15 / 05 / 2024

Fenerbahçe 1 Milyon Üye projesi

Fenerbahçe 1 Milyon Üye projesi

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım’ın büyük önem verdiği ve neredeyse 24 saatini ayırdığı 1 Milyon Üye projesinin en önemli unsuru, Türkiye’nin dört bir yanına açılacak Fenerbahçe Şubeleri olacak.

Fenerbahçe'nin efsane futbolcusu Lefter'in evi 2 milyon 800 bin TL başlangıç fiyatıyla satışa çıkıyor!

Fenerbahçe'nin efsane futbolcusu Lefter'in evi açık arttırma ile satışa çıkartılacak. Büyükada'daki 90 metrekarelik olan bu daire için 2 milyon 800 bin TL başlangıç fiyatı isteniliyor. İşte ayrıntılar...

Fenerbahçe Token'da 11.5 milyon TL'lik yakım yapıldı!

Ağustos'ta piyasaya sürülen ve yoğun talebin gösterildiği Fenerbahçe Token'da ilk yakım yapıldı. 15 Ekim tarihinde yapılan yakım işleminin 11 milyon 500 bin Türk Lirası'na denk olduğu açıklandı.

Mari E-5'te 1+1 evler 1 milyon 275 bin TL'den başlıyor!

Mari Yapı tarafından Kağıthane'de hayata geçirilen E-5 projesinde yer alan dairelerin satışı devam ediyor. Projede yer alan dairelerin fiyatı 1 milyon 275 bin TL'den başlıyor.

Çeşme’de ortalama yazlık fiyatı 1 milyon 81 bin TL!

Endeksa verilerine göre İzmir Çeşme’de ortalama yazlık konut fiyatı 1 milyon 81 bin 485 TL, geri dönüş süresi 37 yıl, ortalama kira bedeli 1.980 TL. 

Fenerbahçe Üniversitesi’ne 300 milyon TL'lik yatırım!

Uzun yıllardır hayali kurulan Fenerbahçe Üniversitesi'ne 5 yıl içerisinde 300 milyon TL yatırım yapılacak

Fenerbahçe Üniversitesi'nin zararı 2 milyon TL!

Eğitime başlaması ertelenen Fenerbahçe Üniversitesi’nin Kasım ayı itibariyle kulübe zararı 2 milyon Türk Lirası olacak. İçinde öğrenci olmayan binanın aylık kirası 1.3 milyon Türk Lirası, personele ödenen aylık maaş ise 700 bin TL.

Fenerbahçe'nin gayrimenkul projeleri durduruldu!

Fenerbahçe'de Aziz Yıldırım döneminde yapılması planlanan 3 proje askıya alındı.  Fenerbahçe Üniversitesi, Fenerbahçe Tatil Evleri ve 1 milyon üye projeleri Başkan Ali Koç’un talimatıyla durduruldu.

Fenerbahçe Üniversitesi'nin açılışı 1 yıl ertelendi!

Haziran ayında Fenerbahçe'nin başına gelen Ali koç, Fenerbahçe Üniversitesi'nin açılışının 1 yıl ertelendiğini açıkladı.

Ali Koç Fenerbahçe'nin bir projesini daha iptal etti!

Fenerbahçe'nin yürüttüğü 1 milyon üye projesi Ali Koç yönetimi revize kararı aldı. Koç ayrıca, Antalya'nın Belek ilçesinde yapılan tesisin kiralanmasına, Kayseri'de yapılan projenin ise durdurulmasına karar verdi...

Fenerbahçe Üniversitesi'ne 1 yıl rötar!

Sarı-lacivertli kulüp, Fenerbahçe Üniversitesi'nin eğitim hayatına başlamasının 1 yıl ertelendiğini açıkladı..

Fenerbahçe'ye Kenan Evren Lisesi arazisinden 100 milyon TL!

Kenan Evren Lisesi’nin yerini almak için 3 okul, 1 salon yapan Fenerbahçe muradına eremeyince harcadığı parayı da devletten geri istedi. Anlaşma sağlandı, faiziyle 100 milyon TL Fener’e ödeniyor.

Bergüzar Korel ve Halit Ergenç'e 1 milyon TL'lik villa tazminatı!

Oyuncu Bergüzar Korel ve Halit Ergenç'in 10 yıl önce açtıkları dava sonuçlandı. Çift toplamda 1 milyon TL tazminat alacak

Emre Belözoğlu’ndan eşine 3.1 milyon TL’lik villa!

Spor Toto Süper Lig takımlarından Başakşehir’in kaptanı Emre Belözoğlu, eşi Tuğba Belözoğlu'na 3.1 milyon TL'lik villa hediye etti.

Fenerbahçe 1 Milyon Üye projesi Haberi

Fenerbahçe 1 Milyon Üye projesi

1 Milyon Üye Projesi"nin en önemli halkalarından biri olan yeni sosyal tesislerin planları ortaya çıktı. Ülkenin dört bir yanında açılacak bu şubeler için şehrin yakın çevresi seçilecek. 10 dönüm arazi üzerine kurulacak tesislerde 2000 metrekare sosyal amaçlar için kullanılacak. Bunun içinde yüzme havuzu, çim futbol sahası, tenis kortu, açık basketbol ve voleybol sahaları yer alacak.


Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım’ın büyük önem verdiği ve neredeyse 24 saatini ayırdığı “1 Milyon Üye” projesinin en önemli unsuru, Türkiye’nin dört bir yanına açılacak Fenerbahçe Şubeleri olacak.


İstanbul, Ankara İncek ve Topuk Yaylası’ndan sonra sarı-lacivertli kulüp bu proje ile tüm üyelerin ayağına sosyal tesis götürecek. Ülkenin dört bir yanında açılacak bu şubeler için şehrin yakın çevresi seçilecek.


10 dönüm arazi üzerine kurulacak tesislerde 2000 metrekare sosyal...