29 / 04 / 2024

Fenerbahçe Müzesi nerede

Fenerbahçe Müzesi nerede

1989 yılında Kadıköy Belediye Başkanı Osman Hızlan, Selamiçeşme'deki 200 milyar lira değerindeki 119 dönümlük araziyi tesis yapılması şartıyla Fenerbahçe Spor Kulübü'ne vermiş. Arazi içindeki köşk ise müze olarak kullanılacakmış.

Fenerbahçe Token'da 11.5 milyon TL'lik yakım yapıldı!

Ağustos'ta piyasaya sürülen ve yoğun talebin gösterildiği Fenerbahçe Token'da ilk yakım yapıldı. 15 Ekim tarihinde yapılan yakım işleminin 11 milyon 500 bin Türk Lirası'na denk olduğu açıklandı.

Mesut Özil, Fenerbahçe'den mülk ve dükkanlar istedi!

Mesut Özil, kafe işlerini İstanbul'a kaydırmak için Fenerbahçe'den mülküyle birlikte dükkanlar talep etti. 39 Steps Coffee Haus'un sahibi olan tecrübeli futbolcunun Fenerbahçe'ye maliyeti ağır oldu.

Ant Yapı’nın sponsor olduğu Fenerbahçe Gelişim Takımı, kupa kazandı!

Yurtiçinde ve yurtdışında birçok önemli proje hayata geçiren Ant Yapı’nın desteklediği Fenerbahçe Gelişim Takımı, Kadınlar Federasyon Kupası'nda şampiyonluk kazandı.

Fenerbahçe Üniversitesi’ne 300 milyon TL'lik yatırım!

Uzun yıllardır hayali kurulan Fenerbahçe Üniversitesi'ne 5 yıl içerisinde 300 milyon TL yatırım yapılacak

Fenerbahçe Üniversitesi'nin zararı 2 milyon TL!

Eğitime başlaması ertelenen Fenerbahçe Üniversitesi’nin Kasım ayı itibariyle kulübe zararı 2 milyon Türk Lirası olacak. İçinde öğrenci olmayan binanın aylık kirası 1.3 milyon Türk Lirası, personele ödenen aylık maaş ise 700 bin TL.

Edirne Evrensel Çocuk Müzesi ve Eğitim Kampüsü 29 Ekim'de açılacak!

Edirne'de yapımı devam eden Evrensel Çocuk Müzesi ve Eğitim Kampüsü 29 Ekim'de açılacak...

Fenerbahçe 3 Temmuz Futbol Akademisi projesi rafa kalktı!

Fenerbahçe'nin eski başkanı Aziz Yıldırım'ın projelerinden olan 3 Temmuz Futbol Akademisi'nin imar izni olmadığı ortaya çıktı...

Fenerbahçe'nin gayrimenkul projeleri durduruldu!

Fenerbahçe'de Aziz Yıldırım döneminde yapılması planlanan 3 proje askıya alındı.  Fenerbahçe Üniversitesi, Fenerbahçe Tatil Evleri ve 1 milyon üye projeleri Başkan Ali Koç’un talimatıyla durduruldu.

Fenerbahçe'ye 2'nci stat önerisi!

Fenerbahçe'nin eski yöneticilerinden olan Hakan Bilal Kutlualp, takım için yeni stat önerisinde bulundu. 80 bin kişilik modern stat yapılması gerektiğini ifade eden Kutlualp, ''Şu andaki yerlere AVM ve rezidans yapılabilirse elde edilecek gelirle borçları kapatırız'' şeklinde konuştu.

Studio Vertebra’dan Diyarbakır'a Keşif Merkezi ve İslam Bilim Müzesi!

Diyarbakır Keşif Merkezi ve İslam Bilim Müzesi, eğitim birimlerine yakın konumuyla şehrin ilgi merkezi olmasına olanak tanıyor. 

Fenerbahçe'ye Akçakoca'da yeni tesis!

Fenerbahçe Asbaşkanı Şekip Mosturoğlu, Akçakoca Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici'yi ziyaret ederek, Akçakoca'da yapılması planlanan tesis yatırımı için arazi incelemesi gerçekleştirdiler. 

Fenerbahçe'den Gebze'ye 3 Temmuz Futbol Akademisi!

Fenerbahçe Spor Kulübü, Gebze'de yıldız üretecek. Sarı lacivertli takım Gebze'de kuracağı 3 Temmuz Futbol Akademisi ile geleceğin yıldılarını yetiştirecek...

Tesis zengini Fenerbahçe’nin arazileri!

Kulübe önemli araziler kazandıran ve "Fenerbahçe'nin 350-400 milyon Euro borcu var ancak kulübün arazileri bu borcu rahatlıkla kapatacak değerde" diyen Başkan Yıldırım’ın korkusu yok

Fenerbahçe Müzesi nerede Haberi

Fenerbahçe Müzesi nerede



Hızlan, giderayak sarı lacivertli kulübe Selamiçeşme'de 119 dönümlük arazi verdi


Fener'e 200 milyarlık arsa


Bir basın toplantısı düzenleyen Kadıköy Belediye Başkanı Hızlan, ''Selamiçeşme'deki araziyi, başka bir yere devredilmemesi ve spor tesisi yapılması şartı ile Fenerbahçe Kulübü'ne vermeyi kararlaştırdık. Arzumuz, içindeki köşkün de, Fenerbahçe Müzesi yapılmasıdır'' dedi...


İlhan SÖYLER


   KADIKÖY Belediye Başkanı Osman Hızlan, içinde tarihi köşküyle birlikte, Selamiçeşme'deki 119 dönümlük araziyi tesis yapılması şartıyla Fenerbahçe Kulübü'ne verdi. Arsanın 200 milyarlık bir değer taşıdığı öğrenildi.   

   Belediye Başkanı Hızlan; Fenerbahçe Başkanı Tahsin Kaya, Divan Başkanı Osman Kavrakoğlu, Basın Sözcüsü Hadi Türkmen ve Genel Sekreter Yardımcısı Orhan Bilgin'le bir basın toplantısı...