18 / 05 / 2024

fazi

fazi

Uluslararası derecelendirme kuruluşu Fitch, Türkiye'deki yabancı bankaların finansal durumuna ilişkin yaptığı değerlendirmede TL'deki düşüşün 2023'te de devam edeceği beklentisini açıkladı.

Bu ödemeyi duyanların gözleri yuvalarından fırladı! Bu fırsat kaçmaz!

Para kazanmak için kendi işini kurmak isteyen kişilere yeni destek paketi açıklandı. 36 aya kadar fazi almadan 300 bin TL kredi müjdesi verildi. Araç gereç almak isteyenlere ekstra 50.000 TL verilecek. İşte konu hakkındaki ayrıntılar.

Merkez Bankası'nın gizli dolar adımı duyanları şoke etti! Duyanların ağzı açık kaldı

Türkiye'de artan döviz kuru nedeniyle sıkışan iç piyasa ABD Merkez Bankası FED'in peş peşe fazi artrıım sinyalleri nedeniyle dipsiz bir krizin içine mi çekiliyor? Canlı yayında dile getirilen Merkez Bankası'nın gizli dolar hamlesi duyanların ağzını açıkta bıraktı.

ABD'de açıklanan işgücü piyasası verileri FED'in faiz kararını güçlendirdi

ABD'de istihdam verileri haziranda beklenenden fazla arttı. Ülkede tarım dışında kalan işgücü piyasasında istihdam haziranda 372 bin kişilik artış gösterdi. İşsizlik oranı değişim göstermeyerek yüzde 3,6'da kaldı. Açıklanan rakamlar FED'in fazi artırmaya olan görüşünü güçlendirdi.

Çeyrek altın fiyatları dolara inat yükseldi! Altında yeni rokorun kırılacağı tarihi uzmanlar açıkladı

ABD Merkez Bankası FED'in doların gücünü artıran fazi hamlesinen sonra dolardaki yükselişin hızı kesildi. Yatırımcı dolar her ne kadar değer kazansa da her zamanki göz ağrısı altından vazgeçmiyor. Altın fiyatları son günlerde dolara inat yükselmeye deva ediyor.

Konut kredisi faizlerinde indirim rötarlı olacak!

Kredi ile konut almak isteyen vatandaş faizlerin düşmesini bekliyor. Şeker Bank Genel Müdürü Servet taze Merkez bankasının fazi indiriminin konut kredilerine yansımasının rötarlı olacağını söyledi.

Aktaş Altyapı İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aktaş Altyapı İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Fazi Aktaş tarafından 100 bin TL sermaye ile 13 Mayıs'ta Sancaktepe, Safa Mahallesi, Bahçelievler Caddesi'nde kuruldu.

Sur Yapı İdilia Evleri iletişim!

Sur Yapı İdilia Evleri iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası şu şekilde: 0216 508 28 00. Yüzde 0.74 fazi oranıyla 120 aya kadar kadar taksitlendirme yapılan proje, Sultanbeyli'de yükseliyor...

Spradon Vadi'den bayram kampanyası! 1.315 TL peşinatla!

Spradon Vadi sakini olmak ve doğayı hissederek yaşamak isteyenlere özel kaçırılmayacak bayram fırsatı. Sabitlenen 0.98 fazi oranı ve 84 ay vade imkanının yanı sıra sadece yüzde 1 peşin ödeme ile istediğiniz Spradon Vadi evlerinden birine sahip olabilirsin

fazi Haberi

fazi

Başta uygulanan büyüme merkezli ekonomi politikası olmak üzere, Amerikan Merkez Bankası Fed'in izleyeceği faiz politikası dahil pek çok etken ücretlilerin maaşlarının erimesinde etkili olacak.

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Fitch, TL’deki değer kaybının 2024 kadar sürmesini beklediklerini açıkladı. Geliri TL olan dar gelirli için tablonun daha da kararması anlamına gelen bu değerlendirme moralleri bozarken, Ekonomist İris Cibre de ekonomi yönetiminde alınan kararların suni kararların gelir dağılımı bozduğunu söyledi. Marmara Üniversitesi Öğretim Üyesi Dr. Mehmet Şevket Sayılgan ise önümüzdeki dönemde artacak enerji faturaları, gıda fiyatlarındaki olası artışlar ve cari açık nedeniyle döviz kurundaki yukarı yönlü hareketin devam edeceğini söyledi. Doç. Dr. Hakkı Öztürk ise yaptığı değerlendirmede döviz kurunun uygulanan ekonomi politikasının yanı sıra arz ve talep arasındaki dengesizlik nedeniyle arttığını söyledi.

"Gelir dağılımı...