28 / 04 / 2024

Ankara Avangart Pursaklar yeni yılda satışta! 

Ankara Avangart Pursaklar yeni yılda satışta! 

Firma: Ademoğlu İnşaat

Proje: Avangart Pursaklar

Ademoğlu İnşaat tarafından Ankara’nın yükselen değeri Pursaklar’da inşa edilecek. Ankara Avangart Pursaklar yeni yılda satışa çıkacak İşte detaylar...



Ankara Avangart Pursaklar,  Ademoğlu İnşaat  imzasıyla,  Ankara’nın yükselen değeri Pursaklar’da yükselecek. Yeni yılda satışa çıkacak projenin detayları belli oldu.

Ademoğlu İnşaat’ın yeni projesi Avangart Pursaklar; konut sahiplerine yeni ayrıcalıklı bir deneyim sunuyor. 

Yaşamın her anını düşünen, merkezi konumda yer alan bu proje, her tarzı yansıtan, ayrıcalıklı, huzurlu ve güvenli bir yaşam için herkese hitap eden bir çok olanakları içinde barındıran Avangart Pursaklar projesi yeni yılda satışa çıkacak. 

Ankara’nın yükselen değeri Pursaklar’da 66 konuttan oluşan Avangar Pursaklar projesinde, kapalı otopark ve her daireye ait özel depolara sahip ayrıcalıklar bulunacak. 

Tek bloktan oluşan Avangar Pursaklar projesi 4 bin 186 metrekare arsa üzerinde inşa edilecek.

Avangart Pursaklar projesi,  2+1 ve 4+1 daire tipi olmak üzere , geniş teras balkon, ebeveyn banyosu, ebeveyn giyinme odası gibi tüm beklenti ve ihtiyaçlarınızı bir arada bulabileceğiniz eşsiz bir proje sunuyor.

AVANGART PURSAKLAR YILBAŞINDA SATIŞA ÇIKACAK!

Avangart Pursaklar projesinde satışlar henüz başlamamış olup yeni yılda satışa çıkacak. Projenin teslimleri ise 2024 yıl sonunda yapılması planlanıyor.

WEB:https://ademogluinsaat.com.tr
TEL: 0533 540 18 90

Giresun Erikli Liman yüzde 50 peşin 24 ay vade fırsatıyla satışta! Yeni proje!

Casaba Incek Villaları satışta! Teslimler Ocak 2024'te!


 


projeye sor



Geri Dön