05 / 05 / 2024

Fener İskele konut projeleri

Fener İskele konut projeleri

İskele sektöründeki 20 yıllık tecrübesine 2016 yılı itibarıyla gayrimenkulü de dahil eden Fener İskele, Görükle'de ilk konut projesi olan İnci Evleri'ni inşa ediyor.

İzmir Karaburun'da konut ve turizm imarlı 2 arsa satılıyor! İhalesi Eylül'de! 

İzmir Karaburun Belediyesi, İzmir ili, Karaburun ilçesi, İskele Mahallesi'nde yer alan 2 adet konut ve turizm imarlı arsayı satıyor. Peki Karaburun'daki arsaların büyüklükleri kaç metrekare? Arsaların satış fiyatları ne kadar? 

Fener İskele, İnci Evleri ile gayrimenkul sektörüne giriş yaptı!

İskele sektöründeki 20 yıllık tecrübesine 2016 yılı itibarıyla gayrimenkulü de dahil eden Fener İskele, Görükle'de ilk konut projesi olan İnci Evleri'ni inşa ediyor.

Mevlüt Açıkgöz: Sosyal konut açığı sürüyor!

Konutta arz fazlası olduğuna yönelik görüşlerin tam anlamıyla doğru olmadığını belirten Tamer İskele ve Kalıp Sistemleri Yönetim Kurulu Üyesi Mevlüt Açıkgöz, mavi yakalı çalışanların sadece yüzde 5’inin konut sahibi olduğuna işaret etti.

Çanakkale Konut Günleri yarın başlıyor!

Çanakkale Müteahhitler Birliği'nin 13-19 Mayıs tarihlerinde İskele Meydanında düzenleyeceği Çanakkale Konut Günleri kapsamında katılımcı firmalar ardı ardına indirime gitti. Bazı firmaların yapacağı indirimler 15 bin TL'ye kadar ulaşıyor.

Çanakkale Konut Günleri ne zaman?

Çanakkale Müteahhitler Birliği, konut alanında bir ilke imza atarak Çanakkale Konut Günleri’ni düzenleyecek. İskele Meydan’ında yapılacak Konut Günleri’nde yer almak için çok sayıda firma yarışa giriyor..

Çanakkale Konut Günleri 13-19 Mayıs'ta!

Çanakkale Müteahhitler Birliği, konut alanında bir ilke imza atarak Çanakkale Konut Günleri'ni düzenleyecek. İskele Meydan'ında yapılacak Konut Günleri'ne katılan firmalar Konut Günleri'ne özel indirimler yapacak.

Çanakkale Konut Günleri 13-19 Mayıs'ta düzenlenecek!

Çanakkale Müteahhitler Birliği, konut alanında bir ilke imza atarak Çanakkale Konut Günleri’ni düzenleyecek. İskele Meydan’ında yapılacak Konut Günleri’nde yer almak için çok sayıda firma yarışa girdi. Firmalar Konut Günleri’ne özel indirimler yapacak.

Bayramoğlu Proje Konut İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Bayramoğlu Proje Konut İnşaat Anonim Şirketi, Enes Bayramoğlu tarafından 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 20 Ocak 2014 tarihinde Kadıköy, Fenerbahçe Fener Kalamış Caddesi'nde kuruldu.

TOKİ`den Konya Halkapınar`a 208 konut

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığı, Konya Halkapınar 2'nci etaba konut, adaiçi ve genel altyapı ile çevre düzenlemesi işlerini ihaleye çıkardı.

İstanbul`da konut fiyatları henüz değerini bulmadı

Kiptaş Genel Müdürü İsmet Yıldırım, "İstanbul'daki konut fiyatları yükselişini sürdürür." dedi.

TOKİ Erzurum`a 156 konut yaptıracak

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığı, Erzurum Narman'a konut, ticaret merkezi ile adaiçi, genel altyapı ve çevre düzenleme inşaatlarının yapımı için ihale açtı.

Hangi semtte? Konut fiyatları ne kadar arttı?

Hangi semtte? Konut fiyatları 2005 ve 2006'da ne kadardı? Şimdi ne kadar?

Avrupa Konutları TEM`de 500 konut satılacak

Avrupa Konutları TEM'in ikinci etabında 500 konut satışa çıkarılacak. Metrekare bazında fiyatlar 2 bin ile 2 bin 100 YTL arasında olacak.

Fener İskele konut projeleri Haberi

Fener İskele konut projeleri

İskele sektöründeki 20 yıllık tecrübesine 2016 yılı itibarıyla gayrimenkulü de dahil eden Fener İskele, Görükle'de ilk konut projesi olan İnci Evleri'ni inşa ediyor. Projeye 2016 yılı sonunda başladıkları bilgisini veren Fener İskele Yönetim Kurulu Üyesi Kadir Fenerci, Görükle'de konuşlandırdıkları 10 dairelik konutları 2017 Haziran ayında tamamlamayı hedeflediklerini söyledi. 570 metrekare toplam alanda yapılan projede, kullandıkları malzemenin kalitesine önem verdiklerini dile getiren Fenerci, "Ayrıca çocuk parkı, otopark, fitness salonu ve sosyal yaşam alanlarımızla projeyi şekillendirdik. Dairelerimiz ailelerin yaşayabileceği konforda olup, 100 metrekare 2+1 ve 120 metrekarelik 2+1 dubleks dairelerimiz bulunuyor" dedi. 


Fener İskele şirketi bünyesinde Fener İnşaat markasıyla konut projelerini çeşitlendireceklerini söyleyen Kadir Fenerci, şirketin beş yıllık hedeflerine değindi. Fenerci, Nilüfer ilçesinde havuzu, ortak alanları otoparkı olan kompleks bir site yapmayı...