29 / 04 / 2024

Fayev Donatılı Panel Konut Üretim Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi iletişim

Fayev Donatılı Panel Konut Üretim Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi iletişim

Fayev Donatılı Panel Konut Üretim Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 120 bin TL sermaye bedeli ile Safa Kurnaz tarafından kuruldu.

O modeller artık euro ile satılıyor! Deutz-Fahr 22 Ekim fiyat listesi

Deutz-Fahr’ın yeni teknolojiler ile donatılan 5, 6, 7 ve 9 serisi araçları çiftçinin tüm işlerini maksimum performansla yapma garantisi veriyor. Öte yandan Deutz-Fahr’ın 6, 7 ve 9 serisi traktörleri euro üzerinden satılıyor.

Mini Clubman Eylül fiyatlarında şok! En uygun Clubman kaç lira? 22 Eylül 2022 fiyat listesi...

Konforlu, dinamik olarak tasarlanmış beş koltuk, aydınlatılmış iç yüzeyler ve premium malzemelerle donatılan Mini Clubman Eylül fiyatları merak ediliyor. Peki en uygun Mini Clubman kaç lira? İşte 22 Eylül 2022 fiyat listesi...

Alfemo Mobilya’da yazdan kalma fiyatlar! Mobilyasını yenilemek isteyenler buraya! 19 Eylül 2022 Alfemo fiyat listesi

Döşemeli ve panel mobilya ürünleriyle tüketicilerin ihtiyaçlarına yönelik üretim yapan Alfemo Mobilya’da yaz hala devam ediyor. İşte 19 Eylül 2022 Alfemo Mobilya fiyat listesi

Excalibur laptoplar öğrencilerin imdadına yetişiyor! Casper Excalibur NVIDIA GeForce RTX 30 07 Eylül 2022 fiyat listesi

Derslerde ve oyun oynarken sorunsuz, hızlı ve güçlü bir laptop arayan öğrencilerin imdadına RTX 30 serisi ile donatılan Excalibur laptoplar yetişiyor.

'Sosyal donatılı konut' talebi kalıcı olacak!

Yurtiçinde ve yurtdışında birçok projeye imza atan Halil Avcı İnşaat'ın Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Orhan Avcı, pandemi döneminde artan 'sosyal donatılı konut' talebinin, pandemi sonrası da devam edeceğini söyledi.

Emlak Konut GYO Küçükçekmece Halkalı Sosyal Donatı projesi yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, Küçükçekmece Halkalı Sosyal Donatı projesi için hazırlatılan 2020 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı.

TOKİ Çanakkale Ezine Millet Bahçesi ihalesi 10 Eylül'de!

Çanakkale İli, Ezine İlçesi, Millet Bahçesi Ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi 10 Eylül'de saat 14:30'da yapılacak.

Göztepe Şehir Hastanesi bugün açılıyor!

İstanbul'un dördüncü şehir hastanesi olarak şehrin sağlık sistemine büyük katkılar sunacak olan ve yüksek teknoloji ile donatılan Göztepe Şehir Hastanesi bugün kapılarını açıyor...

Çanakkale Millet Bahçesi ihalesi 10 Eylül'de!

Çanakkale İli, Ezine İlçesi, Millet Bahçesi Ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi 10 Eylül 2020 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Bingöl Yenişehir Millet Bahçesi ihalesi yarın!

Bingöl İli, Genç İlçesi, Yenişehir Mahallesi Millet Bahçesi Ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İhale) ihalesi yarın saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

Fayev Donatılı Panel Konut Üretim Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fayev Donatılı Panel Konut Üretim Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 120 bin TL sermaye bedeli ile Safa Kurnaz tarafından kuruldu.

Alanya'da yabancılar sosyal donatılı konut tercih ediyor!

Antalya Alanya’da 2019’un ilk on ayında 8 bin 433 konutun satışı gerçekleşti. Yerli müşteriler ucuz konutları tercih ederken yabancı müşteri ise sosyal donatılı site içerisindeki konutları tercih etti...

TOKİ Muş Millet Bahçesi inşaat ihalesi 23 Eylül'de!

TOKİ'nin Muş Millet Bahçesi ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 23 Eylül'de...

Fayev Donatılı Panel Konut Üretim Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi iletişim Haberi

Fayev Donatılı Panel Konut Üretim Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi iletişim

Fayev Donatılı Panel Konut Üretim Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 120 bin TL sermaye bedeli ile Safa Kurnaz tarafından kuruldu.

Fayev Donatılı Panel Konut Üretim Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi konusu:
1- Yurt içi ve yurt dışında her türlü donatılı panel konutlar üretmek, yapmak yatırmak , elektrik taahhüt işlerini yapmak, projelendirmek, inşaat sektörü ile ilgili yurt içinde ve yurt dışında işyerleri, sanayi tesisleri, her türde konutlar ve toplu konutları yol, tünel, metro,köprü, baraj, telefon hatları ve sair mühendislik yapıları, altyapı tesisleri, havalimanları, terminalleri,hangar ve tesisleri, alışveriş merkezleri, turizm tesisleri, spor tesisleri, eğlence merkezleri, kültür ve sosyal içerikli yapılar taahhüt etmek sureti ile doğrudan veya yap-işlet-devret modeli çerçevesinde veya karma model kapsamında veya kat karşılığı inşa etmek veya taşeron firmalara...