02 / 05 / 2024

fenerium hollanda mağazası

fenerium hollanda mağazası

Fenerbahçe Kulübü'nün Hollanda'da lisanslı ürünlerini satacak Rotterdam Fenerium, hizmete girdi. Mağazanın açılışına sarı-lacivertli takımın Hollandalı futbolcusu Dirk Kuyt'ın yanı sıra Fenerium Genel Müdürü Aydın Kirman da katıldı...

Art Design Mobilya ilk yurt dışı mağazasını Hollanda'da açıyor!

Kişiye özel mobilya tasarımları yapan Art Design Mobilya ilk yurtdışı mağazasını da bu nedenle Hollanda'da açıyor.

Ülker Sports Arena'da Fenerium mağazası açıldı

Fenerbahçe Kulübünün lisanslı ürünlerini taraftarlarla buluşturan Fenerium'un basketbol konseptli mağazası Ülker Sports Arena'da açıldı.

DeFacto C-A'nın 24 mağazasını devralıyor!

Hazır giyim ve moda sektörünün önde gelen markalarından DeFacto, Hollanda kökenli perakende gruplarından C-A’in Türkiye’de 6 şehirde bulunan 24 mağazasını devralmak için anlaşmaya vardı.

Simitçi Dünyası yurtdışındaki ilk mağazasını Hollanda'da açtı!

Simitçi Dünyası yurtiçindeki 105 mağazasından sonra yurtdışındaki ilk mağazasını Hollanda'nın Utrecht şehrinde açtı. Açılış törenine Simitçi Dünyası Genel Müdürü Levent Yıldırım ve Utrecht Belediye Başkanı Jan Van Zanen katıldı.

Simitçi Dünyası yurt dışında ilk mağazasını Hollanda'ya açıyor!

Yurt içinde 100’den fazla şubesi olan Simitçi Dünyası, yurt dışında ilk mağazasını Hollanda’ya açarak Avrupa’ya adım atıyor.

Simit Sarayı Hollanda'da 6'ncı mağazasını hizmete açtı!

Türkiye'de simit markası olarak hizmet veren Simit Sarayı yurtdışında da büyümeye devam ediyor. Firma, yeni hizmete açtığı mağazası ile Hollanda'daki mağaza sayısını da 6'ya çıkarttı...

Bellona Hollanda'da ilk mağazasını Utecht şehrinde açtı!

Bellona, Hollanda’daki ilk mağazasını Utrecht şehrindeki Europalaan alışveriş bölgesinde açtı. Son açılan Bellona Mağazası ile Boydak Holding’in yurtdışı mağaza sayısı 286'ya ulaştı...

Yenilenen Yataş 'ın ilk mağazası Feneryolu 'nda açıldı!

YATAşž, mağaza konseptlerinden logosuna ve kurumsal kimliğine kadar 180 derecelik bir yenilenme sürecine girerken bu konuda ilk adımını da Feneryolu"nda açtığı yeni konsepti Yataş Bedding mağazasıyla attı  

Vatan Bilgisayar 34. mağazasını Adapazarı'nda açtı!

Atılımlarına hız veren Vatan Bilgisayar, Türkiye çapındaki 34'üncü mağazasını Adapazarı Erenler'deki Yunus Alışveriş Merkezi girişinde açtı. Mağaza bu açılışla, Vatan Hiperstore mağaza sayısını 17'ye çıkarttı.

Prada, İstanbul'daki 2. mağazasını İstinye Park'ta açıyor!

Milan, 6 Aralık 2010- Lüks ürünler segmentinde dünyanın lider markaları arasında yer alan Prada,  ikinci monobrand mağazasını lüks ve sofistike alışverişin adresi olan İstinyePark Alışveriş Merkezi’nde açıyor.

Prada, İstanbul'daki 2. mağazasını İstinye Park'ta açıyor!

Milan, 6 Aralık 2010- Lüks ürünler segmentinde dünyanın lider markaları arasında yer alan Prada,  ikinci monobrand mağazasını lüks ve sofistike alışverişin adresi olan İstinyePark Alışveriş Merkezi’nde açıyor.

H&M, Türkiye'deki 2. mağazasını İstinyepark'ta açtı!

Bugün, binlerce modasever, H&M"in Türkiye"deki ikinci mağazasının açılışı için İstinyePark"ta bir araya geldi. H&M bir kez daha moda ve kaliteyi en iyi fiyatlarla modaseverlerle buluşturacağı bir mağaza açtı

Nihan Buruk Nişantaşı'nda 3. mağazasını açtı!

Eski futbolcu Okan Buruk'un eşi Nihan Buruk, Çukurcuma ve Alaçatı'nın ardından kendi adını taşıyan üçüncü mağazasını Nişantaşı'nda açtı. Açılışa Okan Buruk'un yakın arkadaşları Emre Belözoğlu ve Arda

fenerium hollanda mağazası Haberi

fenerium hollanda mağazası


Fenerbahçe Kulübü'nün Hollanda'da lisanslı ürünlerini satacak Rotterdam Fenerium, hizmete girdi.


Kulübün internet sitesinde yer alan bilgiye göre, mağazanın açılışına sarı-lacivertli takımın Hollandalı futbolcusu Dirk Kuyt'ın yanı sıra Fenerium Genel Müdürü Aydın Kirman, Profesyonel Futbol Takımı İdari Menajeri Hasan Çetinkaya ve medya sorumlusu Orkun Yazgan da katıldı. 


Taraftarların da yoğun ilgi gösterdiği açılışta konuşan Kuyt, kendi ülkesinde Fenerbahçeli taraftarlar tarafından bu kadar yoğun bir ilgiyle karşılaştığından dolayı çok mutlu olduğunu söyledi.


Fenerium'un başarısına değinen tecrübeli oyuncu, "Fenerium, ürünlerinin kalitesiyle her zaman adından bahsettiriyor. Bu mağaza ile yurt dışında, Avrupa'daki taraftarlarımız Fenerbahçemizin forma, tişört, flama gibi ürünlerini buradan temin edebilecekler. Çok yoğun katılım oldu. Böyle bir ilkin önemli bir parçası olmaktan dolayı büyük sevinç duyuyorum" diye konuştu.


Fenerium Genel Müdürü Aydın Kirman ise Avrupa'da yaşayan...