05 / 05 / 2024

Fen İşler Dairesi Başkanı Ali Aydın

Fen İşler Dairesi Başkanı Ali Aydın

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, şehir trafiğinin rahatlatılması kapsamında bir süre önce düzenleme çalışması başlatılan Hastane Kavşağı ve de Esma Hatun Kavşağı'nda incelemelerde bulundu.

Hatay Konacık'a yeni yol!

Hatay Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı’nın il genelinde yürüttüğü yol yapım, bakım ve onarım çalışmalarına son sürat devam ediyor

Hatay'ın altyapı sorunları çözüme kavuşuyor!

Hatay Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri Altınözü ilçesinde ihtiyaç doğrultusunda altyapı ve üstyapı çalışmalarına başladı!

Hatay Müftüler Mahallesi'ne yeni yol!

Hatay Büyükşehir Belediyesi(HBB) Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri tarafından il genelinde yürütülen yol yapım, bakım ve onarım çalışmalar son sürat devam ediyor.

Hatay Yeşilköy'de yeni yollar açılıyor!

Hatay Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı’na bağlı ekiplerin, yol açma ve stabilize çalışmalarında son durak Yeşilköy oldu.

Hatay 408 Evler'de yeni yollar açılıyor!

Hatay Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri, Hatay’ın 15 ilçesinde gerçekleştirdiği yeni yol, bakım ve onarım çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Hatay'da üst yapı çalışmaları başladı!

Hatay Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı’na bağlı ekipler, il genelinde yol ve kaldırım çalışmalarını sürdürüyor.

Kocaeli Karamürsel Meslek Lisesi'ne modern spor salonu!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı tarafından Karamürsel 100. Yıl Endüstri Meslek Lisesi'ne spor salonu inşa ediliyor. Karamürsel 100. Yıl EML’deki spor salonu inşaatı devam ediyor.

Hatay Dörtyol'da asfalt çalışmaları başladı!

Kentin yaya ve araç güvenliğini arttırarak vatandaşlara güvenli yollarda ulaşım yapma imkanı sağlayan Hatay Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı, çalışmalarını il genelinde sürdürüyor.

Tekirdağ Büyükşehir'den üstyapı toplantısı!

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak Fen İşleri Dairesi Başkanlığında düzenlenen altyapı ve üstyapı toplantısına katıldı.

Balıkesir'in yolları onarılıyor!

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri kar ve yağmur yağışları nedeniyle bozulan yollarda bakım ve onarım çalışmalarını sürdürüyor. Karesi ve Altıeylül ilçelerinde çalışmalarını tamamlayan ekipler Edremit’te çalışmalarını sürdürmeye başladı.

Bergama Yeni Kestel Köprüsü'nün inşaatı başladı!

Bergama Belediyesi'nin projelendirdiği Kestel Köprüsü’nün yapımına, İzmir Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı Yol Üst Yapı Şube Müdürlüğü’nce başlanıldı.

Hatay'ın caddeleri yenileniyor!

Hatay Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri, il genelinde yıpranan yol ve caddelerde sürdürdüğü bakım çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

Trabzon Fatih Mahallesi’ne asfalt müjdesi!

Hava şartlarının mevsim normallerinin üzerinde seyretmesini fırsat bilen Trabzon Büyükşehir Belediyesi asfaltlama çalışmalarına devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi ekipleri Ortahisar ilçesinin Fatih Mahallesi’nde 4 ayrı noktada asfaltlama çalışması gerçekleştirdi.

Fen İşler Dairesi Başkanı Ali Aydın Haberi

Fen İşler Dairesi Başkanı Ali Aydın

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, şehir içi trafiği rahatlatmak amacıyla bir süre önce düzenleme çalışması başlatılan Merkezefendi Caddesi'ndeki Hastane Kavşağı ile Fatih Caddesi'ndeki Esma Hatun Kavşağı'nda incelemede bulundu. İnceleme gezisine, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Mustafa Ünal, Gelen Sekreter Yardımcısı İbrahim Özsoy, Fen İşler Dairesi Başkanı Ali Aydın ve Yol İşleri Şube Müdürlüğü personeli eşlik etti. Başkan Zolan, yapılan çalışmalarla ilgili yetkililerden bilgi aldı. Düzenleme çalışmaları kapsamında, 7 bin 500 metrekarelik alanın asfaltlandığı ifade edilirken, 1450 ton asfalt döküldüğü kaydedildi. Ayrıca kontrolsüz olan noktaların kontrollü hale getirildiği, bununla birlikte vatandaşlar, dolmuşlar ve otobüsler için park ceplerinin yapıldığı işaret edildi. Çalışma kapsamında yaya yollarının ise yeniden düzenlendiği belirtildi. Bekleme sürelerinin kısalması için her iki kavşakta da sağa dönüşlerin serbest olacağı...