02 / 05 / 2024

Fehmi Babacan kim

Fehmi Babacan kim

İş adamı Fehmi Babacan son yolculuğuna uğurlandı. İş adamı Fehmi Babacan, kılınan cenaze namazına müteakip Küçük Halkalı Mezarlığı'na defnedildi.

Fehmi Babacan adına yapılan cami ibadete açıldı!

Babacan Holding kurucusu Fehmi Babacan adına inşa edilen ve Babacan Premium Projesi içerisinde yer alan cami ibadete açıldı.

Fehmi Babacan son yolculuğuna uğurlandı!

İş adamı Fehmi Babacan son yolculuğuna uğurlandı. İş adamı Fehmi Babacan, kılınan cenaze namazına müteakip Küçük Halkalı Mezarlığı'na defnedildi.

Fehmi Babacan kimdir?

16 yılı aşan deneyiminden aldığı güçle sektöre çok sayıda proje kazandıran Babacan Holding’in mihenk taşı olan Fehmi Babacan hayatını kaybetti..

Babacan Holding'in kurucusu Fehmi Babacan vefat etti!

Babacan Holding’in kurucusu Fehmi Babacan vefaat etti. Fehmi Babacan’ın cenazesi bugün, ikindi namazında Florya Basınköy Cami’sinden kaldırılacak.

Ali Babacan: Bir gecede arsaların değeri farklılaşıyor!

Başbakan Yardımcısı Ali Babacan, belediye meclisleri kararıyla bir arsa ya da projenin değerinin birdenbire farklılaştırılabildiğini ifade etti açıklamalara baktığımızda 'bizden sonra kim ne dedi' diye, tam hedefi on ikiden vurduğumuzu da gösteriyor...

Ali Babacan: Ölçüsüz ranta kim karşı koyabilir ki?

Babacan sanayinin yeniden inşaata galip gelme formülünü açıkladı: Bir kalem oynatıp mevzuat değişikliğiyle ölçüsüz rantın sağlandığı bir alan varken emek fedakârlık isteyen sanayi sektörüne ilgi düşebiliyor. Bunu dengelemeliyiz.

Çöp vergisi kim öder?

Konutlar için çöp vergisi su fatuları kapsamında bulunuyor. Su faturasını ödeyenler, aynı zamanda çöp vergisini de ödemiş oluyor. Peki işyeri ve diğer şekillerde kullanılan binalarda çöp vergisini kim öder?

Ali Babacan: Tarım arazileri bölünsün istemiyoruz!

Başbakan Yardımcısı Ali Babacan, "Önümüzdeki yıllarda Türkiye' de yine tarım sektörü önemli olacak, reform gerçekleştirebilmek için cesur olmamız lazım, tarım arazileri bölünsün istemiyoruz" dedi...

Marmaray projesini kim yapıyor?

Halkalı ve Gebze arasında inşa edilen Marmaray projesi yarın Cumhuriyet'in 90. yıldönümünde yapılacak bir tören ile açılacak. Peki Marmaray projesini kim yapıyor? Marmaray inşasına ne zaman başlandı?

Ali Babacan: Güneş enerjisi ile elektrik üreteceğiz!

Türkiye Yatırım Haftası kapsamında ABD’de bulunan Başbakan Yardımcısı Ali Babacan, Alpha Teknolojileri’nin ev sahipliğinde yapılan Uluslararası Güneş Enerjisi Ticaret Fuarı'na katıldı. Babacan, güneş enerjisinin öneminden de bahsetti..

Ali Babacan ABD'li hava yatırımcılarını İstanbul'a davet etti!

Başbakan Yardımcısı Ali Babacan, Los Angeles'te Türkiye Yatınm Haftası kapsamında UÇLA Üniversitesi "Türkiye'nin Temel Büyüme Sektörleri" konferansında, ABD'lilere hava yatırımı için İstanbul'u mutlaka incelemeleri gerektiğini söyledi..

Babacan Yapı Crown Tower satılık!

Babacan Yapı Crown Tower satılık daire fiyatları kapsamında konutlar minimum 110 bin 500 TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor. Beylikdüzü Crown Tower Konutlarında yer alan dairelerin anahtar teslimleri hemen yapılıyor.

Babacan Yapı Crown Deluxe Konutları!

Babacan Yapı Crown Deluxe Konutları adres ve telefon numarası şöyle: Akbatı AVM yanı Atatürk Bulvarı Esenkent Mevkii No:5 Bahçesehir / İstanbul - 0212 444 24 20

Fehmi Babacan kim Haberi

Fehmi Babacan kim

İş adamı Fehmi Babacan son yolculuğuna uğurlandı. Dün gece vefat eden Babacan Holding kurucusu ve onursal başkanı Fehmi Babacan Florya Basınköy Camii'nde ikindi vakti kılınan cenaze namazı ile son yolculuğuna uğurlandı. 

Milliyet'ye yer alan habere göre Merhum iş adamının oğulları İbrahim ve Mehmet Babacan taziyeleri kabul etti. İş adamı Fehmi Babacan, kılınan cenaze namazına müteakip Küçük Halkalı Mezarlığı'na defnedildi.

Fehmi Babacan 1949 yılında Gaziantep'te doğdu. Babacan, 1997 yılında oğulları İbrahim ve Mehmet Babacan ile birlikte Babacan Yapı'yı kurdu. Babacan Holding gayrimenkul, inşaat, turizm ve enerji sektöründe faaliyet gösteriyor.

Fehmi Babacan...