28 / 07 / 2024

Hatay altyapı sorunları

Hatay altyapı sorunları

Hatay Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri Altınözü ilçesinde ihtiyaç doğrultusunda altyapı ve üstyapı çalışmalarına başladı!

Bakan Uraloğlu duyurdu! Hatay Havalimanı yenileniyor...

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Hatay Havalimanı'na ilişkin olarak açıklamalar yaptı. Bakan Uraloğlu, havalimanının yenileme çalışmalarının devam ettiğine değinerek hizmete gireceği tarihi duyurdu.

Bakan Uraloğlu: Hedefimiz Hatay Havalimanı'ndaki çalışmaları 2025 yılında tamamlamak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu yaptığı açıklamada Hatay Havalimanı'ndaki çalışmaların iş programına göre 2026 yılında tamamlanacağını fakat hedeflerinin bu tarihi 2025 yılına çekmek olduğunu dile getirdi.

İnşaat sektöründe proje, imar ve altyapı sorunlarına çözüm bekleniyor!

Adana Ticaret Odası’nda inşaat sektörü ile ilgili değerlendirmelerde bulunan meslek grupları, sektörün her damarından kan aktığını dile getirdi ve proje, imar, altyapı gibi sıkıntılara çözüm beklediklerinin altını çizdi. İşte ayrıntılar...

Tokat Havalimanı kapılarını uçuşlara açtı! İşte Tokat Havalimanı'nın özellikleri ve maliyeti

2017 yılında pist ve altyapı sorunları kapsamında, uçuş güvenliği gerekçesiyle hava trafiğine kapatılan Tokat Havalimanı, yenilenen pisti, modern sistemlerle donatılmış terminal binası ve kulesiyle bugün hizmete açıldı.

Mersin Akdeniz'de altyapı sorununun çözümü kentsel dönüşüm!

Mersin'de Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak, ilçedeki imar ve altyapı sorunlarının kentsel dönüşüm ile çözüleceğini dile getirdi. 

TOKİ Hatay 74 konut ihalesi bugün!

Hatay İli Yayladağ İlçesi Kurtuluş Mahallesi  74 Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi bugün saat 14:00'te gerçekleştirilecek...

TOKİ Hatay Yayladağ 74 konut ihalesi yarın!

Hatay İli Yayladağ İlçesi Kurtuluş Mahallesi 74 Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ Hatay 73 konut ihalesi bugün!

Hatay İli Belen İlçesi Gedik Mevkii 2. Etap 73 Konut ve 1 Adet Ticaret Merkezi İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi bugün saat 12:00'de yapılacak.

TOKİ Hatay Belen 73 konut ihalesi 8 Şubat'ta!

Hatay İli Belen İlçesi Gedik Mevkii 2. Etap 73 Konut ve 1 Adet Ticaret Merkezi İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi Pazartesi günü saat 12:00'de yapılacak.

TOKİ'den Hatay Yayladağ'a 74 yeni konut müjdesi!

Hatay İli Yayladağ İlçesi Kurtuluş Mahallesi  74 Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi 17 Şubat 2021 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ'den Hatay Belen'e 73 yeni konut!

Hatay İli Belen İlçesi Gedik Mevkii 2. Etap 73 Konut ve 1 Adet Ticaret Merkezi İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi 1 Şubat 2021 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

İlham Aliyev: Azerbaycan'ın imar sorunları çözülecek!

Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev yaptığı açıklamada, " Öncelikle güvenlik, ardından altyapı, ardından diğer tüm imar sorunları çözülecektir." dedi.

Olimpos'un yeni imar planları bölgeye nefes aldıracak!

Antalya'daki Olimpos Turizm Merkezi'ni altyapı sorunlarından kurtarmak için Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından hazırlanan Koruma Amaçlı İmar Planı bölgeye nefes aldıracak.

Hatay altyapı sorunları Haberi

Hatay altyapı sorunları



Hatay Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri Altınözü ilçesinde ihtiyaç doğrultusunda stabilize çalışmalarına başladı.


HBB’DEN BOYNUYOĞUN VE AKAMBER MAHALLELERİNE STABİLİZE ÇALIŞMASI 


Olumsuz hava koşullarında çukurlaşan ve çamurlaşan yollara stabilize çalışmaları başlatarak halkın daha güvenli ve temiz bir ortamda ulaşım sağlamalarını hedefleyen HBB ekipleri, Altınözü ilçesine bağlı Boynuyoğun ve Akamber Mahallelerindeki yolları modern hale getirmek amacıyla çalışmalarını hızlandırdı. Şiddetli yağışların etkisiyle çamur deryasına dönen yolda ulaşımın aksaması üzerine duyarsız kalmayan ekipler, çalışmalarının en kısa sürede tamamlanacağını ve mahalle yollarının modern bir görünüme kavuşacağını bildirerek mahalle sakinlerinin yüzünü güldürdü.


MAHALLE SAKİNLERİNDEN BAŞKAN SAVAŞ’A TEŞEKKÜR


Altınözü ilçesinde ikamet eden vatandaşlar Hatay’da altyapı ve üst yapı sorunlarına çözüm üreterek halkın daha modern bir şekilde ulaşımlarını sağlayan HBB Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’a teşekkür etti.



Hatay Büyükşehir...