04 / 05 / 2024

Fazlı Kılıç özgeçmiş

Fazlı Kılıç özgeçmiş

Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç kimdir? Fazlı Kılıç'ın 2019 yerel seçimlerinde AKP'den Sancaktepe İlçe Belediye Başkan Adayı olarak gösterilmesi bekleniyor...

Fazlı Kılıç kimdir?

Ziraat Bankası Yönetim Kurulu Üyesi Fazlı Kılıç kimdir? Fazlı Kılıç kaç yaşında? İşte ayrıntılar...

Doların geleceği en dip rakam resmen belli oldu! 1 doları bile olanlar kül kesildi! Doları olanlar hemen toplansın!

Dolar değer kaybetmeye devam ederken yatırımcılar ''dolar ne olacak, dolar yükselecek mi, düşecek mi?'' sorusunun yanıtını araştırırken doların geleceği en dip rakam resmen belli oldu. 1 doları bile olanlar bu rakam karşısında kül kesti. Doları olanlar hemen toplansın.

Otomobil devi açıkladı, piyasalar buz kesti! Fabrika çıkışlı 2. el dönemi mi başlıyor?

Renault Group Türkiye Üst Yöneticisi (CEO) Hakan Doğu yaptığı açıklamada Türkiye'de yenilenmiş araç (fabrika çıkışlı 2. el) satma konusuyla ilgili araştırmalar yaptıklarını dile getirerek, "Şu anda bunun üzerinde çalışıyoruz. Son aşamalara geldik, inşallah onu Türkiye'de lanse ederiz." diye konuştu

Ev sahibi geriye dönük zam yapabilir mi? Kira zammı nasıl hesaplanır?

Ev sahipleri ile kiracılar arasında zaman zaman kira zammına ilişkin sorunlar yaşanabiliyor. Bunlar arasında ise kira zammının nasıl hesaplandığı ilk sıralarda yer alırken, bazı mecralarda ev sahibinin geriye dönük zam yapması durumu da konuşuluyor. Peki, ev sahibi geriye dönük zam yapabilir mi? Kir

Kemal Kılıçdaroğlu’ndan Ekrem İmamoğlu’na: Buraya gökdelen yaptırmayacaksın değil mi?

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu İstanbul’da İBB’nin bazı şantiyelerinde incelemelerde bulundu. Kılıçdaroğlu, Kadıköy’deki gazhane binalarının restorasyon çalışmalarını incelerken İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’na “Buraya gökdelen yaptırmayacaksın değil mi" diye espri yaptı.

Kemal Kılıçdaroğlu: Tank Palet Fabrikası için ihale yapıldı mı?

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, "Tank Palet Fabrikasının ihalesini yaptın mı? Niye ihale yapmadın? İhale yaptın da bizim mi haberimiz olmadı?" diye konuştu...

Russel Crowe'un evi kül oldu!

Ünlü oyuncu Russel Crowe'un çiftlik evi çıkan orman yangınında adeta kül oldu, üzücü haberi Cem Yılmaz "Sevgili abimize çok geçmiş olsun" mesajıyla sosyal medyadan duyurdu.

Bursa Gölyazı’daki ruhsatsız yapılar yıkılıyor!

Nilüfer Belediyesi 2 bin 700 yıllık tarihi geçmişe sahip Gölyazı’da ruhsatsız yapılarla ilgili mücadelesini kararlılıkla sürdürüyor. Bu çerçevede belirlenen izinsiz ve ruhsatsız yapılarda yıkımlar başladı.

Jülide Sarıeroğlu: SGK'da ilk gayrimenkulü satan Kılıçdaroğlu!

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Jülide Sarıeroğlu, " SGK gayrimenkul satıyor, batıyor diyenlerin geçmişine baktığımız zaman SGK'de ilk gayrimenkulü satan Kemal Kılıçdaroğlu." dedi.

Fazlı Kılıç Kağıthane'deki kentsel dönüşümü anlattı!

Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, '4.Ulusal Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Kongresi'nde kentsel dönüşüm çalışmalarından bahsetti.

Fazlı Kılıç: Kağıthane'nin yüzde 60'ını yeniledik!

Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, Kağıthane'deki yatırım, değişim ve dönüşümü anlattı. Başkan Kılıç Kağıthane'nin yüzde 60'ını yenilediklerini belirtti...

Sedat Kılınç: Gayrimenkul yatırımı her zaman kazandırır!

Sedat Kılınç, "Ekonomi Raporu" programına konuk oldu. Kılınç yaklaşık 1 saat süren programda, Türkiye'deki konut sektörü, sektörün gidişatı, inşaat sektörünün geçmişi ve geleceği, önümüzdeki süreçte yapılması gerekenleri anlattı.

Kağıthane'de günde 70 daire yıkılıp yeniden yapılıyor!

Andy-Ar’ın anketinde ‘en başarılı’ seçilen başkanlar, sırlarını anlatmaya devam ediyor. Bugünkü konuğum da Kâğıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç. Halka yakınlıkta İstanbul şampiyonu olan Kılıç, kendisini bu sonuca götüren yöntemleri bakın nasıl anlattı..

Fazlı Kılıç özgeçmiş Haberi

Fazlı Kılıç özgeçmiş

Fazlı Kılıç kimdir?

Fazlı Kılıç, 1958 Erzincan doğumludur. 1960 yılından beri Kağıthane'de ikamet etmektedir. İlk ve orta tahsilini Kağıthane'de tamamlamıştır. Fazlı Kılıç bugün, Kağıthane Belediye Başkanı.

Beyoğlu Ticaret Lisesini ve İstanbul İktisadi ve Ticari Bilimler Fakültesini bitirmiştir. İstanbul Üniversitesi İşletme Fakültesinde muhasebe denetim uzmanlığı programını tamamlamıştır. 

Yaklaşık 20 senedir Kağıthane'de siyaset yapan Kılıç, bu süre içerisinde siyasi partilerin bünyesinde mahalle teşkilatından, il yönetimine kadar değişik kademelerde çeşitli görevlerde bulunmuştur.

İl Genel Meclisi Üyeliği grup başkanlığı yapmıştır. Ak Parti kurucu İl Yönetim Kurulu Üyeliği ve İl Başkan Yardımcılığı görevlerinde bulunan Kılıç, 28 Mart 2004 yerel seçimlerinde Belediye Başkanı seçilerek göreve başladı.

Fazlı Kılıç'ın 2019 yerel seçimlerinde AKP'den Sancaktepe İlçe Belediye Başkan Adayı olarak gösterilmesi bekleniyor.

Fazlı Kılıç, evli ve 4 çocuk babasıdır.

Fazlı Kılıç kentsel dönüşüm faaliyetleri:

Kaçak...