27 / 04 / 2024

Narlı Bahçe Evleri'nde son 30 daire! Yüzde 30 peşinat, 72 ay vade fırsatıyla!

Narlı Bahçe Evleri'nde son 30 daire! Yüzde 30 peşinat, 72 ay vade fırsatıyla!

Firma: EYG GYO

Proje: Narlı Bahçe Evleri

Narlı Bahçe Evleri'nde teslimler başladı. Oturuma hazır olan projede yüzde 30 peşinat, 72 ay vade fırsatıyla son daireler satışta. Peki Narlı Bahçe Evleri'nde konut fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...



Narlı Bahçe Evleri,  EYG GYO  imzasıyla İstanbul'da Çekmeköy Ümraniye’nin en çok değerlenen bölgesinde hayata geçiriliyor. 

Projede, konut sahiplerine konfordan ödün vermeden huzurun ve doğanın egemenliğinde bir yaşam alanı sunuluyor. Toplam 342 adet dairenin yer aldığı projede, teslimler başladı. 

Narlı Bahçe Evleri nde son 30 daire! Yüzde 30 peşinat, 72 ay vade fırsatıyla!

Narlı Bahçe Evleri projesinde, geniş balkon ve terasların yer aldığı 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon konut tipleri bulunuyor. Projedeki dairelerde ebeveyn banyoları, çamaşır odaları ve yerden ısıtma sistemi yer alıyor. 2+1 evlerin brüt alanları 105 metrekareden, 3+1 evlerin brüt alanları ise 160 metrekareden başlıyor. 

Narlı Bahçe Evleri'nde kapalı yüzme havuzu, çok amaçlı spor sahası, spor kulübü, bisiklet ve koşu parkurları bulunuyor. 

Yatay mimari tasarımıyla hayata geçirilen projede, aile yaşamı önemseniyor. Projede satışta olan son 30 adet daire kaldı.

Narlı Bahçe Evleri nde son 30 daire! Yüzde 30 peşinat, 72 ay vade fırsatıyla!

Narlı Bahçe Evleri'nde her daire için özel otopark ve depolama alanı da bulunuyor. Şile otoyolu ve Hamza Yerlikaya Bulvarına cepheli olan Narlı Bahçe Evleri, Çekmeköy metro durağına 5 dakika mesafede yükseliyor. 

EYG GYO'dan Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yapılan son dakika açıklamasında söz konusu projenin inşaatının tamamlandığı, peyzaj çalışmalarında da son aşamaya gelindiği belirtildi. 

Bu kapsamda teslimlerin başladığı belirtilen açıklamada, iskan süreçleri ile ilgili gerekli yerlere de başvuruların yapıldığı ifade edildi. 

Narlı Bahçe Evleri nde son 30 daire! Yüzde 30 peşinat, 72 ay vade fırsatıyla!

NARLI BAHÇE EVLERİ KASIM 2023 FİYAT LİSTESİ 

Narlı Bahçe Evleri'nde son daireler için yüzde 30 peşinat ve 72 ay vade ile ödeme seçeneği sunuluyor. 

Projede yer alan 2+1 konutların fiyatları 9 milyon 500 bin TL'den, 3+1 konutların fiyatları ise 11 milyon TL'den başlıyor. 

Web: https://www.narlibahceevleri.com/

Tel: 0 216 527 19 00 

Ankara Avangart Pursaklar yeni yılda satışta! 

AslıNaz Konakları Silivri'de 60 ay 20 bin TL taksitle 2+1, 3+1 konut fırsatı!

Nexonya'dan 7 yeni proje!


projeye sor



Geri Dön