03 / 05 / 2024

Fen İşleri Daire Başkanlığı İnşaat Yatırım Şube Müdürlüğü

Fen İşleri Daire Başkanlığı İnşaat Yatırım Şube Müdürlüğü

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen’in talimatıyla, doğal afet ve çeşitli nedenlerden ötürü ikametgâhı kullanılamaz hale gelen kişilerle, maddi durumdan yoksun olan kimsesizlere Büyükşehir’in yardım eli uzatıldı.

Fethiye ve Milas'ta asfalt çalışmaları başladı!

Muğla Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı ekipleri, Fethiye, Menteşe, Milas ve Seydikemer’de sıcak asfalt kaplama ve asfalt dökümü çalışmalarına devam ediyor.

Hatay Arsuz'daki asfalt çalışmaları tamamlanıyor!

Hatay Büyükşehir Belediyesi(HBB) Fen İşleri Daire Başkanlığı il genelinde yol yapım, bakım ve onarım seferberliğine hız kesmeden devam ediyor.

Hatay Yarseli modern yoluna kavuşuyor!

Hatay Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı ekipleri Altınözü ilçesi Yarseli Mahallesi’nde parke çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

Hatay Çekmece Mahallesi'nde asfalt çalışmaları başladı!

Hatay Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı ekipleri Çekmece Mahallesi’nde alt yapı çalışmalarının ardından beton asfalt çalışmalarına başladı.

Antakya İtfaiyesi'nde yenileme çalışmaları başladı!

Hatay Büyükşehir Belediyesi(HBB) Fen İşleri Daire Başkanlığı, HBB Antakya İtfaiye Müdürlüğü’nde çevre düzenleme ve saha iyileştirme çalışması başlattı.

Cihangir'deki Roma Parkı’na sosyal tesis mi yapılıyor?

Cihangir’de altında tarihi eserler bulunduğu için Roma Parkı olarak adlandırılan Sanatkarlar Parkı’nda İstanbul Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı Yapı İşleri Müdürlüğü tarafından, ‘Cihangir Sosyal Tesisi İnşaatı’ başlatıldı.

Erzurum'un altyapısı yenileniyor!

Erzurum Büyükşehir Belediyesi kentin altyapı çalışmalarına devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı Yol Yapım Şube Müdürlüğü, üç merkez ilçenin altyapısını yaptığı çalışmalarla güçlendiriyor.

Hatay Konacık'ın yolları yeni yüzüne kavuştu!

Hatay Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı ekipleri Arsuz ilçesine bağlı Konacık Mahallesi, Tatarlı Mahallesi ve Işıklı Mahalle Mezarlığı yoluna kilitli parke çalışmalarını tamamladı.

Erzurum Büyükşehir'den 59 köye yol yatırımı!

Kent merkezine yapılan çalışmaları ilçelerde de uygulayan Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı Yol Yapım Şube Müdürlüğü bir yılda 59 köyde 300 bin metrekare beton kilitli parke taşı döşedi.

Erzurum Yıldızkent'e yeni cadde!

Erzurum Büyükşehir Belediyesi Palandöken ilçesindeki Yıldızkent semtine yeni bağlantı yolu yaptı. Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı Yol Yapım Şube Müdürlüğü tarafından Palandöken ilçesi Yıldızkent semtinde yeni bir cadde açıldı.

Erzurum Büyükşehir ilçelere köy konağı yapıyor!

Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı İnşaat Yatırım Şube Müdürlüğü tarafından yapılan köy konaklarının içerisinde düğün salonu, taziye evi, muhtarlık ve imam evi bulunuyor.

Samsun Asarcık'a 21 milyon TL'lik yatırım!

Kırsal ilçelerin alt yapı sorunlarını çözmeye yönelik büyük çaba sarf eden Samsun Büyükşehir Belediyesi, Asarcık’taki yatırımlarına devam ediyor. SASKİ Genel Müdürlüğü ve Fen İşleri Daire Başkanlığı, ilçede sorunsuz alt yapı sistemi kuruyor.

Samsun Çarşamba’ya 41 milyon liralık dev yatırım!

Türkiye’nin verimli tarım ovalarından Çarşamba’da Büyükşehir Belediyesi SASKİ Genel Müdürlüğü ile Fen İşleri Daire Başkanlığı, yatırım projelerini hayata geçirmeye devam ediyor.

Fen İşleri Daire Başkanlığı İnşaat Yatırım Şube Müdürlüğü Haberi

Fen İşleri Daire Başkanlığı İnşaat Yatırım Şube Müdürlüğü

Fen İşleri Daire Başkanlığı İnşaat Yatırım Şube Müdürlüğü tarafından kent merkezi ve ilçelerde bir yılda maddi durumdan yoksun olan vatandaşlar için 36 ev inşa edildi.

100 metrekare 3+1 tasarlanan ikametgâhlarda memnuniyet ilkesi gözetildi. Narman’da çıkan yangında evleri kullanılamaz hale gelen 2 ailenin evi baştan aşağı yenilendi. Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, konuyla ilgili yaptığı değerlendirmede, ihtiyaç sahibi 36 aileye Büyükşehir’in yardım elinin uzatıldığını ifade etti. Başkan Sekmen, “Geçtiğimiz yıl gerek doğal nedenler gerekse de maddi konularda çaresizlik içerisinde olan ailelerimize yardım etmeye çalıştık. Ekiplerimizin yaptığı detaylı araştırmada ihtiyaç sahibi olan ailelere karınca kararınca destek olduk. Yaklaşık 150 hemşerimiz oluşturulan bu sıcak yuvalarda hayatlarına devam ediyor. Hemşerilerimin bir nebzede olsa yüzünü güldürmek, onların hayır duasını almak bize yetiyor. İnşallah bu...