16 / 05 / 2024

Fenerbahçe Sporcu Sağlığı Merkezi nerede

Fenerbahçe Sporcu Sağlığı Merkezi nerede

Dereağzı'ndaki Lefter Küçükandonyadis Tesisleri'nde yapılan tesisin açılışına Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, Fenerbahçe Kulübü Üst Yöneticisi (CEO) Hasan Hakkı Yılmaz, yönetim kurulu üyeleri ve kulüp görevlileri katıldı...

Fenerbahçe'den Galatasaray'ın Düşler Vadisi Riva projesine itiraz: Haksız kazanç sağlanıyor!

Fenerbahçe'nin hukukçuları, Galatasaray'ın Düşler Vadisi Riva projesi ile ilgili haksız kazanç sağlandığı iddiasını gündeme getirdi. İşte ayrıntılar...

Fenerbahçe - Kalamış Yat Limanı 40 yıl süreyle özelleştiriliyor! Tarih açıklandı! 

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, Fenerbahçe - Kalamış Yat Limanı'nı özelleştiriyor. Yat Limanı 2021 yılında özelleştirme kapsamında Koç Holding iştiraki Tek-Art'a verilerek Rekabet Kurulu tarafından onaylanmıştı. Ancak bu onay, Cumhurbaşkanı kararıyla iptal edilmişti.

Nes Shine Sağlık Kozmetik Turizm Eğitim Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nes Shine Sağlık Kozmetik Turizm Eğitim Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Enes Şahin tarafından kuruldu.

Erşah Eğitim Sağlık Turizm Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı! 

Erşah Eğitim Sağlık Turizm Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Erşah Eğitim Sağlık Turizm Anonim Şirketi'nin merkezi Sancaktepe'de yapıldı. 

Anne olanlar müjde peş peşe destek yapılıyor! Doğum parası, emzirme ödeneği, çocuk yardımı... İşte detaylar

Devlet, yeni doğum yapan ya da hamile olan anne adaylarına destek ödemesi yapıyor. Anne olanlar müjde peş peşe destek sağlıyor. Doğum parası, emzirme ödeneği, çocuk yardımına ilişkin tüm detaylar...

Özdemiroğlu Eğitim Sağlık Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özdemiroğlu Eğitim Sağlık Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Özdemir tarafından kuruldu.

Ozf Grup Emlak İnşaat Gıda Turizm Tarım Sağlık Eğitim Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ozf Grup Emlak İnşaat Gıda Turizm Tarım Sağlık Eğitim Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 90 bin TL sermaye bedeli ile İlker Doğan, Kadir Çitil ve Süleyman Çağrı Avcu ortaklığında kuruldu.

4 üniversite peş peşe duyurdu! 1097 sağlık personeli alımı başladı! İşte şartlar!

Sağlık personeli olmak isteyenlere müjde. 4 üniversite de personel alımına dair peş peşe açıklama yaptı. İşte detaylar!

Ri Point Gayrimenkul Emlak Ve Eğitim Sağlık Danışmanlığı Limited Şirketi kuruldu!

Ri Point Gayrimenkul Emlak Ve Eğitim Sağlık Danışmanlığı Limited Şirketi Esenyurt'ta 25 bin TL sermaye bedeli ile Duygu Koçyiğit ortaklığında kuruldu.

Qdı Konsept Turizm Sağlık Danışmanlık Ve Eğitim Hizmetleri Anonim Şirketi Kuruldu!

Qdı Konsept Turizm Sağlık Danışmanlık Ve Eğitim Hizmetleri Anonim Şirketi Başakşehir'de Kudret Gülsün tarafından kuruldu.

İş arayanlara Sağlık Bakanlığı’ndan müjde geldi! 27 bin kişi işe alınacak! İşte başvuru detayları

Sağlık Bakanlığı’ndan 27 bin kişiye güzel haber geldi. Sağlık Bakanlığı 2022 yılının sonuna kadar bünyesine 27 bin personel katacak. Peki, Sağlık Bakanlığı’nda işe girmek için şartlar neler? İşte detaylar…

Fenerbahçe-Kalamış Yat Limanı yeniden ihaleye çıkarılıyor!

Fenerbahçe-Kalamış Yat Limanı'nın, 40 yıl süreyle işletme hakkının verilmesi yöntemiyle özelleştirilmesi için yeniden ihaleye çıkılıyor.

Optimum İnşaat Turizm Eğitim Sağlık Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Optimum Vat.Ot.Pr.Şb açıldı!

Optimum İnşaat Turizm Eğitim Sağlık Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Optimum Vat.Ot.Pr.Şb Fatih'te 250 bin TL sermaye bedeli ile Abdulkadir Turan tarafından açıldı.

Fenerbahçe Sporcu Sağlığı Merkezi nerede Haberi

Fenerbahçe Sporcu Sağlığı Merkezi nerede


Fenerbahçe Kulübü'nün futbol altyapı, amatör branşlar ve spor okullarına hizmet vermek üzere kurulan Sporcu Sağlığı Merkezi açıldı. 


Dereağzı'ndaki Lefter Küçükandonyadis Tesisleri'nde yapılan tesisin açılışına Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, Fenerbahçe Kulübü Üst Yöneticisi (CEO) Hasan Hakkı Yılmaz, yönetim kurulu üyeleri Ender Alkaya, Ünal Uzun, Serdar Erkan, Turhan Şahin ve Metin Doğan ile kulüp görevlileri ve pan kurulu üyeleri katıldı. 


Açılışta bir konuşma yapan Fenerbahçe Sporcu Sağlığı Merkezi Direktörü Op. Dr. Asım Baykan, 4 bölümden oluşan tesiste, kulübün faaliyet gösterdiği 9 spor branşında bine yakın sporcuya hizmet verdiklerini kaydetti. 


Günde yaklaşık 30-40 sporcuya sportif rehabilitasyon ve fizik tedavi uyguladıklarını bildiren Baykan, şunları söyledi:


"10'un üzerinde sporcunun her gün muayenesi yapılarak tedavisi ve sahaya dönüşü planlanıyor. Bir o kadar sporcumuza acil sağlık sorunları veya spor...