07 / 05 / 2024

Fener balat rehabilitasyon çalışmaları

Fener balat rehabilitasyon çalışmaları

İstanbul’un en eski semtlerinden biri olan Fener -Balat’ta rehabilitasyon çalışmaları başladı. 136 binanın boyanarak yenileneceği ve 36 metruk binanın yıkılacağı bölgedeki çalışmalar 2 ayda tamamlanacak

Cathay Group'tan “Nivo’lular Tanışıyor” projesi!

Nivo Ataköy ve Nivo İstanbul’dan ev alanlar İstanbul’un tarihi semtleri olan Fener – Balat Kültür Turu’na katıldı. Sakinlerine dört duvardan fazlasını vadeden Nivo İstanbul ve Nivo Ataköy'de “Nivo’lular Tanışıyor” projesi başladı...

Nivo’lular tanışıyor projesi başladı!

Nivo Ataköy ve Nivo İstanbul’dan ev alanlar birbirlerini tanıyor. Projelerden ev alanlar İstanbul’un tarihi semtleri olan Fener – Balat Kültür Turu’na katıldı.

Fatih Balat Yıldırım Caddesi’nde 6 metruk bina yıkılacak!

Tehlike arz eden ve olumsuz koşulların oluşmasına açık metruk yapılarla ilgili çalışma Fatih Balat Yıldırım Caddesi’nden başlıyor…İlk etapta 6 metruk bina yıkım için hazır…

TAV, Tiflis Havalimanı pist rehabilitasyon çalışmalarını tamamladı!

TAV, Tiflis Havalimanı pist rehabilitasyon çalışmalarını tamamladı. Kumsi̇şvi̇li̇, havali̇manındaki pi̇st rehabi̇li̇tasyon çalışmalarının çok kısa bi̇r sürede,tamamlandığını di̇le geti̇rerek, projeye katkıda bulunan herkese teşekkür etti.

Bursa Balat girişine yeni bağlantı köprüsü geliyor!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, Mudanya Yolu üzerindeki önemli noktalardan biri olan Balat’a girişi kolaylaştıracak yeni bağlantı köprüsüyle trafiğe nefes aldıracak.

Burdur'a Huzurevi, Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi müjdesi!

TBMM Anayasa Komisyonu Başkanvekili Reşat Petek, Burdur Huzurevi, Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’nin proje ihalesinin müjdesini verdi. Petek proje ihalesi için 250 bin TL, inşaatın yapımı için 13 milyon TL ödenek ayrıldığını söyledi.

Burdur'a Huzurevi ve Yaşlı Bakım Rehabilitasyon Merkezi geliyor!

Burdur’da uzun bir süredir gündemde olan yeni Huzurevi projesi hayata geçiyor… Burdur’a kazandırılacak olan 100 kişilik Huzurevi ve Yaşlı Bakım Rehabilitasyon Merkezi, yatay mimari anlayışı ile inşa edilecek.

İstanbul'a modern rehabilitasyon merkezi müjdesi!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, İstanbul'da kapsamlı ve modern bir madde bağımlıları rehabilitasyon merkezi kurulması için çalışma başlattıklarını açıkladı.

Pamukkale'de fizik tedavi ve rehabilitasyon merkezi açılacak!

Pamukkale Üniversitesi bünyesinde fizik tedavi rehabilitasyon merkezi kurulması ve sağlık turizmi yatırımları için düşünülen plan yolda...

İşte Kobra Murat'ın Balat'taki evi!

Romanların Prensi olarak anılan Kobra Murat lakaplı Murat Divandiler, evinin kapılarını 'Ev Gezmesi' programına açtı. Kobra Murat'ın Balat'taki evi görenleri şaşırttı.

Bursa Boutique Balat projesi görücüye çıktı!

Boutique Balat, doğayla iç içe konumu, özel mimarisi ve iç dekoru, akıllı ev sistemleri ve lansmana özel fiyatlarıyla ev sahibi olmak isteyenlere sınırsız prestij sağlıyor.

Aksay İnşaat Boutigue Balat görücüye çıktı!

Aksay İnşaat tarafından yapımı tamamlanan Boutigue Balat, doğayla iç içe yaşam alanlan, son teknoloji akıllı ev sistemleri ve özel üretim iç dekor malzemeleriyle göz dolduruyor.

Bababurnu Deniz Feneri, Google Map'e Fener Restoran olarak işlendi!

Antalya'nın denize en yakın noktasındaki tarihi Bababurnu Deniz Feneri'nin restoran ve turistik tesise çevrilmesine karşı hukuki mücadele yürütülürken, bölgenin Google Map'e de 'Fener Restoran' diye işlendiği ortaya çıktı.

Fener balat rehabilitasyon çalışmaları Haberi

Fener balat rehabilitasyon çalışmaları


Fatih Belediyesi, Fener-Balat bölgesinde rehabilitasyon çalışmaları başlattı. Projenin startı, dün Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir’in de katıldığı törenle verildi. Başkan Demir, Yıldırım Caddesi’ndeki törende, bir evin dış cephesini boyadı.


‘ONARIM DEĞİL REHABİLİTASYON’


Yapılan çalışmaların bakım onarımdan ziyade ağırlıklı olarak rehabilitasyon olduğunu dile getiren Başkan Demir, proje hakkında şu bilgileri verdi: “Boya, badana ve çevre düzenlemeleriyle daha yaşanılabilir bir mahalle için çalışıyoruz. Aslında buranın normal şartlarda potansiyeli var ama biz muhteşem bir manzarası olan Yıldırım Caddesi’ni mahalle sakinlerinin kendileri düzenlesin istedik ama olmadı. Biz Fatih Belediyesi olarak böyle bir proje başlattık. Dünyada bu tür manzarayı yakalayabileceğiniz çok az yer vardır. Hedefimiz insanlara, İstanbul’un merkezi sayılan bu bölge için gerekli ilgi ve alakayı sağlamaktır.” 1970’den beri Balat’ta yaşadığını söyleyen Sebahat Acer adlı bir...