02 / 05 / 2024

Fehmi Alaydın biyografi

Fehmi Alaydın biyografi

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan 3 Aralık 2013 tarihli grup toplantısında belediye başkan adaylarını açıkladı. Açıklanan listeye göre Ak Partinin Bitlis Belediye Başkan Adayı olan Fehmi Alaydın kimdir?

Yel Geri Dönüşüm Plastik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Yel Geri Dönüşüm Plastik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de Fehmi Yel ve Resul Öztaş ortaklığında kuruldu.

Kemer Dr. Fehmi Öncel Stadı bir gecede yok oldu!

Yap-İşlet-Devret modeliyle kiralanan Kemer'deki Dr. Fehmi Öncel Stadı bir gecede yok oldu. Stadın tribünü, skor levhası ve tel örgüleri sökülürken, zemin tarlaya döndü.

Fehmi Babacan kimdir?

16 yılı aşan deneyiminden aldığı güçle sektöre çok sayıda proje kazandıran Babacan Holding’in mihenk taşı olan Fehmi Babacan hayatını kaybetti..

Babacan Holding'in kurucusu Fehmi Babacan vefat etti!

Babacan Holding’in kurucusu Fehmi Babacan vefaat etti. Fehmi Babacan’ın cenazesi bugün, ikindi namazında Florya Basınköy Cami’sinden kaldırılacak.

Fehmi Özkaya İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fehmi Özkaya İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Fehmi Özkaya ve Recep Alver ortaklığında kuruldu. 

Global Yorum İnşaat Yatırım Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Global Yorum İnşaat Yatırım Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Üsküdar’da 50 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed Taha Gergerlioğlu, Fehmi Akın ve A. Nazır Blaybel ortaklığında kuruldu. 

Erzincan Aydınlık Evler Cami inşaatı tamamlanıyor!

Atatürk Mahallesi Aydınlık evler de bulunan ve yapımı 3 yıldır devam eden Aydınlık Evler Camisinin inşası hayırsever iş adamı Yılmaz Güzeloğlu ve Fehmi Şahbaz'ın destekleriyle tamamlanması planlanıyor.

Bursa Fehmi Gerçeker Stadyumu yenilendi!

Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin ‘spor tesisleri ve hizmet binalarının bakım onarım çalışmaları kapsamında’ yenilediği Fehmi Gerçeker Stadyumu, Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe tarafından hizmete alındı.

Konut almak için doğru zaman!

Alaydın Yapı A.Ş. satış ve pazarlama müdürü Dilek Yaldız, "Yatırımcılar ve ev sahibi olmak isteyenler konut almak için doğru zamanı merak ediyor. İnşaat şirketleri çok cazip kampanyalar sunuyorlar''dedi.

Kardelen Konutları Kepez'in göz bebeği olacak!

Alaydın Yapı yetkilileri Antalya Kepez'deki Kardelen Konutları için yatırımcıya iyi bir fırsat olduğunu dile getirdi.

Adıyaman otogarına Necip Büyükaslan'ın adı verilecek!

Adıyaman Belediye Başkanı Fehmi Hüsrev Kutlu otogarla ilgili önemli açıklamalarda bulunurken otogarın adının Eski Belediye Başkanı Necip Büyükaslan’ın adını vereceğini ifade etti.

Gaziosmanpaşa Belediyesi'nden 500 dönümlük arsa tahsisi!

Madeni Sanatkarları Odası Başkanı Fehmi Çankaya, yeni sanayi sitesinin Gaziosmanpaşa Üniversitesi ve Arıtma Tesisi'nin karşısında Belediye tarafından 500 dönümlük arsa tahsisi yapılarak 2019 yılında faaliyete geçmesinin planlandığını kaydetti.

Sapanca Mahmudiye Hasan Fehmi Paşa Camii restore edildi!

Sapanca’nın işçiliği bakımından en değerli eserlerinden biri olan Mahmudiye Hasan Fehmi Paşa Camii Sapanca Belediyesi tarafından restorasyon ve çevre düzenlemesinin yapılmasıyla tamamlandı.

Fehmi Alaydın biyografi Haberi

Fehmi Alaydın biyografi

Fehmi Alaydın kimdir?

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan 3 Aralık 2013 tarihli grup toplantısında belediye başkan adaylarını açıkladı. Açıklanan listeye göre Ak Partinin Bitlis Belediye Başkan Adayı Fehmi Alaydın oldu. Peki AK Parti Batman Belediye Başkan Adayı Fehmi Alaydın kimdir? 


Fehmi Alaydın biyografi..

Fehmi Alaydın, 1966 doğumlu. İlk, orta ve lise öğrenimini Bitlis’te tamamlayan Fehmi Alaydın, Bitlis Belediye Başkan Adayı.


Anadolu Üiversitesi Mühendislik - Mimarlık Fakültesinde İnşaat Mühendisiolarak mezun oldu. 2008 yılında aynı üniversitenin Kamu Yönetimibölümünü bitirdi. 


Bir müddet serbest mühendislik ve müteahhitlik yaptı. 1999- 2005 yılları arasında Zeytinburnu Belediyesi’nde Başkan Danışmanıolarak görev aldı. İlçenin tüm alt yapı ve üst yapı projelerindekoordinatörlük görevi ve büyük şehirle ilgili tüm koordinasyonu sağladı. 


Bununlabirlikte belediyenin sosyal projelerinin tümünde rol aldı. Kendi isteğiyle 2005 yılı sonunda Başkan Danışmanlığı görevinden ayrılarak,2006...