06 / 05 / 2024

fe metal turizm

fe metal turizm

İnşaat sektöründe faaliyet gösteren Fe Metal, turizm sektörüne atılıyor. Firma, önümüzdeki sene Çeşme'de otel açacak...

Jenerik İnşaat Metal Peyzaj Orman Ürünleri Ve Turizm Hizmetleri İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Jenerik İnşaat Metal Peyzaj Orman Ürünleri Ve Turizm Hizmetleri İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 350 bin TL sermaye bedeli ile Ferhat Albayrak tarafından kuruldu.

Bademli Bahçe Evleri'nde son iki konut!

Fe Metal A.Ş tarafından Çeşme’nin köy dokusunun korunduğu Reisdere’de inşa edilen Bademli Bahçe Evleri'nde son iki fırsat niteliğindeki villaların satışı devam ediyor. Peki Bademli Bahçe Evleri ne kadar? İşte Bademli Bahçe Evleri ile ilgili ayrıntılar...

Öz Emr Metal İnşaat Gıda Turizm Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Emr Metal İnşaat Gıda Turizm Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Emre Öztürk tarafından kuruldu.

Happy Lıfe Luxury Turizm Seyahat Acentası İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Happy Lıfe Luxury Turizm Seyahat Acentası İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Eyüpsultan'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Kırk tarafından kuruldu.

Goodlıfe Travel Turizm Ve Bilişim Hizmetleri Limited Şirketi’nin merkez nakli yapıldı!

Goodlıfe Travel Turizm Ve Bilişim Hizmetleri Limited Şirketi’nin merkez nakli yapıldı. Goodlıfe Travel Turizm Ve Bilişim Hizmetleri Limited Şirketi’nin merkez nakli Kadıköy’de yapıldı.

Böyür Metal İnşaat Kimya Sanayi Ve Ticaret Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Böyür Metal İnşaat Kimya Sanayi Ve Ticaret Turizm Limited Şirketi Eyüpsultan’da 10 milyon TL sermaye bedeli ile Mesut Böyür tarafından kuruldu.

Asyalım Turizm İnşaat Metal Otomotiv Elektrik Sanayi Ticaret  Limited  Şirketi kuruldu!

Asyalım Turizm İnşaat Metal Otomotiv Elektrik Sanayi Ticaret  Limited  Şirketi Beylikdüzü’nde   400 bin TL sermaye bedeli  ile Yakup Dağ tarafından kuruldu.

Ct Proje Yapı Metal Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ct Proje Yapı Metal Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Cihan Tozkoparan tarafından kuruldu.

Fs Project Development Gayrimenkul Ve Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Fs Project Development Gayrimenkul Ve Turizm Anonim Şirketi Şişli'de 360 bin TL sermaye bedeli ile Süleyman Erol ve Wumaırjıang Feılıpu ortaklığında kuruldu.

Lıfe In Turkey Gayrimenkul Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lıfe In Turkey Gayrimenkul Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Mona Boroumandnya ve Pouyan Pourakbar Khıavı ortaklığında kuruldu.

My Lıfe Travel Turizm Gıda İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

My Lıfe Travel Turizm Gıda İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Selami Çaylak tarafından kuruldu.

Alf Metal İnşaat Elektrik Reklam Turizm Ve Kimya Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alf Metal İnşaat Elektrik Reklam Turizm Ve Kimya Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Arif Öztürk tarafından kuruldu.

Doğrumu Danışmanlık İnşaat Metal Otomotiv Nakliye Turizm Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Doğrumu Danışmanlık İnşaat Metal Otomotiv Nakliye Turizm Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Turgut Mutlu tarafından kuruldu.

fe metal turizm Haberi

fe metal turizm
1989 yılında İzmir'de kurulan Fe Metal, inşaat malzemeleri pazarlıyor. İnşaat malzemesi pazarlamanın dışında konut projeleri de geliştiren firma şimdi de turizm sektörüne giriyor. Firma, önümüzdeki yıl İzmir Çeşme'de otel inşa...