27 / 04 / 2024

Bademli Bahçe Evleri'nde son iki konut!

Bademli Bahçe Evleri'nde son iki konut!

Fe Metal A.Ş tarafından Çeşme’nin köy dokusunun korunduğu Reisdere’de inşa edilen Bademli Bahçe Evleri'nde son iki fırsat niteliğindeki villaların satışı devam ediyor. Peki Bademli Bahçe Evleri ne kadar? İşte Bademli Bahçe Evleri ile ilgili ayrıntılar...



Fe Metal A.Ş imzasıyla Çeşme'nin Reisdere mahallesinde inşa edilen Bademli Bahçe Evleri'nin tamamı villadan oluşuyor. Her villanın kendisine ait şöminesi ve teraslarda açık ahşap pergolesi  bulunuyor. 

Bademli Bahçe Evleri'nde son iki fırsat villanın satışı devam ediyor. Her villa müsakil alarm sistemine, mutfaklarda dedektöre, güvenli bariyerli site girişi ve deprem yönetmeliğine uygun modern yapı teknolojisine sahip. 

Bademli Bahçe Evleri nde son iki konut!

BADEMLİ BAHÇE EVLERİ FİYATLARI NE KADAR? BADEMLİ BAHÇE EVLERİ FİYAT LİSTESİ

Toplamda 30 villadan oluşan Bademli Bahçe Evleri'nde son iki villa kaldı. Bu villalar 2+1 olup havuzlu villanın fiyatı 9,5 milyon TL, havuzsuz olan villanın fiyatı ise 8 milyon 250 TL'den satışa sunuluyor.

"Bir Ege Rüyası'' sloganıyla satışa sunulan Bademli Bahçe Evleri'nde orak alan olarak, oyun parkı, kamelya ve araç otoparkları yer alıyor.

Bademli Bahçe Evleri nde son iki konut!

BADEMLİ BAHÇE EVLERİ NEREDE? iŞTE BADEMLİ BAHÇE EVLERİ LOKASYON BİLGİSİ

Bademli Bahçe Evleri lokasyon olarak merkezi konumda olup, Ilıca Sahili'ne 4 km, Alaçatı'ya 4 km
Çeşme'ye 15 km, Urla'ya 45 km, Güzelbahçe'ye 60 km, Seferihisar'a 65 km, İzmir-Konak 'a 84 km, İYTE'ye  25 km, Adnan Menderes Havaalanıa ise 85 km mesafededir.

WEB: https://bademlibahceevleri.com/
TEL: 0552 215 02 35 

Özak Göktürk 3 geliyor! Yeni Proje!

Özak Doğa Göktürk yıl sonunda teslim!

Geri Dön