18 / 05 / 2024

Fenerbahçe yeni okul projesi

Fenerbahçe yeni okul projesi

Devir anlaşması kapsamında daha önce toplam 3 bin 700 öğrenci kapasiteli üç okul ile bir de spor salonu inşa ettiren sarı-lacivertliler, denk derslik sayısını çoktan aşmalarına rağmen 600 kapasiteli bir ilkokul daha yaptıracak.

Fenerbahçe - Kalamış Yat Limanı'nda binlerce metrekare yeni inşaat alanı açılacak!

Fenerbahçe - Kalamış Yat Limanı için bir özelleştirme ihalesi daha yapılacak. Ancak bu seferki 'genişleterek özelleştirme' ismi altında gerçekleştirilecek. Peki neler olacak? İşte Fenerbahçe - Kalamış Yat Limanı'nı bekleyenler...

Novada Ataşehir AVM'nin yeni sahibi Fenerbahçe Üniversitesi oldu! 

Novada Ataşehir AVM satıldı. AVM’nin yeni sahibi Fenerbahçe Üniversitesi oldu.  AVM'nin 60 milyon doların üzerinde bir fiyatla satıldığı iddia ediliyor. İşte ayrıntılar...

Fenerbahçe Token resmen piyasada: Anında tükendi!

Fenerbahçe Kulübü’nde yeni gelir yaratma konusuna ilişkin çalışmalar devam ederken, kripto para borsası Paribu ile “Fenerbahçe Token” anlaşmasına resmen imza atıldı.

TOKİ Konya Akşehir'de 4 yeni okul inşa edecek! İhalesi yarın!

Eğitim yatırımlarını son sürat sürdüren Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Konya'nın Akşehir ilçesinde 4 yeni okul hayata geçirmek için start verdi.

TOKİ Çanakkale'de 4 yeni okul inşa edecek!

Eğitim yatırımları için düğmeye basan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Çanakkale'de 4 yeni okul inşa edecek.

TOKİ Kahramanmaraş'ta 2 yeni okul inşa ediyor!

Eğitim yatırımları için düğmeye basan TOKİ, Kahramanmaraş'ta 2 yeni okul inşa edecek.

TOKİ Konya Selçuklu'da 3 yeni okul inşa edecek!

Yeni eğitim yatırımları için düğmeye basan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Selçuklu'da 3 yeni okul hayata geçirecek. 

TOKİ'den Ergene'ye 3 yeni okul! İhalesi bugün!

Eğitim yatırımları için düğmeye basan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Tekirdağ Ergene'de 3 yeni okul hayata geçirecek. Projelerin ihalesi bugün gerçekleştirilecek.

TOKİ Tekirdağ'da 3 yeni okul inşa edecek! İhalesi yarın!

Eğitim yatırımlarını hız kesmeden sürdüren Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Tekirdağ Ergene'de 3 yeni okul inşa edecek.

TOKİ'den Karabük Safrabolu'ya 2 yeni okul! İhalesi bugün!

Eğitim yatırımları için gaza basan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Karabük Safranbolu'da 2 yeni okul inşa edecek.

TOKİ Karabük'te 2 yeni okul inşa edecek! İhalesi yarın!

Eğitim yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Karabük'te 2 yeni okul inşa etmek için düğmeye bastı.

TOKİ Afyonkarahisar'da 2 yeni okul inşa edecek! İhalesi yarın!

Yeni eğitim yatırımları için düğmeye basan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Afyonkarahisar merkez ve Sandıklı'da 2 yeni okul inşa etmek için start verdi.

TOKİ'den Kahramanmaraş'a 3 yeni okul! İhalesi yarın!

Yeni eğitim yatırımları için düğmeye basan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kahramanmaraş'ta 3 yeni okul inşa edecek.

Fenerbahçe yeni okul projesi Haberi

Fenerbahçe yeni okul projesi

Fenerbahçe'ye devredilen Kenan Evren Lisesi arazisiyle ilgili yeni bir gelişme daha yaşandı. Sözcü'den İrfan Yirmibeş'in haberine göre, Sarı-lacivertli kulübün, denk derslik sayısını çoktan aşmalarına rağmen bir okul daha inşa ettirdiği taahhüdü verdiği ortaya çıktı. Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, devirle ilgili müjdeyi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katıldığı yüksek pan kurulu toplantısında verdi. Kulüp, daha önce de söz konusu arazinin devri için üç okul ve bir spor salonu inşa ettirmişti.

ARAZİYİ DE ALDILAR

Kenan Evren Lisesi'nde yaklaşık 600 öğrenci eğitim alıyor. Fenerbahçe'nin inşa ettirdiği üç okulda ise toplam 3 bin 700 öğrenci bulunuyor. Buna rağmen sarı- lacivertli kulüp, 600 öğrenci kapasiteli bir ilkokul daha inşa ettirecek. Diğer bir tarafran inşaatı tamamlanan üç okuldan ikisinin arazisini devlet verirken sonuncusunun da Fenerbahçe'nin aldığı öğrenildi. Kayışdağı'nda...