05 / 05 / 2024

Fenerbahçe Evrenpark daire fiyatları

Fenerbahçe Evrenpark daire fiyatları

Konutların alanlarının 130 ila 175 metrekare arasında farklılık gösterdiği Fenerbahçe Evrenpark projesi toplamda 16 adet daireden oluşuyor. Metrekare birim fiyatı 6 bin dolardan başlayan proje, Aydoğan İnşaat imzasıyla hayata geçiriliyor...

Fenerbahçe'nin efsane futbolcusu Lefter'in evi 2 milyon 800 bin TL başlangıç fiyatıyla satışa çıkıyor!

Fenerbahçe'nin efsane futbolcusu Lefter'in evi açık arttırma ile satışa çıkartılacak. Büyükada'daki 90 metrekarelik olan bu daire için 2 milyon 800 bin TL başlangıç fiyatı isteniliyor. İşte ayrıntılar...

Sultangazili ev sahibi Fenerbahçeli olmayana daire kiralamıyor!

Sultangazi'nin Sultançiftliği Mahallesi’nde fanatik Fenerbahçe taraftarı 50 yaşındaki Erdoğan Aksan, 4 katlı apartmanının dış cephesini sarı-lacivert renklere boyattı, balkonlara da Fenerbahçe amblemini ekleyen Aksan, Fenerbahçeli olmayana daire kiralamıyor.

Fenerbahçe, Bağdat Caddesi'nden 6 daire aldı!

66 ait mağaza, 19 franchising bayisi bulunan Fenerbahçe Spor Kulübü, eskiye dair depolarında bulunan formaların tamamını satarak Bağdat Caddesi'nde altı tane daire aldı.

Evrenpark Fenerbahçe'de metrekaresi 6 bin dolara!

Aydoğan inşaat, kentsel dönüşüm projelerine Evrenpark Fenerbahçe'yle devam ediyor. Evrenpark Fenerbahçe'de fiyatlar, metrekaresi 6 bin dolardan başlıyor. Projede toplam 16 daire bulunuyor.

Evrenpark Fenerbahçe'de dairelerin metrekaresi 6 bin dolara!

Caddepark Erenköy ve Aydoğanpark Tuzla projeleriyle dikkat çeken Aydoğan İnşaat, kentsel dönüşüm projelerine Evrenpark Fenerbahçe’yle devam ediyor. Kalamış sahiline yürüme mesafesindeki Evrenpark Fenerbahçe’de fiyatlar, metrekaresi 6 bin Dolar’dan başlıyo

Güzel Rezidans Fenerbahçe satılık!

Güzel Rezidans Fenerbahçe satılık daire alanları 140 metrekareden başlıyor. Güzel İnşaat imzası ile hayata geçirilen proje 10 ve 11 katlı olarak tasarlanan 2 blok halinde inşa ediliyor.

Fenerbahçe - Kalamış Yat Limanı yargı yolunda!

Fenerbahçe - Kalamış Yat Limanı ve sahilini imara açıp içinde iki katlı turizm tesisi kurulmasına imkan veren Özelleştirme Yüksek Kurulu (ÖYK) kararı ve onaylanan proje, Kadıköy Belediye'si tarafından yargıya taşınıyor.

Fenerbahçe Fındıklı Tesisleri'nin temeli atılıyor!

Fındıklı mahallesinde vatandaşlarla buluşan Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, mahalle sakinlerine spor merkezi müjdesini vererek, “19 Mayıs’ta hep birlikte temelini atmak istediğimiz spor merkezimiz için Fenerbahçe çalışma yürütüyor" dedi

Fenerbahçe-Kalamış Yat Limanı imar planı 27 Nisan'da askıdan inecek!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından, Fenerbahçe-Kalamış Yat Limanı Alanına ilişkin 1/5000 ölçekli nazım imar planı tadilatı 27 Mart'ta askıya çıkarıldı. Fenerbahçe Kalamış Yat Limanı planı 27 Nisan'da askıdan inecek...

Fenerbahçe Üniversitesi kuruluş çalışmaları başladı!

Kulüp Başkanı Aziz Yıldırım üniversite için çalışmaları hızlandırdı. YÖK ile görüşmelerini sürdüren kulüp, Mayıs ayında gerçekleşecek Genel Kurullarında Silivri’de yapılacak Fenerbahçe Üniversitesi’ni de gündeme getirecek.

Fenerbahçe Spor Kulübü Fındıklı'da tesis yapacak!

Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, "M'Expo için düzenlediğimiz imza kampanyasına desteklerinizi bekliyoruz. Ayrıca, bir müjde vermek istiyorum; Fındıklı mahallemizde Fenerbahçe Spor Kulübü bir spor tesisi yapacak" dedi.

Fenerbahçe Maltepe Fındıklı'ya tesis inşa edecek!

Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, "M'Expo için düzenlediğimiz imza kampanyasına desteklerinizi bekliyoruz. Ayrıca, bir müjde vermek istiyorum; Fındıklı mahallemizde Fenerbahçe Spor Kulübü bir spor tesisi yapacak" dedi.

1993 yılında Fenerbahçe Burnu'nda 25 bin metrekarelik arazi işgal edilmiş!

1992 yılında İstanbul Defterdarlığı'na ait Fenerbahçe Burnu'ndaki, dolgu alanından elde edilen 25 bin metrekarelik arazi, Kalamış Marinası'nı işleten Tekart şirketi tarafından demir parmaklıklarla çevrilerek işgal edilmiş.

Fenerbahçe Evrenpark daire fiyatları Haberi

Fenerbahçe Evrenpark daire fiyatları

Fenerbahçe Evrenpark projesi Aydoğan İnşaat'ın 2014 yılı içerisindeki 2. kentsel dönüşüm projesi olarak yükseliyor. 


Daire alanlarının 130 ila 175 metrekare arasında değiştiği Fenerbahçe Evren Park projesinde, 3 oda 1 salon ve 3 oda 2 salon dubleks konut tipleri bulunuyor. 


Fenerbahçe Evrenpark projesi içerisinde yer alan dairelerin metrekare birim fiyatı 6 bin dolardan başlayarak değişiyor. 


Toplam 2 bin 750 metrekare inşaat alanı üzerinde hayata geçirilen Evrenpark Fenerbahçe projesi, 16 addet konuttan oluşuyor. 


Aydoğan İnşaat imzasıyla yükselen Fenerbahçe Evrenpark projesi, İstanbul Anadolu yakası Kadıköy-Bağdat Caddesi bölgesinde inşa ediliyor. 


Telefon : 0216 405 12 91

Web Adresi: www.aydoganinsaat.com

Merve...