01 / 07 / 2024

Fayez Attar

Fayez Attar

Modgrup İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Fayez Attar, Hayri Modanlı ve Sait Çelik tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 10 Mayıs'ta kuruldu

4star Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

4star Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 350 bin TL sermaye bedeli ile Herman Harold, Reza Fakhr Attar, Reza Razı, Sadegh Aarabı Jeshvaghanı ve Sasan Ahmadı ortaklığında kuruldu.

4star Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

4star Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 350 bin TL sermaye bedeli ile Herman Harold, Reza Fakhr Attar, Reza Razı, Sadegh Aarabı Jeshvaghanı ve Sasan Ahmadı ortaklığında kuruldu.

Fanar Global Gayrimenkul Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fanar Global Gayrimenkul Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 2 milyon TL sermaye bedeli ile Abdelsalam O. Sırelkhatım ve Fadı Fayez R. Abo Shehada ortaklığında kuruldu.

Issam İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Issam İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi Avcılar’da  100 bin TL sermaye bedeli ile Issam  Attar tarafından kuruldu.

Mimary Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Mimary Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi Sarıyer’de 400 bin TL sermaye bedeli ile Eyad Attar, Mohamad Zaki Nashed, Mülhem Attar ve Ravad Attar tarafından kuruldu.

Towers Emlak Turizm İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Towers Emlak Turizm İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Amro Mansour ve Tha Er Fayez Khader Mansour ortaklığında kuruldu.

Al Attar Emlakçılık Gıda Tekstil İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Al Attar Emlakçılık Gıda Tekstil İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Anas Attar tarafından kuruldu. 

Ritaj Servis İnşaat Malzemeleri Et Ürünleri Oto Kiralama Reklam İhracat İthalat Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Ritaj Servis İnşaat Malzemeleri Et Ürünleri Oto Kiralama Reklam İhracat İthalat Ve Tic.Ltd.Şti. bugün Esenyurt'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Yousef Al Attar, Abdulazız Arafeh, Bassel Arafa ve Raıd Arafeh ortaklığında kuruldu. 

Attar Lojistik İnşaat Metal Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Attar Lojistik İnşaat Metal Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün 50 bin TL sermaye bedeli ile Çekmeköy’de Sibel Attar tarafından kuruldu. 

Solid Emlak Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Solid Emlak Ve Danışmanlık Limited Şirketi 120 bin TL sermaye ile bugün Talam Alkhamıs, Ahmet Çalık ve Sehab Eddın Al Attar imzasıyla kuruldu.

Sabuhi Attar: Araplar İzmir’e büyük yatırım yapmıyor!

Türk Arap İş Adamları Derneği İzmir Şubesi Başkanı Sabuhi Attar, Arapların İzmir'i tanımadığını, bu yüzden Arapların hem turizm konusunda hem de yatırım konusunda İzmir'e pek uğramadığını belirtiyor

Prince Gayrimenkul İnşaat İthalat İhracat ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Prince Gayrimenkul İnşaat İthalat İhracat ve Ticaret Limited Şirketi, Fayez Mahmoud ve Fawaz Mahmoud ortaklığıyla 200 bin TL sermaye ile 17 Kasım'da Başakşehir, Başakşehir Mahallesi, Toros Caddesi'nde kuruldu.

Green Line Gayrimenkul Turizm Tekstil İnşaat İthalat İhracat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Green Line Gayrimenkul Turizm Tekstil İnşaat İthalat İhracat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, MHD Fayez Shew Aikani tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

Fayez Attar Haberi

Fayez Attar

Modgrup İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Fayez Attar, Hayri Modanlı ve Sait Çelik tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 10 Mayıs'ta kuruldu.  Modgrup İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; Her türlü inşaat taahhüt ve taşeronluk işleri konut işyeri ticarethane inşaatlarını yapmak satmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Modgrup İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi adres: Eyüp Defterdar Mahallesi, Otakçılar Caddesi,...