16 / 05 / 2024

Fenerbahçeli ev sahibi

Fenerbahçeli ev sahibi

Sultangazi'nin Sultançiftliği Mahallesi’nde fanatik Fenerbahçe taraftarı 50 yaşındaki Erdoğan Aksan, 4 katlı apartmanının dış cephesini sarı-lacivert renklere boyattı, balkonlara da Fenerbahçe amblemini ekleyen Aksan, Fenerbahçeli olmayana daire kiralamıyor.

Defne Samyeli, ev sahibi Yusuf Araz'a tazminat ödeyecek!

Eski sunucu Defne Samyeli'nin ev sahibi Yusuf Araz'dan 20 bin TL tazminat aldığı davanın gerekçeli kararı açıklandı. Kararda, Samyeli'nin ev sahibi Yusuf Araz'ın iftira attığıyla ilgili somut bir delile rastlanmadığı ifade edildi.

Afyonkarahisar'da 'Fenerbahçeli ev' inşa edildi!

Afyonkarahisar'ın Anıtkaya Köyü'nde yaşayan Gökhan Özdemir çocukluğundan beri hayalini kurduğu "Fenerbahçeli ev" hayalini hayata geçirdi. Sarı lacivert renklerle inşa edilen ev için 170 bin lira harcandı.

Sultangazili ev sahibi Fenerbahçeli olmayana daire kiralamıyor!

Sultangazi'nin Sultançiftliği Mahallesi’nde fanatik Fenerbahçe taraftarı 50 yaşındaki Erdoğan Aksan, 4 katlı apartmanının dış cephesini sarı-lacivert renklere boyattı, balkonlara da Fenerbahçe amblemini ekleyen Aksan, Fenerbahçeli olmayana daire kiralamıyor.

Selective Port'ta 3 bin 60 liraya bahçeli ev sahibi olabilirsiniz!

Alper İnşaat tarafından Pendik'te inşa edilen Selective Port projesinde kampanya ile 3 bin 60 lira peşinat ve 2016 boyunca ayda 3 bin 060 lira taksitle bahçeli ev sahibi olabilirsiniz.

Dekar DK 2015'te daha fazla kişiyi bahçeli ev sahibi yapmayı planlıyor!

Dekar DK Yönetim kurulu Başkanı Salih Kuzu, " 2015 baharında daha fazla sayıda kişiyi bahçeli ev sahibi yapacak projemizin lansmanını yapmayı planlıyoruz " dedi. Hareketliliğin devam edeceğini de ekledi.

Bahçeli ev hayalini Bahçeşehir'de gerçeğe dönüştürüyor

Dekar DK, yeni projesi Dekar Asmalı Bahçeler'i satışa çıkardı. 228 evin bulunduğu proje, metrekaresi 3bin 500 TL'den başlayan fiyatlarla bahçeli ev sahibi olmanın yolunu açıyor

1949 yılında İstanbul'da 300 tane bahçeli ev yapılacakmış!

Halk Tipi Evler İnşaat Şirketi'nin İstanbul halkına müjdesi inşa edilecek 300 tane bahçeli evmiş. Şirketin gayesi kısa zamanda herkesi ev sahibi yapmakmış. Şirket, ödemelerde de kolaylık gösterecekmiş.

Dekar Asmalı Sokaklar ile bahçeli ev sahibi olma fırsatı!

“Her Eve Bir Bahçe” konsepti ile bahçeli ev hayalini gerçeğe dönüştüren projelere imza atan Dekar DK, ‘’Dekar Asmalı Sokaklar” ile orta gelirlileri bahçeli ev sahibi yapıyor.

İzmir'de memurun ev sahibi olması çok zor!

Dar gelirlinin, işçinin, memurun ev sahibi olması kolay değil. Hele İzmir'de neredeyse mümkün değil! Fakiri kiracılıktan kurtarmak isteyen bir Ege-Koop var, ama eli kolu bağlı.

Kentsel dönüşümde ev sahibi için kira yardımı nasıl alınır?

Kentsel dönüşüm sürecinden etkilenecek olan ev sahibi, nasıl kira yardımı alacak? Ev sahipleri, kira yardımı için hangi dilekçeyle nereye başvuracak? İşte, kentsel dönüşümde ev sahibi için kira yardımı nasıl alınır? sorusunun cevabı...

Kentsel dönüşümde kira yardımı alacak ev sahibi için dilekçe örneği 2014!

Kentsel dönüşüm kapsamında yıkılacak ev sahibiyim, kira yardımı almak için nasıl bir dilekçe yazmalıyım? sorusuna cevap burada… İşte kentsel dönüşümde kira yardımı alacak ev sahibi için dilekçe örneği 2014!

Kentsel dönüşümde ev sahibi ne kadar kira yardımı alacak?

Kentsel dönüşüm sürecinde ev sahibi kaç TL ve kaç ay kira yardımı alabilecek? Kentsel dönüşümde kiracı, kaç TL ve kaç ay süre ile kira yardımı alacak? Kira yardımında kent nüfusu nasıl etki edecek? İşte Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın cevapları…

Sümerpark'ta günde 50 TL'ye ev sahibi olma fırsatı!

Global Yatırım Holding iştiraklerinden Pera Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından hayata geçirilen, Denizli'nin ve Ege Bölgesi'nin en büyük yaşam projesi olan Sümerpark Evleri'nden ev sahibi olmak isteyenlere cazip yılbaşı fırsatı...

Fenerbahçeli ev sahibi Haberi

Fenerbahçeli ev sahibi

Futbol sevgisi yine sınır tanımadı. Sultangazi'nin Sultançiftliği Mahallesi’nde fanatik Fenerbahçe taraftarı 50 yaşındaki Erdoğan Aksan, 4 katlı apartmanının dış cephesini sarı-lacivert renklere boyattı.

CNN Türk'te yer alan habere göre, 50 yaşındaki Erdoğan Aksan, Fenerbahçeli olmayana daire kiralamıyor. 

Kiracılarını seçerken hangi takımın taraftarı olduğunu soran Aksan,  “Kiracılarımızın hepsi de Fenerbahçeli. Fenerbahçeli olmayanlara dairelerimizi kiralamıyoruz. Benim kiracım Fenerbahçeli olacak” dedi.

 Aksan, “Bir değişiklik olsun istedim. Fenerbahçe aşkını insanlara göstermek istedim. Ben sabah evden çıktığım zaman binaya bakıp gülümsüyorum. Güne gülümseyerek başlıyorum, akşam binaya girerken gülümseyerek giriyorum. Rahmetli İslam Çupi’nin dediği gibi ‘İçimdeki Fenerbahçe sevgisi anlatılmaz’. 5 katlı apartmanımızın dış cephesini sarı lacivert renklere boyamamdan dolayı komşularım başta olmak üzere, Galatasaraylısından da, Beşiktaşlısından da olumlu tepkiler aldım. Hatta boyayı yapan ustalarımızdan biri Trabzonsporlu, biri...