27 / 04 / 2024

Casaba Incek Villaları satışta! Teslimler Ocak 2024'te!

Casaba Incek Villaları satışta! Teslimler Ocak 2024'te!

Firma: Ever Grup

Proje: Casaba Incek Villaları

Ever Grup tarafından Ankara'da inşa edilen Casaba Incek Villaları satışa çıktı. Casaba Incek Villaları Ocak 2024'te teslim edilecek. İşte Casaba Incek Villaları hakkında merak edilen tüm detaylar...



Casaba Incek'teki olanaklar ile yaşam standartlarını zirveye çıkarmayı hedefleyen  Ever Grup  İnceğin büyülü atmosferinde rüya gibi bir yaşama bu olanaklar ile Casaba Incek Villaları'nı inşa etti. 

Doğa Manzaralı Yesillerin icinde bir yaşam fırsatı sağlayan projdeki villalar tripleks olacak. 650 metrekare bürüt, 520 metrekare ise net alana sahip olan projedeki konutlar 7+1 olarak inşa edilecek. 

Casaba Incek Villaları satışta! Teslimler Ocak 2024 te!

2+1 adet kapalı otopark, elektrikli araç şarj istasyonu uygunluk, yeşil çatı uygulaması – güneş enerjisi sistemleri’ne uygunluk, 4,35 – 3,35 metre kat yüksekliği, kış bahçesi konsepti, hobi odası konsepti, yerden ısıtmaya uygunluk, her villa için su deposu ve 7/24 su erişimi, asansör İçin uygun mimari gibi özellikleri bulunacak. 

Casaba Incek Villaları satışta! Teslimler Ocak 2024 te!

Öte yandan projede yerden ısıtma sistemi, asansör için uygun altyapı, ısı yalıtımlı cephe ve cam sistemleri, güneş enerji panelleri için uygun altyapı, tam beslemeli jeneratör, kapalı garaj, 24 saat güvenlik hizmeti ve bahçe bakımı hizmeti verilecek.

Casaba Incek Villaları satışta! Teslimler Ocak 2024 te!

Ever Grup tarafından Ankara'da inşa edilen  Casaba Incek Villaları  satışa çıktı. Casaba Incek Villaları Ocak 2024'te teslim edilecek.

Projede yer alan villaların fiyatları 32 milyon TL'den başlıyor.

İLETİŞİM İÇİN:

TELEFON: 444 8 457
EMAIL: [email protected]

TOKİ Kırşehir Mucur kuraları çekildi! Kırşehir  TOKİ  2+1 ve 3+1 kura sonucu!

1 ton inşaat demiri 21 bin 600 TL oldu! İnşaat sektöründe yer yerinden oynadı! Müteahhitler isyanda

Öğrencilere yapılacak olan telefon ve bilgisayar desteğinin detayları açıklandı...


projeye sor



Geri Dön