20 / 05 / 2024

Fehmi Araz

Fehmi Araz

Öz Araslar İnşaat Kuyumculuk Otomotiv Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, İbrahim Araz, Fehmi Araz ortaklığıyla 30 bin TL sermaye ile 12 Ocak'ta Kartal, Yukarı Mahallesi, Çırçır Caddesi'nde kuruldu.

Araz Demir Çelik Metal İnşaat Yapı Malzemeleri Ve Dekorasyon Hizmetl. Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Araz Demir Çelik Metal İnşaat Yapı Malzemeleri Ve Dekorasyon Hizmetl. Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 750 bin TL sermaye bedeli ile Talat Koçoğlu ortaklığında kuruldu.

Araz Bilişim Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı! 

Araz Bilişim Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Araz Bilişim Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Fatih'te yapıldı.

Araz Method Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Araz Method Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Araz Bayatı ortaklığında kuruldu.

Elmas Melih Araz nereden mezundur? Elmas Melih Araz kimdir?

Elmas Melih Araz kimdir? Elmas Melih Araz’ın mesleği nedir? Elmas Melih Araz nereden mezundur? İşte detaylar!

Araz Proses Mühendislik Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Araz Proses Mühendislik Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Bakırköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Reza Asadzadeh tarafından kuruldu.

Melih Araz Kimdir? 

Ata Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. TFI Yönetim Kurulu Üyesi Melih Araz kimdir? Melih Araz  hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Melih Araz'ın biyografisi

Araz Tekin Grup İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Araz Tekin Grup İnşaat Limited Şirketi Kadıköy'de 4 milyon TL sermaye bedeli ile Araz Tekin tarafından kuruldu.

Araz Teknik Yapı Limited Şirketi kuruldu!

Araz Teknik Yapı Limited Şirketi  Kağıthane’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Selin Araz tarafından kuruldu.

Sami Kiresepi ve Rachel Araz Kemerburgaz'a taşındı!

Sabah köşe yazarlarından Bülent Cankurt bugün kaleme aldığı yazısında Sami Kiresepi ve Rachel Araz'ın Kemerburgaz'daki yeni evlerini taşıdığını kaleme aldı. 

Eşyaları eve sığmayan Rachel Araz, yeni evine taşındı!

Sosyal medya fenomeni Rachel Araz’a gelen hediyeler evine sığmadı. Evi ağzına kadar dolan ünlü isim, yeni evine taşındı.

Defne Samyeli ev sahibi Yusuf Araz'ın ödediği tazminatı beğenmedi!

Geçtiğimiz aylarda kira ödemediği gerekçesiyle ev sahibi Yusuf Araz ile mahkemelik olan Defne Samyeli, ev sahibine açtığı tazminat davasını kazanmıştı. Samyeli dava sonucunda ödenen 20 bin TL'yi yetersiz buldu.

Defne Samyeli, ev sahibi Yusuf Araz'a tazminat ödeyecek!

Eski sunucu Defne Samyeli'nin ev sahibi Yusuf Araz'dan 20 bin TL tazminat aldığı davanın gerekçeli kararı açıklandı. Kararda, Samyeli'nin ev sahibi Yusuf Araz'ın iftira attığıyla ilgili somut bir delile rastlanmadığı ifade edildi.

Yusuf Araz, kirasını ödemeyen Defne Samyeli'yi icraya verdi! 

İş insanı Yusuf Araz, kiracısı olan Defne Samyeli'yi kirasını ödemediği gerekçesiyle icraya verdi.

Fehmi Araz Haberi

Fehmi Araz

Öz Araslar İnşaat Kuyumculuk Otomotiv Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, İbrahim Araz, Fehmi Araz ortaklığıyla 30 bin TL sermaye ile 12 Ocak'ta Kartal, Yukarı Mahallesi, Çırçır Caddesi'nde kuruldu. 


Öz Araslar İnşaat Kuyumculuk Otomotiv Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1-Her türlü inşaat taahhüt işleri; Şirket yurt içinde ve yurt dışında konut, toplu konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını, alış veriş merkezi,sanayi sitesi,sanayi yapıları, otel,motel, tatil köyü, villa, kaplıca, termal otel, plaj tesisleri, lokanta, her türlü eğlence yeri,iş merkezleri, içme suyu, gaz dağıtım şebekeleri, deniz, hava limanları, gölet, baraj, her türlü hafriyat işleri, her türlü bina yıkım işleri, şehircilik, mimarlık, dekorasyon,inşaat, sabit prefabrik bina, fabrika, sulama, ısıtma, soğutma, kalorifer, asansör, tesis işleri, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde...