30 / 04 / 2024

Fehmi Kaplan

Fehmi Kaplan

Hakimiyet Konya'nın haberine göre Konya Ovası Projesi'nin (KOP) en büyük yatırımı Mavi Tünel Projesi Çumra-Saraycık isale hattının yapımını üstlenen taşeron firmanın sahibi, iddiaya göre ortadan kayboldu.

Fatih Rüştü Kaplan kimdir? Hangi alanlarda çalıştı? Çelik Halat ve Tel Sanayii’nde hangi görevde yer alıyor?

Fatih Rüştü Kaplan ne zaman doğdu? Evli mi, çocuğu var mı? Hangi üniversiteden mezun oldu? Hangi alanlarda görev aldı? Çelik Halat ve Tel Sanayii’nde ne iş yapıyor? İşte Fatih Rüştü Kaplan ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Av. Şefika Şebnem Ayata Kaplan ne iş yapıyor? İngilizce biliyor mu? Ne zaman fahri başkonsolos oldu?

Arsan Tekstil Yönetim Kurulu Üyesi Türk iş insanı ve Avukat Şefika Şebnem Ayata Kaplan nerede doğdu? Hangi alanlarda çalıştı? İngilizce biliyor mu ve evli mi? İşte Şefika Şebnem Ayata Kaplan ile ilgili merak edilen her şey...

Behzat Kaplan kimdir? Evli mi?

Reysaş GYO Yönetim Kurulu Üyesi Behzat Kaplan kimdir? Behzat Kaplan daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Behzat Kaplan'ın biyografisi...

'Tarlanızdaki Kaplan' Same Yeni Dorado Natural traktörün Ekim fiyatı açıklandı. İşte 9 Ekim 2022 Same fiyat listesi

İtalyan motor devriminin, teknoloji ve konforla birleşimini yansıtan traktörü Same, Yeni Dorado Natural modelinin Ekim fiyatlarıyla yılın son fırsatlarını sunuyor. Same’nin dört teker çekişini simgeleyen dört gözlü kaplan amblemiyle adeta tarladaki ‘Kaplan Gücü’nü yansıtan Same’nin avantajlı fiyatla

Kaplan Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Kaplan Yapı Denetim Limited Şirketi Ümraniye'de Taha Kaplan tarafından kuruldu.

Mikail Kaplan Yapı Sistemleri Anonim Şirketi kuruldu!

Mikail Kaplan Yapı Sistemleri Anonim Şirketi Büyükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mıkaıl Kaplan tarafından kuruldu.

İzmir Kaplan Mustafa Paşa Vakfı Çarşısı 35 yıllığına kiralanacak!

İzmir'in önemli ilçelerinden Konak'ta  Kaplan Mustafa Paşa Vakfı Çarşısı olarak adlandırılan alanın 35 yıllığına kiralanmasına karar verildi.  

Behzat Kaplan kimdir?

Reysaş GYO Yönetim Kurulu Üyesi Behzat Kaplan kimdir? Behzat Kaplan daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Behzat Kaplan'ın biyografisi...

Behzat Kaplan, Reysaş GYO'nun genel müdürü oldu!

Reysaş GYO Genel Müdürlük görevini yürüten Egemen Döven'in ana ortağı Reysaş Taşımacılık ve Lojistik Tic. A.Ş.'ye Yönetim Kurulu Üyesi olarak atanması sebebiyle, Egemen Döven yerine Genel Müdür olarak Behzat Kaplan'ın atanmasına karar verildi.

Mahir Kaplan: Kentsel dönüşüm acilen yapılmalı!

Depremlerin sonuç analizlerinde çoğunlukla ihmal ve vurdumduymazlığın olduğunu anlatan Restorasyon uzmanı inşaat mühendisi Mahir Kaplan, ''Kentsel dönüşüm acilen yapılmalı'' dedi.

İsmail Fehmi Cumalıoğlu Şehir Hastanesi açıldı!

TBMM Başkanı Şentop, Tekirdağ İsmail Fehmi Cumalıoğlu Şehir Hastanesi'nin açılış töreninde önemli açıklamalarda bulundu.

Kara Kaplan İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kara Kaplan İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da 250 bin TL sermaye bedeli ile Mazen Karakeh tarafından kuruldu.

Kaplan Agro İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kaplan Agro İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 800 bin TL sermaye bedeli ile Ertan Seçkin tarafından kuruldu.

Fehmi Kaplan Haberi

Fehmi Kaplan

Konya Ovası Projesi'nin (KOP) en büyük yatırımı Mavi Tünel Projesi Çumra-Saraycık isale hattının yapımını üstlenen taşeron firmanın sahibi, iddiaya göre ortadan kayboldu. Firma çalışanı yaklaşık 20 işçi, 90 gündür paralarını alamadıkları için beş parasız kaldı ve konakladıkları pansiyondan atıldı. 


Türkiye'nin çeşitli bölgelerinden gelen işçiler paralarının ödenmediğini ve mağdur olduklarını iddia etti. 

KOP Mavi Tünel Çumra-Saraycık İsale Hattı yapım işini üstlenen müteahhit firmanın iş verdiği ikinci taşeron firmanın iş verdiği üçüncü taşeron firmanın sahibi A.T., iddialara göre hak ediş paralarını alıp işçilerin paralarını ödemedi. Bazıları 60, bazıları da yaklaşık 90 gündür maaşlarını alamayan işçiler, kaldıkları Akören kasabası Köşem Pansiyon'dan borçlarını ödemedikleri gerekçesiyle kapı dışarı edildi. Beş parasız sokakta kaldıklarını belirten işçilerden Şükrü Doğan (37) "İki gündür yemek yemedik. Cebimizde 5 kuruş paramız...