05 / 05 / 2024

Fenerbahçe Koleji arası kredisi

Fenerbahçe Koleji arası kredisi

Fenerbahçe Kulübü'nden açıklama: "Fenerbahçe Futbol AŞ'nin dün satılan hisse adeti 100 bin olup, bu satıştan elde edilen 4 milyon 479 bin lira gelir ile Fenerbahçe Koleji için satın alınan arsaya ait borçlar kapatılmıştır"

MEB, Fenerbahçe ile İstanbul Anadolu Lisesi protokölünü feshetti!

Fenerbahçe Kulübü ile Milli Eğitim Bakanlığı arasında “protokol krizi” çıktı. Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı’nın hemen yanında bulunan İstanbul Anadolu Lisesi Fenerbahçe'ye verilmişti. MEB, protokolü tek taraflı olarak feshetme kararı aldı.

Fenerbahçe Koleji için alınan arsanın hisse satışı gerçekleşti!

Fenerbahçe Koleji için satın alınan arsaya ait banka kredisinin ödenmesi amacıyla Sarı-Lacivert kulüp hisse satışı gerçekleştirdi.

Fenerbahçe Koleji için satın alınan arsanın borçları ödendi!

Fenerbahçe Kulübü'nden açıklama: "Fenerbahçe Futbol AŞ'nin dün satılan hisse adeti 100 bin olup, bu satıştan elde edilen 4 milyon 479 bin lira gelir ile Fenerbahçe Koleji için satın alınan arsaya ait borçlar kapatılmıştır"

1943 yılında Fenerbahçe ile Kalamış arasında sahil yolu açılacak!

1943 yılında İstanbul Belediyesi İmar Müdürlüğü tarafından tarafından hazırlanan projeye göre, Fenerbahçe-Kalamış civarı imar planı icabınca, Fenerbahçe ile Kalamış arasında 20 metrelik bir sahil yolu açılacakmış.

1937 yılında Kalamış ve Fenerbahçe için imar planı hazırlanmış!

1937 yılında Prost, Kalamış ve Fenerbahçe için imar planı hazırlamış. Kalamış ve Fenerbahçe arasında 9.5 metre genişliğinde bir yol açılacakmış. Yolun iki tarafında inşa edilecek binalar, yolun 50 metre gerisinde olacakmış.

Fenerbahçe Koleji Mersin'de şube açacak!

Fenerbahçe Koleji'nin Mersin'de açacağı şubenin imza töreni yapıldı. Fenerbahçe Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Salih Ozan Balaban açıklama yaptı.

Fenerbahçe Güzel Residence ne zaman teslim?

İstanbul Anadolu Yakası Fenerbahçe' de yükselen proje 2 blok şeklinde yükseliyor. Projenin bin 700 metrekaresi yeşil alandan oluşuyor. Peki Fenerbahçe Güzel Residence ne zaman teslim?

Güzel Residence Fenerbahçe özel fiyatlarla satışta!

Güzel Group tarafından Anadolu Yakasının en prestijli semtlerinden Fenerbahçe’de yükselen Güzel Residence, yatırımcılara özel fiyatlarla satışa sunuluyor.

Hatay Fenerbahçe İşitme Engelliler Anaokulu'nun temeli atıldı!

Hatay Fenerbahçe İşitme Engelliler Anaokulu’nun temeli Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’ın da katıldığı törenle atıldı. Törende konuşan Yıldırım, Fenerbahçe’nin bu tür projelere destek vermeye devam edeceklerini belirtti.

Bakan Avcı'dan Fenerbahçe'ye arsa yanıtı!

Milli Eğitim Bakanı Avcı, stadın yanındaki arsayla ilgili "Fenerbahçe kulübü, 'ben 18 milyona 4 tane okul yapayım, 345 milyonluk arsayı bana verin' diyor' dedi.

Fenerbahçe'ye Kenan Evren Lisesi arazisinden kötü haber!

Fenerbahçe Kulübü, Kenan Evren Lisesi'nin arazisi ile ilgili olarak Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı ile yaptığı görüşmeden olumsuz yanıt aldı. Araziyi teslim alabilmek için bugüne dek 60 milyon lira harcayıp 3 okul, 1 spor salonu yaptıran yönetim öfkeli.

Eşler arasında mal paylaşımı kanunu!

Eşler arasında yasal olarak edinilmiş mallara katılma rejimi uygulanıyor. Evlilik birliği içinde yapılabilen mal sözleşmeleri Medeni Kanun kapsamında açıklanıyor. İşte eşler arasında mal paylaşımı kanunu...

Eşler arasında ortaklık malları nelerdir?

Mal ortaklığı rejimi, ortaklık malları ile eşlerin kişisel mallarını kapsıyor. Peki, mal ortaklığı rejiminde eşler arasında ortaklık malları nelerdir? Eşlerin kişisel malları nelerdir? İşte yanıtı..

Fenerbahçe Koleji arası kredisi Haberi

Fenerbahçe Koleji arası kredisi

Fenerbahçe Kulübü, Fenerbahçe Futbol AŞ'nin dün yapılan 100 bin adet hisse satışından gelen gelir ile Fenerbahçe Koleji için satın alınan arsaya ait banka kredisi ve diğer bankalara ödemeler yapılarak, kredi borçlarının kapatıldığını açıkladı.


Kulüpten yapılan açıklamada, dün kulüp tarafından Fenerbahçe Futbol AŞ hisse satışı yapıldığı belirtilerek, "Satılan hisse adeti 100 bin olup, bu satıştan elde edilen 4 milyon 479 bin lira gelir ile Fenerbahçe Koleji için satın alınan arsaya ait banka kredisi ve diğer bankalara ödemeler yapılarak, kredi borçları kapatılmıştır"...