10 / 05 / 2024

fay hattı Gençlik Merkezi

fay hattı Gençlik Merkezi

ÇANAKKALE Onsekiz Mart Üniversitesi Jeoloji Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Erdinç Yiğitbaş, kampüste inşa edilen Gençlik Merkezi' nin fay hattı üzerinde olduğunu öne sürdü. Gençlik Merkezi fay hattı üzerinde inşa ediliyor...

O bölgede yeni aktif fay hattı ortaya çıktı: Uzmanlardan 7'lik deprem uyarısı!

İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa Jeoloji Mühendisliği Bölümü’nden araştırmacılar tarafından bölgede yapılan incelemede, Şemdinli-Yüksekova'da aktif olan ve 7'lik deprem üretebilecek bir fay hattı tespit edildi. İşte ayrıntılar...

Gümüşhane Gençlik Park Projesi'nin inşaatı ne durumda?

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Gençlik Park Projesi ile Harşit Çayı Dere Islahı ve Kanalizasyon Hattı Projesi inşaatında incelemede bulundu.

İnegöl Baykoca Gençlik Merkezi hizmete açıldı!

İnegöl'e bağlı Baykoca Mahallesi TOKİ konutları bölgesinde Gençlik ve Spor Bakanlı tarafından 970 bin TL bedelle ihale edilerek yapımına 2013'te başlanan Gençlik Merkezi hizmete açıldı.

Gölcük Gençlik Merkezi açılış için gün sayıyor!

Hava muhalefeti dolayısıyla verilen süreden sonra biten Gölcük Gençlik Merkezi, hizmete gireceği günü bekliyor. Gölcük Düzağaç Mahallesi'nde yapımı tamamlanan gençlik merkezi, gençler için modern bir tesis olacak.

Erzincan Gençlik Merkezi yeni yerine taşındı!

Erzincan Gençlik Merkezi yeni yerinde gençlerin hizmetine girdi. Gençlik Merkezi yeni yerine taşınarak gençler için daha geniş ve daha ferah bir ortamda hizmet vermeye başladı.

Konya Gödene'ye gençlik merkezi yapılacak!

Meram Belediye Başkanı Toru, TOKİ konutlarının bulunduğu Gödene Mahallesi'ne kapalı Pazaryeri ve Bacıyan-ı Meram'ın yapılacağı müjdesini verdi. Gençlik Merkezi'nin temelinin de atılacağını söyledi.

Bitlis'e Gençlik Merkezi yapılıyor!

Bitlis’in Ahlat Kaymakamı Bülent Tekbıyıkoğlu, ilçeye bağlı Ovakışla Beledesi’nde yapımı devam “Gençlik Merkezi” inşaatında incelemelerde bulundu.

Gümüşhane Gençlik Parkı açılışı ne zaman?

Gümüşhane Belediyesi tarafından yapımına başlanan Gençlik Parkı inşaatı çalışmaları devam ediyor. Belediye Başkanı Ercan Çimen, eski Atatürk Stadyumunda yapımı devam eden Gençlik Parkı projesi inşaatını inceleyerek, çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Kartal'da fay hattı imara açıldı!

İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi bu ayki oturumunda Kartal’da fay hattı koruma bandında kalan araziyi, çevresindeki yapılaşmalar ve mahkeme kararını emsal göstererek imara açtı. İşte ayrıntılar...

Bilecik Gençlik Merkezi'nin kaba inşaatı tamamlandı!

Bilecik Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’ne kazandırılan Gençlik Merkezinin inşaat çalışmaları son hızıyla devam ediyor. Bilecik Gençlik Merkezi inşaatına 2014 yılında başlanıldı.

Bilecik Gençlik Merkezi inşaatı sürüyor!

Bilecik Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’ne kazandırılan Gençlik Merkezinin inşaat çalışmaları son hızıyla devam ediyor. Gençlik Merkezi inşaatının önümüzdeki eylül ayı içersinde tamamlanması hedefleniyor.

Gençlik ve Spor Bakanlığı'ndan Samsun'a 29 proje!

Karadeniz’in en gelişmiş şehri Samsun’da dinamik gençler ve sporcuların yetiştirilmesi için Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından yapılacak 29 proje daha yakın zamanda Samsunluların hizmetine sunulacak.

Hacılar Kadın ve Gençlik Merkezi'nin temeli atıldı!

Büyükşehir Belediyesi tarafından Hacılar'da yaptırılacak Kadın ve Gençlik Merkezi'nin temeli törenle atıldı. Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Büyükşehir Belediyesi olarak ilçelere yatırım yapmaya devam ettiklerini belirtti.

fay hattı Gençlik Merkezi Haberi

fay hattı Gençlik Merkezi

ÇANAKKALE Onsekiz Mart Üniversitesi Jeoloji Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Erdinç Yiğitbaş, kampüste inşa edilen Gençlik Merkezi'nin fay hattı üzerinde olduğunu öne sürdü. Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından, üniversitenin tahsis ettiği araziye inşa edilen merkezle ilgili haberlere bakarken fay kırığını fark eden Yiğitbaş, hemen görev yaptığı fakültenin arkasında bulunan inşaata koştu. Zemin kazısını inceleyen Yiğitbaş, fotoğrafta fark ettiği oluşumun fay olduğunu belirledi.


Habertürk...