02 / 05 / 2024

Çanakkale Konut Günleri yarın başlıyor!

Çanakkale Konut Günleri yarın başlıyor!

Çanakkale Müteahhitler Birliği'nin 13-19 Mayıs tarihlerinde İskele Meydanında düzenleyeceği Çanakkale Konut Günleri kapsamında katılımcı firmalar ardı ardına indirime gitti. Bazı firmaların yapacağı indirimler 15 bin TL'ye kadar ulaşıyor.



Çanakkale Müteahhitler Birliği'nin 13-19 Mayıs tarihlerinde İskele Meydanında düzenleyeceği Çanakkale Konut Günleri kapsamında katılımcı firmalar ardı ardına indirime gitti. Bazı firmaların yapacağı indirimler 15 bin TL'ye kadar ulaşırken, bazı firmalar ise peşinatsız ve sıfır faizle 36 vadeye vatandaşı konut sahibi yapacak. 


Çanakkale Konut Günleri, ev sahibi olmak isteyen vatandaşları mutlu edecek indirimlerle de adından söz ettiriyor. Organizasyona katılan firmalar, ev hayali kuran vatandaşları sundukları indirim imkanıyla destekliyor. Katılımcı firmaların Konut Günleri'ne özel yapacakları indirimler 2 bin 500 TL'den başlarken, 15 bin TL'ye kadar ulaşıyor. Bazı firmalar ise doğrudan indirim yerine vatandaşa peşinatsız ve faizsiz ev sahibi olma imkanı sunuyor. 


Vatandaş hiç peşinat vermeden 36 ay vadeyle faizsiz ev sahibi olabileceği gibi, bazı kampanya paketlerinde de peşinatı 8 taksitle ödeyerek 120 aya kadar vade olanağını da seçebiliyor. Ev alma planı yapan vatandaşlar, İskele Meydanı'nda gerçekleşecek Konut Günleri'ne giderek indirim imkanlarıyla ilgili detaylı bilgi sahibi olabilecek. 


Çanakkale Haber


Geri Dön