15 / 05 / 2024

Hatay'ın altyapı sorunları çözüme kavuşuyor!

Hatay'ın altyapı sorunları çözüme kavuşuyor!

Hatay Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri Altınözü ilçesinde ihtiyaç doğrultusunda altyapı ve üstyapı çalışmalarına başladı!





Hatay Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri Altınözü ilçesinde ihtiyaç doğrultusunda stabilize çalışmalarına başladı.


HBB’DEN BOYNUYOĞUN VE AKAMBER MAHALLELERİNE STABİLİZE ÇALIŞMASI 


Olumsuz hava koşullarında çukurlaşan ve çamurlaşan yollara stabilize çalışmaları başlatarak halkın daha güvenli ve temiz bir ortamda ulaşım sağlamalarını hedefleyen HBB ekipleri, Altınözü ilçesine bağlı Boynuyoğun ve Akamber Mahallelerindeki yolları modern hale getirmek amacıyla çalışmalarını hızlandırdı. Şiddetli yağışların etkisiyle çamur deryasına dönen yolda ulaşımın aksaması üzerine duyarsız kalmayan ekipler, çalışmalarının en kısa sürede tamamlanacağını ve mahalle yollarının modern bir görünüme kavuşacağını bildirerek mahalle sakinlerinin yüzünü güldürdü.


MAHALLE SAKİNLERİNDEN BAŞKAN SAVAŞ’A TEŞEKKÜR


Altınözü ilçesinde ikamet eden vatandaşlar Hatay’da altyapı ve üst yapı sorunlarına çözüm üreterek halkın daha modern bir şekilde ulaşımlarını sağlayan HBB Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’a teşekkür etti.



Hatay Büyükşehir Belediyesi


Geri Dön