27 / 04 / 2024

Feo Elegance

Feo Elegance

Kıbrıs inşaat şirketlerinden Akacan Group ile Hasırcılar A.Ş. adlı Türkiye şirketinin ortaklığında kurulan FEO, Girne bölgesinde, "FEO Elegance" adıyla gerçekleştireceği yerleşim merkezi projesini, geçtiğimiz gün İstanbul'da düzenlenen görkemli bir geceyl

Kia’dan Stonic modeline 20 bin TL indirim! İşte Kia Stonic fiyatları...

Kia, ekim ayı kapsamında Stonic modelinin Business, Elegance donanımlı modellerinde 20 bin indirim yaptığını açıkladı. Alınan karar araç almak isteyenleri sevindirirken, Kia’nın bu modele ilerleyen günlerde yeni bir zam veya indirim yapıp yapmayacağı merak konusu oldu.

Almak isteyenler elini çabuk tutsun! Passat Variant'ın fiyatı 200 bin TL düştü! İşte 16 Aralık 2022 fiyat listesi

Volkswagen Passat Variant Aralık kasım ayı fiyat listesi yayımlandı.  İki farklı donamım paketiyle karşımıza çıkan aracın "Elegance" isimli paketinde indirime gidildi. "Business" isimli modelin fiyatlarında ise ise pek bir değişiklik olmadı..

Yeni Opel Astra'ya 10 bin TL zam geldi! İşte Astra 13 Kasım 2022 fiyat listesi!

Yeni Opel Astra'ya Kasım ayında tam 10 bin TL zam geldi. Editon, Elegance, GS Line ve GS isimli dört farklı donanım seçeneğiyle satışa sunulan Opel Astra'nın Kasım ayı fiyatları ne kadar? İşte Astra 13 Kasım 2022 fiyat listesi...

Yeni Opel Astra 4 yeni paketle geldi! Opel Astra 2 Ekim 2022 fiyat listesi

Editon, Elegance, GS Line ve GS isimli dört farklı donanım seçeneğiyle ortaya çıkan yeni Astra tasarımıyla göz kamaştırıyor. Yeni Astra içinde 1.2 benzinli ya da 1.5 dizel motor seçenekleriyle satışa sunuldu. Peki, Opel Astra Ekim 2022 fiyatları ne kadar?

Tespo’da 700 Türk Lirası alışveriş yapana 645 bin TL’lik Suzuki Vitara kazanma fırsatı

30 Eylül 2022 tarihine kadar Tespo mağazalarından tek seferde 700 Türk Lirası ve üzeri alışverişlerinizde 1 adet Suzuki Vitara 1.4 GL+ Elegance 4×2 2022 model otomobil, 50 adet Iphone SE 64 GB telefon, 50 adet de Apple Airpods kazanma fırsatı sizi bekliyor.

Honda CR-V fiyatlarında son dakika! Fiyatlar resmen belli oldu! İşte 2 Temmuz 2022 fiyat listesi...

Honda CR-V'nin Temmuz ayı fiyatları resmen belirlendi! Elegance, Executive, Executive Plus ve Executive Plus Hybrid olmak üzere dört farklı versiyonu bulunan Honda CR-V'nin fiyatları ne kadar? İşte 2 Temmuz 2022 fiyat listesi...

Honda CR-V fiyatları yenilendi! Bu fiyatlar kaçmadan alın! İşte 9 Haziran 2022 fiyat listesi...

Elegance, Executive, Executive Plus ve Executive Plus Hybrid olmak üzere dört farklı versiyonu bulunan Honda CR-V'nin Haziran ayı fiyatları belli oldu! Yeni fiyatları görünce şok olacaksınız! Peki, Honda CR-V'nin fiyatları ne kadar? İşte 9 Haziran 2022 fiyat listesi...

Maf Elegance Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Araç Kiralama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Maf Elegance Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Araç Kiralama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar’da  90 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Karaman, Fırat Ersöz Müge ve Bayram Ekiz tarafından kuruldu.

Elegance İç Mimarlık Tasarım Otomotiv İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Elegance İç Mimarlık Tasarım Otomotiv İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Adem Angi ve Muhammed Ali Angi ortaklığında kuruldu.

Akacan Elegance satış ofisi!

Akacan Elegance satış ofisi iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. 368 daireden meydana gelen projede 1+1 ile 4+1 arasında daire tipleri sunuluyor. 

Akacan Elegance ne zaman teslim?

Akacan Elegance projesinde toplamda 368 daire yer alıyor. 1+1'den 4+1 özel penthouse dairelere kadar seçeneklerin sunulduğu projede teslimler 19 Temmuz'da yapılacak.

Antalya Note 27 Elegance'ta 189 bin TL'ye! Yeni proje!

Note Yapı Antalya'nın Kepez İlçesi'nde yeni projesi Note 27 Elegance için hazırlıklara başladı. Fiyatların 189 bin TL'den başladığı projede satışları başladı. 

Huzzak Tower Elegance Başakşehir'de 10 bin TL peşinatla!

Huzzak Yapı yaklaşık çeyrek asırdır şehrin gelişen bölgelerinde konsept projelere imza atmaya devam ediyor. Huzzak Tower Elegance konforlu bir yaşam sürmek isteyen geniş aileler için hayata geçiriliyor.

Feo Elegance Haberi

Feo Elegance

Kıbrıs inşaat şirketlerinden Akacan Group ile Hasırcılar A.Ş. adlı Türkiye şirketinin ortaklığında kurulan FEO, Girne bölgesinde, "FEO Elegance" adıyla gerçekleştireceği yerleşim merkezi projesini, geçtiğimiz gün İstanbul'da düzenlenen görkemli bir geceyle tanıttı.


Sektörde verimlilik, kalite, iş ve çalışan güvenliği konularında titiz; halka güvenli yapılar ve kârlı yatırım fırsatları yaratmayı hedefleyen şirket yetkilileri, "FEO Elegance, yeşili, kültürü, modayı, sanatı, sosyal yaşamı, özel mimarisi ile bir araya getiriyor" dedi. FEO Elegance Lansman Gecesi Programı, İstanbul ­ Beşiktaş'taki Shangri La Bosphorus adlı otelde gerçekleşti.


FEO Yönetim Kurulu Başkanı Bulut Akacan, açılış konuşmasında FEO'nun neden ve nasıl kurulduğunu anlattı. Geceye, Coldwell Banker Türkiye ve Kıbrıs Ülke Başkanı Dr. Gökhan Taş, Altınbaş Yönetim Kurulu Başkanı Vakkas Altınbaş, FEO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ömer Hasırcılar da katıldı. Çeşitli...