16 / 05 / 2024

Fed Group telefon

Fed Group telefon

Fed Group İnşaat Limited Şirketi  Büyükçekmece’de  100 bin TL  sermaye ile Mehmet Emin Taşdemir, Kenan Güner, Mehmet Emin Taşdemir tarafından kuruldu.

Fed Başkanı Powell telefon şakası kurbanı oldu! Ukrayna Devlet Başkanı olduklarını söylemişler!

Fed Başkanı Başkanı Jerome  Powell’ın iki Rus tarafından telefonla işletildiği ortaya çıktı. Görüşmenin internete düşen kayıtlarında Powell, Ukrayna Başkanı Zelenski olduğunu sandığı kişiyle Fed’in para politikası hakkında konuşuyor.

Fed Group İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Fed Group İnşaat Limited Şirketi  Büyükçekmece’de  100 bin TL  sermaye ile Mehmet Emin Taşdemir, Kenan Güner, Mehmet Emin Taşdemir tarafından kuruldu.

Güven Group Emlak Danışmanlığı Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güven Group Emlak Danışmanlığı Turizm Tekstil ve Telefon Aksesuarları Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 300 bin TL sermaye bedeli ile Mansour Zarelavasani ve Oldouz Jafarlı tarafından kuruldu.

ABM Group Bellis Kule satış ofisi!

ABM Group Bellis Kule satış ofisi telefon numarası haberimizde yer alıyor. Bellis Kule projesinde inşaatın yüzde 20'lik kısmı tamamlandı.

Başakşehir Vadişehir satış ofisi telefon!

Irmak Group - Çolakoğlu Yapı - Bordo Yapı-İntes Yapı ortaklığıyla yükselen projede 615 daire bulunuyor. Başakşehir Vadişehir satış ofisi telefon numarası 0212 415 41 41 olarak belirlendi.

EgeYapı Group Çekmeköy Konutları iletişim!

İstanbul İl'i Anadolu Yakası Çekmeköy’de yükselecek olan proje ön talep toplanmaya devam ediyor. EgeYapı Group Çekmeköy Konutları iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0 216 478 48 18 olarak belirlendi.

Çekmeköy EgeYapı Group iletişim!

İstanbul İl'i Anadolu Yakası Çekmeköy’de yükselecek olan proje ön talep toplanmaya başlanıyor. Çekmeköy EgeYapı Group iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0 216 478 48 18 olarak belirlendi.

Çekmeköy Konutları EgeYapı Group iletişim!

İstanbul İl'i Anadolu Yakası Çekmeköy’de yükselecek olan projede daireler doğa ile içiçe yükselecek. Çekmeköy Konutları EgeYapı Group iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0 216 478 48 18 olarak belirlendi.

Vera Group Life In Vera Evleri iletişim!

Tüyap Fuar Merkezi’ne 7 dakika kadar uzaklıkta bulunan projede 1.056 adet daire bulunuyor. Vera Group Life In Vera Evleri iletişim bilgisi kapsamında telefon numarası 0212 607 1 607 olarak belirlendi.

Vera Group Life In Vera iletişim bilgileri!

Toplam 1.056 adet dairenin yer aldığı projede daire tipleri 1+0, 1+1 ve 2+1 olarak dizayn edildi. Vera Group Life In Vera iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0212 607 1 607 olarak belirlendi.

Egeyapı Group Pega Kartal iletişim!

Dairelerin tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösterdiği projede dairelerin büyüklükleri 64 metrekareden başlıyor. Egeyapı Group Pega Kartal iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0850 222 53 43 olarak belirlendi.

Batışehir Bağcılar satış ofisi telefon!

Batışehir Bağcılar satış ofisi telefon numarası 0850 222 53 43 olarak belirlendi. Ege Yapı Group imzası ile inşa edilen projede 1+0'dan 4+1'e kadar farklı daire seçeneklerine yer veriliyor.

Vadişehir Bahçeşehir Evleri satış ofisi telefon!

Vadişehir Bahçeşehir Evleri satış ofisi telefon numarası 0212 415 41 41 olarak belirlendi. Irmak Group - Çolakoğlu Yapı ortaklığıyla yükselen proje İstanbul Başakşehir'de yer alıyor..

Fed Group telefon Haberi

Fed Group telefon

Fed Group İnşaat Limited Şirketi  Büyükçekmece’de  100 bin TL  sermaye ile Mehmet Emin Taşdemir, Kenan Güner, Mehmet Emin Taşdemir tarafından kuruldu.

Fed Group İnşaat Limited Şirketi konusu
-Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. -Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. -Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı zarf, açık arttırma, eksiltme, teklif alma ve...