06 / 05 / 2024

fed mart raporu

fed mart raporu

ABD Merkez Bankası (Fed), Amerikan ekonomisinin mevcut durumunu baz alan "Bej Kitap" raporunun Mart sayısını yayımladı. Peki ABD'li şirketleri neler bekliyor? İşte detaylar...

Altın alıp satmak isteyenler! Bugün altın fiyatları ne kadar oldu? 16 Ocak 2024 altın fiyatları

Haftaya yükselişle başlayan altın fiyatları, ABD Merkez Bankası’nın (Fed) mart ayında faiz indirimine gidebileceğine yönelik beklentilerin etkisiyle yukarı yükselmeye devam ediyor. Bugün altın fiyatları ne kadar oldu? 24 Ocak 2024 altın fiyatları.

Tunç Şatıroğlu'ndan Fed faiz yorumu! Piyasa Fed'den mart ayında faiz indirimi bekliyor!

Dün ABD Merkez Bankası (FED) kritik faiz kararını açıkladı. Fed, politika faizini beklentiler dahilinde 22 yılın en yüksek seviyesi olan yüzde 5,25-5,50 aralığında sabit tuttu. Bu kararın ardından Tunç Şatıroğlu'ndan Fed'in mart ayı ile ilgili faiz yorumu geldi. 

Piyasaların gözü kulağı FED’de… Faiz kararı ne olacak?

Bankacılık krizi ABD’den Avrupa’ya doğru genişlerken, ABD Merkez Bankası’nın (FED ) Mart ayı faiz toplantısı sonrası yapacağı açıklamalar, uluslararası piyasalar tarafından dikkatle takip ediliyor. Peki FED, faiz konusunda nasıl bir karar verecek?

FED'in dolar raporu ortaya çıktı! Banka koşulsuz taahhüt verdi

ABD Merkez Bankası FED'in enflasyonla mücadele ve doların küresel piyasalarda güçlü konumunu sürdürebilmesi için attığı adımlara ilişkin hazırladığı 'Para Politikas Raporu' yayınlandı. Bankanın yılda iki kez hazırladığı raporda "koşulsuz" taahhüt bulunuyor.

Euro FED sonrası değer kazandı! İşte 17 Mart 2022 euro kuru!

Dün güne 16,23 seviyesinde başlayan euro gün içerisinde değer kaybederek 16,14 liraya kadar düştü. FED kararından önce 16,18 lira bandına ulaşan euro FED kararından sonra kaç lira oldu? Euro kuru bugün kaç lira? İşte 17 Mart 2022 dolar kuru...

Dolarda FED rüzgarı! İşte 17 Mart 2022 dolar kuru!

Dün güne 14,74 seviyesinde başlayan dolar gün içerisinde yüzde 0,05 değer kaybederek 14,69 liraya kadar düştü. FED kararından önce 14,71 lira bandına ulaşan dolar FED kararından sonra kaç lira oldu? Dolar kuru bugün kaç lira? İşte 17 Mart 2022 dolar kuru...

Fed faiz kararını ne zaman açıklayacak? Fed mart ayında faiz artırır mı? Artırırsa altın ne olur?

Küresel piyasalar, mart ayında yapılacak Fed toplantısını bekliyor. ABD Merkez Bankası (Fed), Federal Açık Piyasa Komitesi toplantısıyla bir araya gelecek. 2 gün sürecek toplantının ardından Fed, mart ayı faiz kararını açıklayacak. Altın, dolar ve piyasaların gözü bu toplantıda olacak.

Çimento ve Hazır Beton Fiyatlarının Konut Yapım Maliyetine Etkisi raporu 11 Mart'ta açıklanacak!

Ülke ve bölge olarak İçinde yer aldığımız ekonomik şartların, çimento ve inşaat sektörlerine etkisinin ele alındığı Çimento ve Hazır Beton Fiyatlarının Konut Yapım Maliyetine Etkisi raporu 11 Mart tarihinde açıklanacak.

FED Mart raporunu yayımladı! Şirketleri neler bekliyor?

ABD Merkez Bankası (Fed), Amerikan ekonomisinin mevcut durumunu baz alan "Bej Kitap" raporunun Mart sayısını yayımladı. Peki ABD'li şirketleri neler bekliyor? İşte detaylar...

Fed'den Mart'ta 50 baz puan artış beklemiyor

Rusya'nın Ukrayna arasındaki savaşın parasal sıkılaşma görünümüyle ilgili endişeler oluşturmasından sonra piyasa aktörleri Fed'in Mart ayında 25 baz puanı aşan bir faiz artışı yapmasına olmaz gözüyle bakıyor.

Kripto paralara Fed engeli!

ABD Merkez Bankası’nın (Fed) Mart ayıda faiz yükselişine başlayacağı  beklentisi kripto para piyasasını da hareketlendirdi. Sabah saatlerinde 36 bin 250 dolar seviyesinden işlem gören Bitcoin’deki günlük düşüş yüzde 3 olarak gerçekleşti.

Akfen GYO Mart 2021 aylık yatırımcı raporu!

Akfen GYO'nun tüm portföyünde gerçekleşen kira geliri Mart ayında bir önceki yılın aynı ayına göre EUR bazında yüzde 151 TL arttı. Bu kapsamda Akfen GYO Mart 2021 aylık yatırımcı raporu yayınlandı. 

Martı GYO'nun 9 aylık faaliyet raporu!

Martı GYO'nun 1 Nisan 2020 ile 31 Aralık 2020 tarihli özel hesap dönemi faaliyet raporu, sorumluluk beyanı, finansal raporu yayınlandı.

fed mart raporu Haberi

fed mart raporu

ABD Merkez Bankası (Fed), Amerikan ekonomisinin mevcut durumunu baz alan "Bej Kitap" raporunun Mart sayısını yayımladı. Peki ABD'li şirketleri neler bekliyor? İşte detaylar...

Şirketlerin gelecek aylarda ek fiyat artışı beklediğini açıklayan FED, ülke genelinde fiyatların hızlı bir şekilde arttığını ve buna devam edileeceğini beklediklerini bildirdi.

Ocak ayında yayımlanan ekonomik raporda "ılımlı ila orta" hızda büyüme kaydedilirken bundan sonrası için daha hızlı bir artışın söz konusu olacağı kaydedildi.

Bankanın 12 şubesinden gelen analizlerle hazırlanan Bej Kitabı raporunda, şirketlerin Covid-19 vakaları sebebiyle ticari faaliyetlerinin geçici olarak kesintiye uğradığını, konaklama sektöründeki taleplerin azaldığını sundu.

Tüketim sekteye uğradı

İklimsel sebeplerinde ekonomiyi vurduğunu açıklayan rapor, Ocak ayına göre tüketicilerin harcamalarını kıstığını belirtti. Özellikle inşaat sektöründeki büyümenin kısıtlandığını belirten raporda, tedarik zinciri ve düşük stokların devam ettiği açıklandı. Kredi...