023’te ne kadar artaracak? İşte ayrıntılar…

Dilovası Modern Sanayi Sitesi'nde lansmana özel 10 yıl vadeli kredi fırsatı! Metrekaresi 32 bin TL'ye!

Dilovası Modern Sanayi Sitesi'nde lansmana özel 10 yıl kredi fırsatıyla satışlar başladı. Dilovası Modern Sanayi Sitesi, toplam 133 bin 500 metrekarelik alanda inşa edilecek. İşte ayrıntılar...

Aura Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aura Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Kübra Adıgüzel ve Meral Coşkun ortaklığında kuruldu.

Halk GYO'nun 350 atölyelik sanayi sitesi projesine 5 bin talep geldi

Dilovası'nda 133 bin metrekare alanda, toplamda 6 milyar liraya mal olacak sanayi sitesi projesine 5 bin ön talep geldiği belirtilirken, projenin lansman fiyatının 30 bin TL / m2 olduğu ifade edildi. Proje için Halkbank özel kredi imkanı sunuyor.

Özgü Prime Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özgü Prime Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da Mehmet Alp Özel tarafından kuruldu. 

Fatsa Özel Sanayi Sitesi Kooperatifi Başkanı Yusuf Kaynar Haberi

Fatsa Özel Sanayi Sitesi Kooperatifi Başkanı Yusuf Kaynar

Hizmetleriyle gurur duyduğunu ifade eden Başkan Kaynar, "2015 yılı Mayıs ayında genel kurulumuzu yapacağız. Sanayi sitemizde yapmış olduğum hizmetlerimle ömür boyu övüneceğim. Çünkü önemli hizmetleri buraya yaparak yaşanabilir bir sanayi sitesi alanı ortaya çıkardık. Sanayiye girerken bir misafirin güzel ağırlanması gerekiyor. Giriş kısmı güzel olan bir yerin zaten içerisi de güzel olur. Ön girişteki arsa ve idari binamızın yan tarafındaki boş alanları park olarak değerlendirdik. Sağ sol kısımları ağaçlandırdık. Bu da sanayimize ayrı bir güzellik kattı. Sanayimizde bir oturum alanına, sitelere girmiş gibi bir hava oluştu. Park alanımızda oturma yerlerimiz, çay bahçemiz olacak. Yani bizim çalışma yerimiz aynı zamanda yaşam merkezimiz olacak. Yaptığımız çalışmalardan aldığımız olumlu tepkiler bizi daha da heveslendiriyor" diye konuştu.


Mir...