05 / 05 / 2024

fenerbahçe iş merkezi

fenerbahçe iş merkezi

Fenerbahçe'nin Başkanı Aziz Yıldırım, yeniden başkan adayı olduğunu açıkladı. Yıldırım'ın Fenerbahçe için hazırladığı projeler ise merak ediliyordu. İşte Yıldırım'ın çılgın projeleri...

Fenerbahçe Token ilk işlem gününde yüzde 400 prim yaptı!

Fenerbahçe Token, dün işleme açıldı. Açılış sonrasında gelen yoğun rağbet Paribu'yu zaman zaman kilitlerken, Fenerbahçe Token ilk günde yüzde 400 civarında prim yaptı.

Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği Çevre Mühendisleri Odası Sürekli Eğitim Merkezi Yönetmeliğinde Değişiklik!

Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği Çevre Mühendisleri Odası Sürekli Eğitim Merkezi ve Belgelendirme Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Diar Yönetmelik 31427 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı. 

Antalya Sıfırdan Başlayalım Çevre Eğitim Merkezi için çalışmalar başladı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından Karaalioğlu Kent Yaşam Parkı Projesi içerisinde kurulması planlanan "Sıfırdan Başlayalım Çevre Eğitim Merkezi" için çalışmalara hızla devam ediliyor.

Gebze Sporcu Eğitim Merkezi için çalışmalar başladı!

Kentteki çalışmalarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Gebze Sporcu Eğitim Merkezi için çalışmalara başladı.

Fenerbahçe Üniversitesi için bağış kampanyası başladı!

Fenerbahçe Kulübü, hayata geçirmeyi planladığı ve 24 Kasım 2016 tarihinde kamu tüzel kişiliğe kavuşan Fenerbahçe Üniversitesi için bağış kampanyası yürütülmeye başlandı. 

Fenerbahçe, Kayseri Erciyes'e yatırım yapmak istiyor!

Fenerbahçe'nin Kulüp Başkanı Aziz Yıldırım, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik'i ziyaret etti. Erciyes Kış Turizm Merkezi ile de yakından ilgilenen Aziz Yıldırım, bir konaklama tesisi yapabileceklerini belirtti.

Şişli Diyabet Tedavi ve eğitim Merkezi açıldı!

İstanbul’da Şişli Diyabet Tedavi ve eğitim Merkezi açıldı. Prof. Kaya: “Yaşam köyü projesiyle 5 bin kişiyi eğitmeyi amaçlıyoruz.”

Fenerbahçe'nin yetkilileri yeni transferler için kiralık ev arıyor!

Fenerbahçe'de yetkililer yeni yapılan transferleri için kiralık ev arayışına girdi. Yeni transferlere büyük olasılıkla Acarkent'te ev kiralanacak ve böylece takım arkadaşlarıyla yakın olmaları sağlanacak.

Suriyeli sığınmacılar için 378 eğitim merkezi inşa edildi!

Türkiye Suriyeli sığınmacılar için her türlü imkanı seferber ediyor. AFAD tarafından inşa edilen 40, Belediye ve diğer kamu kurumları tarafından oluşturulan 36 ve ilgili STK'lar tarafından açılan 101 olmak üzere toplam 378 geçici eğitim merkezi bulunuyor.

Kadıköy'de Kentsel Dönüşüm ve Asbest Gerçeği paneli 21 Nisan'da!

"Kadıköy' de Kentsel Dönüşüm ve Asbest Gerçeği" başlıklı panel, 21 Nisan 2016 Perşembe günü 09:30 - 13:00 saatleri arasında Kozyatağı Kültür Merkezi Belediye Meclis Binası Konferans Salonu’nda gerçekleştirilecek.

ODÜ Merkezi Kütüphane ve Okul Öncesi Eğitim Merkezi'nin temeli atılıyor!

Ordu Üniversitesi (ODÜ) Merkezi Kütüphane ve Okul Öncesi Eğitim Merkezi'nin yapım maliyetlerini üstlenen, işadamı İhsan Çetinceviz ve beraberindeki heyet, Rektör Prof. Dr. Tarık Yarılgaç'ı makamında ziyaret etti.

Atek Yapı'dan İzmir'e Atek Adress İş Merkezi projesi!

Manzaralı çalışma ortamı iş merkezi olarak en yüksek binalardan birini hayata geçireceklerini belirten firma sahibi Tolga H. Duğles, "Metrekaresi 6,500 lira olan ofisleri Eylül ayında teslim edeceğiz" dedi

Fenerbahçe Üniversitesi'ne onay çıktı!

YÖK'ten yapılan açıklamada, Fenerbahçe Eğitim, Kültür ve Sağlık Vakfı’nın İstanbul’da “Fenerbahçe Üniversitesi” kurulmasına ilişkin teklifinin kabul edildiği bildirildi. Üniversite Silivri'ye kurulacak.

fenerbahçe iş merkezi Haberi

fenerbahçe iş merkezi

Fenerbahçe'de seçim zamanı yaklaşırken başkan adayı olduğunu kısa süre önce açıklayan Aziz Yıldırım'ın çılgın projeleri;

Akşam Gazetesi'nden Orçun Özateş'in haberine göre; Fenerbahçe yönetimi, seçim öncesi kulübe kazandıracağı önemli projeleri kamuoyuyla paylaşmaya hazırlanıyor. Henüz taslak planları yapılan ve anlaşmaları büyük ölçüde tamamlanan projeler hayata geçtiğinde kulübe dev bir ekonomik girdi sağlayacak. Yıldırım'ın projelerinin en önemlilerinden biri okul ve iş merkezi yapımı

Rakipler de otelde kalabilecek

Fenerbhaçe Yönetimi, Ülker Sports Salonu’nun arkasında yer alan ve yaklaşık 40 dönüm büyüklüğündeki araziye bir iş merkezi ve 2 okul inşaası için anlaşma yaptı. Anlaşmaya göre projeyi yapacak müteahhit,  iş merkezine yüzde 50 ortak olacak ve buna karşılık olarak iki okulun inşaatını ücretsiz yapacak ve Fenerbahçe'ye teslim edecek.

Projeler arasında en önemli yatırımlardan biti basketbol oteli. Basketbol oteli, F.Bahçe’nin...