02 / 05 / 2024

fenerbahçe altıner residence

fenerbahçe altıner residence

Koçtaş Yapı İnşaat ve Dervişoğlu İnşaat tarafından inşa edilen Altıner Residence'ta tüm daireler satıldı...

Kadıköy Altıner Residence'ta son 2 daire 675 bin TL'ye!

Zemin+11 katlı tek blok halinde yükselen Altıner Residence'ta daireler akıllı ev sistemiyle donatıldı

Fenerbahçe, Bağdat Caddesi'nden 6 daire aldı!

66 ait mağaza, 19 franchising bayisi bulunan Fenerbahçe Spor Kulübü, eskiye dair depolarında bulunan formaların tamamını satarak Bağdat Caddesi'nde altı tane daire aldı.

Güzel Residence Fenerbahçe'de teslimler 13 ay sonra!

Güzel Group tarafından Fenerbahçe'de yapımına başlanan Güzel Residence, akıllı ev sistemleri, 24 saat güvenlik imkânı ve fitness salonuyla öne çıkıyor.

Fenerbahçe'de Güzel Residence proje yapımına başlandı!

Güzel Group, kentsel dönüşümün yoğun olarak yaşandığı bölgelerden biri olan İstanbul Bağdat Caddesi'nde Fenerbahçe'de projelendirilen Güzel Residence'nin yapımına başladı.

Fenerbahçe Güzel Residence Projesi!

Bağdat Caddesi'ne 40 adım kadar uzaklıkta bulunan proje toplam 10 bin metrekare inşaat alanı üzerinde hayata geçiriliyor. Fenerbahçe Güzel Residence Projesi 38 daireden bulunuyor.

Fenerbahçe Güzel Residence ne zaman teslim?

İstanbul Anadolu Yakası Fenerbahçe' de yükselen proje 2 blok şeklinde yükseliyor. Projenin bin 700 metrekaresi yeşil alandan oluşuyor. Peki Fenerbahçe Güzel Residence ne zaman teslim?

Güzel Residence Fenerbahçe özel fiyatlarla satışta!

Güzel Group tarafından Anadolu Yakasının en prestijli semtlerinden Fenerbahçe’de yükselen Güzel Residence, yatırımcılara özel fiyatlarla satışa sunuluyor.

Fenerbahçe Maltepe Fındıklı'ya tesis inşa edecek!

Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, "M'Expo için düzenlediğimiz imza kampanyasına desteklerinizi bekliyoruz. Ayrıca, bir müjde vermek istiyorum; Fındıklı mahallemizde Fenerbahçe Spor Kulübü bir spor tesisi yapacak" dedi.

1993 yılında Fenerbahçe Burnu'nda 25 bin metrekarelik arazi işgal edilmiş!

1992 yılında İstanbul Defterdarlığı'na ait Fenerbahçe Burnu'ndaki, dolgu alanından elde edilen 25 bin metrekarelik arazi, Kalamış Marinası'nı işleten Tekart şirketi tarafından demir parmaklıklarla çevrilerek işgal edilmiş.

Fenerbahçe Spor Kulübü'nden yeni tesis!

Prof. Dr. Türkan Saylan Kültür Merkezi’nde CHP’nin 18 mahalle temsilcisiyle bir araya gelen Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç "Fındıklı mahallemizde Fenerbahçe Spor Kulübü bir spor tesisi yapacak” dedi.

Fenerbahçe Spor Kulübü Fındıklı’ya tesis yapacak!

Prof. Dr. Türkan Saylan Kültür Merkezi’nde CHP’nin 18 mahalle temsilcisiyle bir araya gelen Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç "Fındıklı mahallemizde Fenerbahçe Spor Kulübü bir spor tesisi yapacak” dedi

Fenerbahçe Kalamış Yat Limanı imar planı askıya çıktı!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı'nın 17 Mart 2015 tarihinde onayladığı Fenerbahçe-Kalamış Yat Limanı Alanı için hazırlanan 1/5000 ölçekli imar planı bugün, İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından askıya çıkarıldı.

Fenerbahçe - Kalamış Yat Limanı planı onaylandı!

ÖYK, Fenerbahçe Kalamış Yat Limanı'na yönelik imar planını onayladı OİB, Koç Holding'in işletme hakkını imzalamaktan vazgeçtiğini açıklamasından saatler sonra, Kalamış Yat Limanı imar planını onayladığını açıklad

Fenerbahçe Kalamış Yat Limanı imar planı onaylandı!

İstanbul Kadıköy İlçesi, Zühtüpaşa Mahallesi, Fenerbahçe Kalamış Yat Limanına yönelik Özelleştirme İdaresi Başkanlığı tarafından hazırlanan Yat Limanı 1/5.000 ve 1/1.000 ölçekli Koruma Amaçlı Nazım ve Uygulama İmar Planı ile plan açıklama raporu onaylandı

fenerbahçe altıner residence Haberi

fenerbahçe altıner residence


Koçtaş Yapı İnşaat ve Dervişoğlu İnşaat'ın hayata geçirdiği Altıner Residence Kadıköy Feneryolu'nda inşa edildi. 1.150 metrekarelik alanda yükselen Fenerbahçe Altıner Residence'ta son 150 metrekare büyüklüğündeki 3+1 dairenin satılması ile, satışlar tamamlandı.