15 / 05 / 2024

Fatsada asfalt yenileniyor

Fatsada asfalt yenileniyor

Ordu’nun Fatsa ilçesinde, Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan,ilçenin Sakarya Caddesi ve Hacı Hulusi Baba Caddelerinde Ordu Büyükşehir Belediyesi desteğiyle yapılan asfalt yenileme çalışmalarını inceledi.

Antalya Kepez Fabrikalar Mahallesi’nin yolları yenileniyor!

Antalya Kepez Fabrikalar Mahallesi’nin alt yapısı yenilendi. Belediye yol çalışmasına başladı. Asfalt ve kaldırım yenileniyor.

Aydın'ın yolları yenileniyor!

Aydın'da asfaltlanan ancak ilk yağmurda çöken yol yenileniyor. Yeni Asır'ın haberi üzerine Aydın Büyükşehir Belediyesi, Batı Gazi Bulvarı'nda yağıştan dolayı çökme yaşanan asfaltı onarmak için çalışma başlattı.

İznik Boyalıca'da asfalt çalışmaları başladı!

Bursa’nın İznik ilçesinin Boyalıca Mahallesi’nde asfalt çalışmaları başladı. Boyalıca-İznik yolunun 12. kilometresinde eskiyen asfalt yol yenileniyor.

Altındağ'da asfalt çalışmasıyla sokaklar yenileniyor!

Altındağ Belediyesi, ilçe genelinde başlattığı geniş çaplı asfalt çalışmasıyla sokakları yeniliyor. Asfalt bakım onarım çalışması yapan ekipler, vatandaştan da tam not aldı.

Karaman Belediyesi'nin asfalt ve kaldırım çalışmaları başladı!

Karaman Belediyesi'nin asfalt ve kaldırım çalışmaları Ahmet Yesevi Mahallesi'nde devam ediyor. Çalışmalar kapsamında yol sıcak asfaltla kaplanırken, kaldırımlarda yenileniyor.

Metrobüs yolunun asfaltı yenileniyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, seyir konforunun artırılması ve daha rahat sürüş sağlanması için metrobüs asfaltını değiştiriyor. Dört aşamada gerçekleşecek yenileme çalışmaları 26 Temmuz Pazar gecesi saat 23.59'da başlayacak.

Metrobüs yolunda asfalt çalışması yapılacak!

Metrobüs hattının asfaltı yenileniyor. Dört aşamada gerçekleşecek yenileme çalışmaları 26 Temmuz Pazar gecesi saat 23.59'da başlayacak.

Fatsa’da asfalt yenileniyor!

Ordu’nun Fatsa ilçesinde, Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan,ilçenin Sakarya Caddesi ve Hacı Hulusi Baba Caddelerinde Ordu Büyükşehir Belediyesi desteğiyle yapılan asfalt yenileme çalışmalarını inceledi.

Beylikdüzü'ndeki yürüyüş yollarına mastik asfalt döşeniyor!

Beylikdüzü Belediyesi, ABD ve AB ülkelerinde uzun yıllardır uygulanan mastik asfalt uygulamasını parklar, yürüyüş yolları ve spor sahalarında kullanmaya başladı. Peki mastik asfalt nedir? Mastik asfalt niçin tercih edilir?

Kocaeli Santral kavşağında asfalt çalışması yapıldı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi santral kavşağında sinyalizasyon çalışması yaptı. Çalışma kapsamında yenilene kavşakta asfalt uygulaması gerçekleştirildi. Kavşak ve çalıma yapılan devamındaki yol bölümüne yaklaşık bin 500 ton asfalt serildi.

Kilis TOKİ yoluna asfalt dökülecek!

Mehmet Sanlı Mahallesi'nde bulunan TOKİ konutları ile Üniversitesi birbirine bağlayan yolun asfalt yapılması için Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri kepçe ve grayderler ile kilit taşını sökmeye başladı

Ankara'da her evden asfalt parası alınacak!

Melih Gökçek’in Ankara’da yurttaşları bezdiren uygulamalarına her geçen gün bir yenisi ekleniyor. Gökçek şimdi de belediyenin döktüğü asfalt için ev sahiplerine ‘asfalt parası’nı ödemeleri için ihbarname gönderdi..

Antalya Serik'te asfalt çalışmaları devam ediyor!

Fen İşleri ekipleri Serik İlçesi Karıncalı ve Çanakçı köyleri bağlantı yolunda asfalt çalışması yürütüyor. Aynı zamanda çevre köylerini Antalya-Alanya yoluna bağlayan toplam 7 kilometrelik yol kaliteli sıcak asfaltla kaplanıyor.

Fatsada asfalt yenileniyor Haberi

Fatsada asfalt yenileniyor

Başkan Hüseyin Anlayan inceleme sırasında çalışmalarla ilgili teknik ekipten bilgiler aldı. Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan yaptığı açıklamada, “Ordu Büyükşehir Belediyemizin desteğiyle Cumartesi günü başlayan çalışma devam ediyor. Bu çalışmayı ilk önce şehir merkezinde yapacağız. Şehir merkezinde bozulan aşılan yerler var, onları yapıyoruz. Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Enver Yılmaz beye desteklerinden dolayı çok teşekkür ediyorum. Bu çalışma şu anda belde ve grup yollarında da başlamış durumda ama şehir merkezinde bakıma ihtiyacı olan yerlerin bakımları da yapılıyor. Bu nokta şehir merkezinin ticari çekirdeği, o sebeple daha sağlıklı ve daha sıhhatli yolların olması gerekiyor. Bu vesile ile normal asfalt üzerine ince tabaka atıyoruz bu sayede daha güzel olacak inşallah, tekrar hayırlı olmasını diliyorum"dedi.


Hürriyet...