05 / 05 / 2024

Fehmi Sertdemir

Fehmi Sertdemir

Artı Seyahat Acentesi Tekstil Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Sabiha Gökçen Havalimanı Şubesi, İbrahim Hakan Özyılmaz Şube Müdürlüğü'nde 2 Temmuz'da 1 milyon 180 bin TL sermaye ile Pendik'de açıldı.

Sfyg Grup Yapı İnşaat Mühendislik Anonim Şirketi kuruldu!

Sfyg Grup Yapı İnşaat Mühendislik Anonim Şirketi Beylikdüzü'nde 11 milyon 751 bin 90 TL sermaye bedeli ile Fehmi Geleri tarafından kuruldu.

Comtelix Danışmanlık Ve Bilgi Teknolojileri Anonim Şirketi kuruldu!

Comtelix Danışmanlık Ve Bilgi Teknolojileri Anonim Şirketi Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Erkan Çolak ve Fehmi Okan Gürer ortaklığında kuruldu.

Azimuth Enerji Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Azimuth Enerji Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Fehmi Özdemir tarafından kuruldu.

Vanmed Mobilya Pvc İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vanmed Mobilya Pvc İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Fehmi Şahin ve Mehmet Mustafa Güngör ortaklığında kuruldu.

Dnc Group Yapı İnşaat Ve Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Dnc Group Yapı İnşaat Ve Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi Çekmeköy’de Fehmi Dinç tarafından kuruldu.

Dnc Group Yapı İnşaat Ve Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Dnc Group Yapı İnşaat Ve Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de Fehmi Dinç tarafından kuruldu.

Caboğlu Turizm Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Caboğlu Turizm Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Beykoz'da Fehmi Caboğlu tarafından kuruldu.

Ary Plus Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ary Plus Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de Fehmi Kaya tarafından kuruldu.

Yel Geri Dönüşüm Plastik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Yel Geri Dönüşüm Plastik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de Fehmi Yel ve Resul Öztaş ortaklığında kuruldu.

Gül Akustik Alçı Ve Dekorasyon İnşaat Mal.Alüm.Plas.Doğ.Paz.San. Tic.Ltd.Şti.Sultangazi Şubesi açıldı!

Gül Akustik Alçı Ve Dekorasyon İnşaat Mal.Alüm.Plas.Doğ.Paz.San. Tic.Ltd.Şti.Sultangazi Şubesi bugün Sultangazi'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Eyüp Büyükbayrak, Hakkı Büyükbayrak ve Fehmi Büyükbayrak ortaklığında kuruldu.

Ulubey Arsa Otomotiv İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ulubey Arsa Otomotiv İnşaat Sanayi Ticaret Limited  Şirketi Kağıthane’de  100 bin  TL sermaye bedeli ile Fehmi Ulubey tarafından kuruldu.

Fs Atalay Yapı Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fs Atalay Yapı Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Tuzla’da  200  bin TL sermaye bedeli  ile Fehmi Serhan Atalay tarafından kuruldu.

Tf Turizm Otelcilik Sanayi Ve Ticaret Şirketi kuruldu!

Tf Turizm Otelcilik Sanayi Ve Ticaret  Anonim Şirketi  Üsküdar’da  40 milyon TL sermaye bedeli  Fehmi Ekşioğlu Ve Talip  Öztürk  tarafından kuruldu.

Fehmi Sertdemir Haberi

Fehmi Sertdemir

Artı Seyahat Acentesi Tekstil Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Sabiha Gökçen Havalimanı Şubesi, İbrahim Hakan Özyılmaz Şube Müdürlüğü'nde 2 Temmuz'da 1 milyon 180 bin TL sermaye ile Pendik'de açıldı.


Artı Seyahat Acentesi Tekstil Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Sabiha Gökçen Havalimanı Şubesi, İbrahim Hakan Özyılmaz, Fehmi Sertdemir ve Hüseyin Murad Geyimci Şube Müdürlüğü'nde 2 Temmuz'da 1 milyon 180 bin TL sermaye ile Pendik'de açıldı.


Artı Seyahat Acentesi Tekstil Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Sabiha Gökçen Havalimanı Şubesi adres: Pendik, Sabiha Gökçen Havalimanı No:Al...